tahmini bu ay içinde çıkar mı acaba? |
[TALEP] Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama (4. sayfa)

-
-
Dokular ile uğraşılıyor şuan.Atma sorunuda devam etmez ise rastgele bir yerde, çıkma ihtimali var bu ay.Teknik sorunları yama düzenini çok baltaladı.O yüzden gecikti baya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 16 Mart 2025; 23:43:19 >
-
İyi görünüyor. Anlatım bozukluğu fazla olmasın bize yeter. Geç çıkmasında bir sakınca yok. Bizden sebep aceleye getirme.
-
Vaktini al hocam, geçen sene oynadığım en iyi oyundur kendisi ve ikinci seferi sizin yamanızla oynamak istiyorum. İyi çalışmalar.
-
Ellerinize sağlık şimdiden. Orjinal sürüm ( Steam ) sahibiyim. Oyunu bekletiyordum TR yama için. İnşallah sorunsuz çıkarırsınız.
-
Ellerinize sağlık. Bir gelişme var mı acaba ?
-
Gelişme var mı?
-
Allah seni inandirsin siteye günde 10 defa giriyom acaba o gün bugün mu diye, hayırlısıyla bı çıkaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabrın sonu selamet
-
Yama yayınlandı herkese keyifli oyunlar. Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 25 Mart 2025; 22:5:36 > -
Adamsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu biraz oynuyorum ve aniden oyundan atıyor problem oyundamı pcdemi diye orjinalde açıyorum problem yok yamalı oynarken oluyor sebebi nedir nasıl düzelticez oyundan soğuttu
-
Sorun çoktan çözüldü,tekrar indirebilirsin ilgili konudan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X