Şimdi Ara

Taktir-Teşekkür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.Sınıfa gidiyorum bir tek matematiğim 2 teşekkür alabilirmiyim?

• alabilirsin
  • Alırsın tabi evladım. Hatta matematiğini düzeltirsen şirinleri bile görebilirsin.
  • İlkokuldan böyleysen sen sanayide dolanmaya başla bence.Ben ort. 485 puanla ilkokuldan mezun oldum ve şuanda teşekkür için hocaların peşinden koşuyorum.He ayrıca günde 3 saat düzenli ders çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

İlkokuldan böyleysen sen sanayide dolanmaya başla bence.Ben ort. 485 puanla ilkokuldan mezun oldum ve şuanda teşekkür için hocaların peşinden koşuyorum.He ayrıca günde 3 saat düzenli ders çalışıyorum.

Liseyi başlarken sen de mi lise ne ki ya her sınıfta rahat taktirle geçerim diye düşündün ?
    not:Düşündüm ve daha lise 1'de hayatımın hatasını ettiğimi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Alırsın tabi evladım. Hatta matematiğini düzeltirsen şirinleri bile görebilirsin.

• Taktir
    Taktir
    Taktir
    Taktir
    Taktir
    Taktir
    Taktir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8.Sınıfa gidiyorum
    8.Sınıfa gidiyorum
    8.Sınıfa gidiyorum
    8.Sınıfa gidiyorum
    8.Sınıfa gidiyorum
    8.Sınıfa gidiyorum
    8.Sınıfa gidiyorum
  • Lisede taktir alabilmek icin sartlar nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsın rahat, diğer derslerin iyiyse. Takdir zor baya. Gerçi bu 2'ye 3'e bakmaz eğer 1 değilse ortalaman iyiyse ona göre alırsın. Bu sen daha ilkokuldan blablabla diyenlere bakma lise zor falan değil konu fazlalaşıyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteFun

Lisede taktir alabilmek icin sartlar nedir?

Up

• Matematiğim 2,ortalamam iste:74
  • quote:

quote:

Up

İlköğretimle aynı...Ancak 84.50'den yukarı olunca yine takdir veriyorlarmış kıyak olsun diye ama tam emin değilim bana da sınıftan birisi söyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

quote:

Up

İlköğretimle aynı...Ancak 84.50'den yukarı olunca yine takdir veriyorlarmış kıyak olsun diye ama tam emin değilim bana da sınıftan birisi söyledi...

Yok öyle bir şey. 85,00 olacak. Yoksa taktir yok. 84,72 ile teşekkür aldım oradan biliyorum.
  • quote:

quote:

İlkokuldan böyleysen sen sanayide dolanmaya başla bence.Ben ort. 485 puanla ilkokuldan mezun oldum ve şuanda teşekkür için hocaların peşinden koşuyorum.He ayrıca günde 3 saat düzenli ders çalışıyorum.

Liseyi başlarken sen de mi lise ne ki ya her sınıfta rahat taktirle geçerim diye düşündün ?

92 ortalamayla bitirdim,her yıl TAKDİR aldım ayrıca.Tabii süper liseden dönme anadolu lisesi olması etkilemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

quote:

92 ortalamayla bitirdim,her yıl TAKDİR aldım ayrıca.Tabii süper liseden dönme anadolu lisesi olması etkilemedi.

Çalışınca oluyor...

• Bide birşey sorucam,hocalar kınama cezası aldığımı söylediler ama e-okulda yaptırımlar kısmında gözükmüyor yalan mı ceza aldığım ?
  • http://www.sorubak.com/takdirtesekkurhesaplama.php

şu siteden ortalamana bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 6 Ocak 2012; 19:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

http://www.sorubak.com/takdirtesekkurhesaplama.php

şu siteden ortalamana bak

Alamıyormuşum,45'ten düşük not olmaması gerekiyormuş
  • quote:

Hocalara yavşamak, tenefüslerde ders çalışmak, ne zaman ortam olsa ders muhabbeti yapmak vs vs vs

İnsanın ortaokulda matematiği 2 olur mu lan ortaokullu ? Türkçen de zayıf görünene göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.