Şimdi Ara

Taksitlendirme yasağı kitapları da vurdu!-Belirsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar, taksitlendirme yasağı telefonlarla beraber ne yazık ki kitapları da vurdu. DR den sepete kitap eklerken uyarı geldi şöyle :"31.12.2013 tarihli ve 28868 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren “Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik” düzenlemeleri uyarınca sepetinizde bulunan Rüzgarın Adı - Kral Katili Güncesi 1. Gün ürün/ürünlerine taksit uygulanamadığından ödemenizin kredi kartından tek çekim olarak tahsil edilmesi gerekmektedir. Diğer ürünlerinizi de taksitendirerek satın alabilmek için ayrı bir sipariş oluşturmanız gerekmektedir."
    Artık toplu kitap da alamayacağız gibi taksitle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuzuyaJuuzou -- 1 Şubat 2014; 23:20:20 >

• Şimdi ben de denedim. 88 liralık sipariş verdim, tek çekmeye kalktı. "Diğer ürünlerinizi de taksitendirerek satın alabilmek için ayrı bir sipariş oluşturmanız gerekmektedir." kısmını tam anlamadım. Ama hiçbir şart altında kitapları taksitle alamayacaksak cidden çok kötü ve acayip saçma olmuş. Kitap bu, bilgisayar ya da telefon değil, kitap yani. Nadirkitap'ta da denedim orada hala taksit yaptırabiliyoruz.

Edit: Acaba sadece D&R'ın sitesinde böyle olabilir mi? Elektronik ürün de sattıkları için. Yakın zamanda ilknokta'dan falan sipariş verecek bir arkadaş varsa bilgilendirsin bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 1 Şubat 2014; 20:47:37 >
  • Daha yeni olduğu için böyle bir şey, bir kaç günü bulabilir tüm sitelere yayılması. Muhtemelen bir iki güne hepsinde geçerli olur bu saçmalık.
  • Kitap siteleri olaya daha uyanamamış anlaşılan yakında kredi kartıyla hediye çeki satmaya başlarlar.Alınacak kitap bedeli kadar çek alıp yasak delinebilir.
  • Bence D&R'ın bir yanlışlığı var. İnternette baya bakındım kitapların da tek taksit olacağından bahsedilmiyor. Tek taksit olayı sadece telefon ve bilgisayar gibi elektronik aletlerde geçerli deniyor, onun dışında mutfak robotları bile hala maksimum 9 taksit olmak şartıyla, taksitlendirilebiliniyor.
  • Sırf kitap satan kitapyurdu gibi sitelerde de olursa biterim ben
  • Şimdi denedim dr da taksit oluyor 50 liralık alışverişte 4 kitap seçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingforest

Bence D&R'ın bir yanlışlığı var. İnternette baya bakındım kitapların da tek taksit olacağından bahsedilmiyor. Tek taksit olayı sadece telefon ve bilgisayar gibi elektronik aletlerde geçerli deniyor, onun dışında mutfak robotları bile hala maksimum 9 taksit olmak şartıyla, taksitlendirilebiliniyor.

+1 aynı sonuca ulaştım. Sipariş geçen arkadaşlar bizi tam aydınlatır umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Şimdi denedim dr da taksit oluyor 50 liralık alışverişte 4 kitap seçtim

Beklediğim sonuç Sağ olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl yapabildin hocam? Benim 88 liralık alışverişte taksit seçeneği çıkarmadı, tek çekmeye kalktı.

Edit: Şimdi denedim bende de oldu. Düşündüğüm gibi D&R bir yanlışlık yaptı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 1 Şubat 2014; 23:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingforest

quote:

Nasıl yapabildin hocam? Benim 88 liralık alışverişte taksit seçeneği çıkarmadı, tek çekmeye kalktı.

Edit: Şimdi denedim bende de oldu. Düşündüğüm gibi D&R bir yanlışlık yaptı sanırım.

Evet hocam taksit seçiliyor ama ben ödeme yapmadım yani banka otomatik tek seçerse bilemem şuan riske girmedim,ama böyle bir uygulama acaip saçma olur ve yanarım ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.