Bunlar çok daha iyi günlerimiz tabiki.Biz borcu borç ile kapatıyoruz.Hükümet bunu yıllardır yapıyor.(KKM-Piyasaya müdahale)Hala erteleme çabaları bunlar.Tek fark eskiden sözlü yapıyorlardı bankalara artık yazılı yapmaya başladılar. İktisat'ın matematiği değişmez insanlar bas bas bağırdı yapmayın etmeyin diye.Kurunun yanında yaş da yandı.Son arjantin venezuela ve son durak morotoryum. |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (34. sayfa)

-
-
Tekel platformu başkanı golü 90 a atmış.Gelin bizim posları kullanın yardımcı oluruz diye.
-
işin şakası tabi.Bu durumda Tefecilik (Ki zaten poslardan yapılıyordu bu daha önce )patlar..
-
Bende subeye gidin diyor.
Guncelleme:30k yapinca ilerledi ama 1.99 dan veriyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 18 Mayıs 2023; 18:13:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mevcut ekonomik gidişatta, tefecilik en son endişe edeceğimiz şeylerdendir. temel gereksinmeleri satın alamayacak milyonlarca kişi. şu anda bile market marka, uyduruk kaydırık şeyleri yediriyorlar çoluk çocuğa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
politika faizi % 8.5. insan görünce gülmeye başlıyor.
Arkadaşlar bloomberg izlerim genelde mbnin yeni düzenlemesiyle 15bintl nakit avans,kmh çekmek isterseniz kart limitiniz de 50bintl olmalıymış tabi bu tartışılır kaç kişinin limiti 50k 😬
Ayrica ayni bankada 2 k.kartiniz bile olsa bir müşteri bir kez yararlanır deniyor yani max 15k aliniyor
dolar altin almayın diye kapılar kapandı herkese geçmiş olsun paramız durduğu yerde eriyor 🤨
Annem kkmye güvenemeyip 700k yi vadeliye koymuştu malum 60 yas uzeri riski sevmiyor garanticiler ama benim olsaydı araç alir temmuz ağustosta en az 200 300k katlardim parayı 🤔
200k az bir birikim var ne halt yiyeyim bilemedim kkm risk altin güya 1400tl olacaktı o da düşüşte alim fırsatı mi bilmiyorum
Araç alayım desem düzgün bisey bu rakama zor bulunur gibi önerilerinize açığım haftaya kadar karar vereceğim 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 18 Mayıs 2023; 17:45:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nakit kıymetli nakitte kalın.Araba Vs şu an zamanı değil.
YP mevduat faizleri yükseldi.Orada değerlendirebilirsiniz ama fiziki olarak çekemiyorsunuz bankadan tabi:)
-
Neden kaldırılması gerekiyordu nakit para akışı icin iyi bir seçenek degil miydi
Bana bile ziraat 24k limitli karta 1.23 tna vermişti acaba 100k ya çıkarıp çeker miyim derken kisitlandi
Ona keza 97k limitli isbank 1.36 tna veriyordu 100k uzeri limite çıkarıp kullanayım derken sonuç hüsran
Tabi 100k tek başına birseye yatırım olmayabilir ama ben totalde birikimimle 400k yapıp araç almayi düşünüyordum 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 18 Mayıs 2023; 17:52:3 >
Bir ofis dolusu insan faizin büyük günah olduğunu bilmiyorlar mı acaba?
Hayatımda asla faizli kredi çekmedim, kredi notuma dahi bakmadım. Ama bankaların artık bayarcasına zır pırt gönderdiği kredi çekmeye zorlayan teklifleri, notumun kaç olduğunu az çok gösteriyor. Hiçbirine kanıp da kredi çekmedim, içlerinden birinin tüm cesaretini toplayıp " gel artık, tamam sana sıfır faizli kredi veriyoruz" şeklinde bir mesaj atana kadar da kredi çekmemeye devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Mayıs 2023; 17:59:9 > -
Geçin bu işleri. Nakit avans çekip döviz al, altın al, sonra ekşide, twitterda ve burda bunlarla övün. Suistimal seçeneği elinizden alınınca hökümet kötü, oy verenler cahil.. İllaki buna ihtiyacı olanlar var ama o da suistimal edenlerin günahı oldu. Alınan kararlardan herkes memnun olacak diye bir kural zaten yok
-
Yp mevduat faizi nedir hocam
Araç ticareti hic bir zaman zarar ettirmez bence müteahhit akrabam var yeni projeye başlayacak ama önceden 3.5mye bir daire satip 3 araç alıp satti yani daireyi bekleyip 300 500k fazlaya satayım diye ugrasmadi araclarla o farkı kapatti zaten durumu iyi o ayri konu
Nakit nasil kıymetli yahu eriyor ya resmen ayrıca benim durum da farklı fonda zaten tlye boyarken de bir 15k gelir vergisi kesecek kuş gibi kalıyor meblağ anlayacağın o yüzden seçim önü kendimi kurtarmaliyim diyorum 😔
bu nasıl bir çıkarım? bu nasıl bir mantık örgüsü? yazık ya, gri hücre sıkıntınız varsa zorlamanın alemi yok. olmuyorsa olmuyordur.
zamları yapanlar da marketler zati.
Merhaba,
Evet hükümet kötü ve bu hükümete oy verenler cahil.
-
Ziraat bana 36 ay vade ile 1.95'ten kredi veriyor. Sizce mantıklı mı? Seçimden sonra bu getirilen kısıtlama kalkar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim sıkıntım yok ama sizin kendi kendinizi konsolide ederken girdiğiniz haller beni güldürüyor. Bu hükümetle olmuyor ama İnce'nin yakasına sülük gibi yapışıp faşist şekilde adaylıktan el çektirenler demokrasi getirip bizi karanlıktan kurtarıyor öyle mi? sana tatlı rüyalar..
-
Kimseden üstün bir tarafınız yok sizi kandırmışlar sandığınızın aksine komik duruma düşüyorsunuz.
-
merhaba
türkiyeyi dünya enflasyon birincisi yapan bir partiyi desteklemekten utanmıyor musunuz?
-
mevcut iktidarı destekleyen sen gibiler pembe düşler görüyor. keşke yüzünüz kızarmayı biliyor olsa. ama yok. hepinizde aynı sorun var. utanmayı bilmiyorsunuz maalesef. yazık. mevcut ekonomiden şikayet edenlere hakaret etmeyi alışkanlık yapma. nette değil gerçek hayatta yapmaya kalkarsın, biri pişman eder.
Cahil diyince ne anladınız bilmiyorum ama cahil, belirli bir konuda yeteri kadar bilgi sahibi olmayan kişi demektir. Cehalet çabalanırsa aşılabilir, yenilebilir. Bunları yazın aklınızın bir tarafına.
Ve evet sizin bu konu özelinde cahil, benim de yine bu konu çerçevesinde daha bilgili olmam beni ve benim gibi düşünenleri, siz ve sizin gibi düşünenlerden üstün yapar.
Merkez bankası rezervi eksi 70 milyar dolara yaklaşmış, savunduğunuz şeylere bakın. Utanç verici gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X