< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 13 Şubat 2018; 10:28:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 13 Şubat 2018; 10:28:5 > |
18 20 yıl önce hem TV izlemeyi hem Gazete okumayı tamamen bıraktım.
Sadece sosyal medya da bir haber karşıma çıkarsa görmüş oluyorum. Şu konuyu görünce ne kadar isabetli bir karar aldığımı anlamış oldum. Taraflı haberciliğin ( hangi taraf olduğu önemli değil ) kendi okur kitlesinin aklına hakaret bir davranış biçimi olduğunu ve her okuyucunun haberi yapan kuruluşa hakaretten dava açması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle Akit,sözcü,takvim,cumhuriyet gibi olanlar en başta yok edilmeli.. tv kanalı olarak ahaber halktv vb. tamamen kapatılmalı. Her gün sağ trafa bir tane kız oturtmuşlar dikkat çeksin de satsın diye yapıyorlar herhalde. |
milletin aklı ile dalga geçmek moda
emeklileri saf yerine koyup işletmeyen kalmadı |
Emekli maaşları bitcoini geçmiş
![]() |
Vakti zamanında "Ucuz gazetelerin kralı"(250.000bin lira) diye reklam yapan "TAKVİM" fiyatı değil herseyin ucuzu olmuş .Ayıp bu kadarda ...
Ben bu gazeteleri muhabbet kusumun altına sermiyorum hastalık kapar diye,millet para verip birde bu pacavralara maruz kalıyor |
YouTube'de Ünsal Ünlü çok güzel dalga geçiyor Takvim paçavrası ile
![]() |
Şu utanç günleri hatırladıkça kahroluyorum.
"Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz" sözünün kanlı-canlı örneği şu fetöş. şimdi her birinin kıçındna şırınga ile kan alıyorlar.Beter olsunlar,sürünsünler. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthtsdmr -- 11 Şubat 2018; 1:6:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Şubat 2018; 0:50:12 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |