Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
161
Favori
270.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an bankalar kredi de vermiyor ki veren de çok yüksek faizlerle veriyor.

• Hatchway kullanıcısına yanıt

Reyiz temmuza en düşük mayışı 22.000 TL olarak açıkladı, buna güvenerek ayda 2.000 TL kredi taksit çerez parası olacağı için düşünmeden bütün ofis kredi çekti...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    ben de baktım da 1.89’dan veriyor maaş anlaşmalısınız heralde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt

benimde geçen hafta 30 bine çıkardıları limiti kendileri bugün 22 bine düşürdüler.neden yaptılar bunu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank da bi 10000 artı para (ek hesap) kalmıştı baktım diğerleri düşürüyor onu da çektim başka bankaya ne olur ne olmaz

• İş bankası 10000 TL ve 3 taksit üst sınırı getirmiş.

Daha önceden çekilen 10000 TL borç varsa, limit olsa bile yeni taksitli avans vermiyor.

• YKB KMH' ı 20.000 TL' den 3.000 TL' ye düşürmüş.

Az önce VB' dan Euro çekmeye gittim:

"Euro hesabı aç öyle verelim" dedi, mecburen Euro hesabı açmak zorunda kaldım.

Daha önce direk veriyordu...

• husozi H kullanıcısına yanıt

taksitlide ,oyle

• Umarım bu nakit avans tamamen ortadan kalkar ve kredi kullanımı da kısıtlanır. Bunlar daha iyi günlerimiz. Bazılarının durumu net olarak anlaması için bu hamleler yetmeyebilir de..

• taksitli kredi kartı alışverişlerinde de sorun yaşayanlar varmış...onuda mı kısıtladılar?

• bu hareketin sebebi nedir sizce ? bankalar sonuçta bu kredilerden para kazanıyor. neden para kaynaklarını böyle kapattılar birden.

• insanlar umudunu taksite bağlamış. ama sorsan, herkes reyizten memnun, ekonomi kendine geldi, çok iyi haldeyiz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu aga. ekonomik göstergeleri doğru okuyup, durum poktur, yarın daha pok olacak, diyene hakaret ederler. ama reelde taksitle para, mal kapmaya çalışırlar. size bir tüyo: ekonomisi düzgün olan yerde, kimse üç kuruşunun peşinde divane gibi koşmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt

Deniz bitti...

• seçime kadar geri adım atın demişler.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nakit avans ve kredili mevduat hesaplarında düzenlemeye gitti Nakit avans, kredili mevduat hesabı ve kartla yapılan kuyum harcamalarında 15 bin liraya kadar olan kısım, menkul kıymet yükümlülüğü kapsamına girmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 18 Mayıs 2023; 17:5:30 >
  • Rapator kullanıcısına yanıt

bugün taksitli çekemedim kredi kartından fiziki postan varmı başka yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmt -- 18 Mayıs 2023; 17:7:51 >
  • Ülkemde taksitli nakit avans ve ek hesap kullanımı bu kadar yaygın mıydı gerçekten? Büyük yaygara kopuyor bu iş üstüne.

• Görkem ! kullanıcısına yanıt

Aylık kredi faizleri 3leri geçti 4 oldu neredeyse.

Ellerindeki parayı taksitli ya da nakit avans olarak 1.36'dan mı dağıtması daha mantıklı? yoksa aylık 4+ gibi oranlardan mı?

Bu noktaya kadar iyi bile dayandı sistem.

• mct2002 kullanıcısına yanıt

Aynı bankadan başka bir vadesi hesap açıp(KMH olmayan) oraya aktarabilirsiniz.

Talimatınız olmadan hesaplararası virman yapamaz banka.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Bu durumu idrak edenler zaten bu sistemi kullanıyor. İdrak etmeyenler bilmiyor zaten. Onlara ne yapsan da bunu memnuniyet ile karşılıyorlar

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Zannediyorum ki ülkemden kastınız Türkiye değil...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.