Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
161
Favori
270.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E balkon dinliyorduk kral gelseydin pişman etmeye :)

Toz pembe baktığımız yok her bir sorunun farkındayız. Ek olarak biz kimseye hakaret etmeyiz kendinizle karıştırmayın. Ayrımcılık, üstten bakmacılık, milleti hor görme hep sizinle var oldu bu ülkede.

Uzatıp konuyu kirletmek istemiyorum.

• Evrekas kullanıcısına yanıt

Ben sendeki bu ego ile sana bir yardımda bulunamam. Tek temennim kutuplaştırmadan, üstten bakmadan, karşındakini kendinden nefret ettirmeden siyaset yapmayı öğrenmen. Bu tavırlar ile 100 sene daha kazanmanız zor görünüyor.

Her bir sorunu en az senin kadar görmekteyim merak etme.

Uzatıp konuyu kirletmek istemiyorum.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

işi lümpenliğe, sokak ağzına getirip, yaptığınız iğrenç şeyi unutturacağını mı sandın? kırmızı eti bırak, tavuk alamayan milyonlar var. senin gibilere ağzı dolusu küfür ediyoruz , her alışverişe gittiğimizde. dedim ya utanmanız yok maalesef. bloklayarak, görmeyeyim en azından . midem kaldırmıyor.

Uzatın valla uzatabiliyorsanız, bana hava hoş. Söylediklerime karşılık, kendi söylediklerinizi savunabilecek argümanınız varsa buyrun, dinlemek isterim.

Eğer yoksa da, evet konuyu kirletmeyin. Sırf cevap yazmak için yazmayın bence de.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

Bankaları enflasyonun 5'te birine nakit avans vermeye zorlayanlara söyleyecek sözünüz var mı?

Ekonomide kimse aklını kullandığı için cezalandırılamaz. Ekonomi akıllıları değil akılsızları cezalandırır.

• mener M kullanıcısına yanıt

Hükümetin ekonomi ve sığınmacı politikalarını desteklemiyorum zaten.

Ek olarak beni etiketlemeyin artık, mesajların hepsi moderator tarafından silinecek muhtemelen. Sağlıklı bir tartışma ortamı olacağını sanmıyorum. Yukarda birisi benim gibilere küfür ediyormuş ve engellemiş buna çok üzüldüm :) Sokakta yaşıtı başörtülü bir kadına küfür eden birini moda ikonu ilan edip "adam, adam.." benzetmesi yaptınız gerçi buna şaşırmıyorum.

Birinci paragraf makul bir cevap, teşekkürler.

İkinci paragraf benimle ilgili değil zaten.

• Yo, hiç de öyle değil. Faizi akıl ile belirlendiği takdirde hiçbir şekilde yasaklanmasına gerek olmayacağı gibi bunu kullanmak akıl kârı da olmayacaktır.

18.05.2023 editi:

Nitekim musluk geri açılmak zorunda kalındı bir günde. Kararlar hakikaten çok tutarlı ve güven verici (!)

https://www.bloomberght.com/nakit-avansa-menkul-kiymet-duzenlemesine-15-bin-tl-siniri-2331673

• Nakit avansın kaldırılması ya da limitin %1 / %10'u kadar kısıtlanması iflastır, kaostur. Ticari kartlara taksit yasaklanması iflastır.

Çok değil 40 gün sonra çoğu kişi icralık olacak. Halkın çoğunluğu para harcayamayacağı için de, esnafların çoğu batacak.

Bu iş çocuk oyuncağı değil. 18KG kırmızı et için çalışılan ülkede sen kredi seçeneklerine yasak getirirsen, ikinci Dünya savaşında ki Hollanda ve Polonya gibi olur halkın çöp kapaklarını yalamaya başlar 90 gün sonra ve buna bağlı, kaos-şiddet-gasp-cinayet envai çeşit suç oranları patlama yaşar.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Bu yapılanlar seçimdeki adaylardan birine haksız rekabet sağlamak için, hepsi bu.

Seçim sonucu ne olursa olsun sürdürülmeyecek - sürdürülemeyecek, merak etmeyin.

• Devlet ne zaman vatandaşın iyiliğine yönelik bir şey yaptı ki ? Millet zaten zar zor geçiniyor , 2-3 ayrı karttan borcu borç ile kapatmaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olmuş. Umarım kredi kartı limitleri de kısılır ve pek çok sektörde taksit yasaklanır. Parası olmayan harcamasın.

Forumun konseptini bozmamak için daha fazla bir şey yazmayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Haklısınız parasınolam az bir kısım lüks yerlerde lüks içinde yaşasın ancak asgari ücretli veya biraz yüksek aşan insanlar para harcamasın hatta yaşamasın ne gerek varki belki piyasa çökünce esnaf sa batar Uganda gibi bir yer olur çıkarız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vakıf b taksitli ek para 1.36 dan veriyor limitiniz kadar.

Bende 66.000 tl vermekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet siyaset yapmayalım.mal gibi yaşayalım.Arkadaşlar bu kişileri engelleyin dinlemeyin tartışmayın.. burası fırsat forumu ne kadar para cekebiliyorsaniz 1.36 dan alın ..MB kasası bitti.daha kötü tedbirler gelecek..

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Eskiden di.o evler prim yapar ama nasıl satacaksiniz kredi musluğu kedildi..dolarda kalın.alip kiralık kasaya koyun.uyariyorum dolar yok MB bile..

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Kaç taksit seçiliyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.