Şimdi Ara

Taksiciyle kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 saat önce eve geliyordum.Taksiye bindim gideceğim yeri söyledim.Telefonda arkadaşımla mesajlajtım taa ki taksicl bana taksimetreyi açmadım dedi.Tamda ineceğim yerdeydim.20 TL veririm dedim,olmaz 50 vereceksin dedl.O andan sonra zaten kavga başladı sonra bende evin karşısındaki kahveden 5-6 kişi topladım.Gittik dövdük.Sonra polis geldi aldı beni karakola götürdü.Orda da belimden Işın kılıcı çıkardım benden korktular kaçtım.Neyse eve gidiyordum, evde bir arkadaş vardı işte onla konuştuk.Sonra bir bakmışım donda bir ıslaklık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF72CB70D -- 23 Ağustos 2012; 1:54:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yumurtalar

Yaklaşık 2 saat önce eve geliyordum.Taksiye bindim gideceğim yeri söyledim.Telefonda arkadaşımla mesajlajtım taa ki taksicl bana taksimetreyi açmadım dedi.Tamda ineceğim yerdeydim.20 TL veririm dedim,olmaz 50 vereceksin dedl.O andan sonra zaten kavga başladı sonra bende evin karşısındaki kahveden 5-6 kişi topladım.Gittik dövdük.Sonra polis geldi aldı beni karakola götürdü.Orda da belimden IKın kılıcı çıkardım benden korktular kaçtım.Neyse eve gidiyordum, evde bir arkadaş vardı işte onla konuştuk.Sonra bir bakmışım donda bir ıslaklık..

ıkınıp kılıçmı çıkardın.
  • vaktiyle beni de yabancı zannedip kendi memleketimde adım gibi bildiğim yollarda,sırf biraz daha dolandıp fazla km yapmak için uzun yoldan görütmeye kalkmıştı genç bir taksici..

bende adama ben ankaralıyım,neden buradan gidiyorsun sesimi çıkarmadım iki ya da üç kez farklı bir kestirmeden dönebilirdin zaten oradan gitmeniz gerekiyordu ve sürekli gittiğim bildiğim yollardan neden gitmediniz deyince abi taksimetre sorun değil seni oraya 10 liraya atayım normelde senin değiğin yerden bile gitsek en az 15 lira tutar demşti zaten o an da bile yarı yoldayken taksimetrede 12 tl yazıyordu..

bilmesen anında kılıfına uyduracak..sonra yakışmıyor bu yaptığın hadi ben yabancı olsaydım ne olacaktı dedim..haklısın abi dedi zaten şoför olarak çalışıyormuş eleman kendi arabası değilmiş..

ne olursa olsun..helale haram karıştırmak olmaz..
  • ABİ ALLANIZI SEVIYOSANIZ BAKIN MESAJIM 0 BANA GUVENIN OKUMAYIN ALLAH ÇARPSIN YAZILARINI OKURSAM BİDAHA AKLINIZ VARSA SAKIN SAKIN SAKIN SAKIN BAKIN ASLA OKUMAYIN ASLA SAKIN BAKIN OKUMAYIN OKUMASANA
  • BLOCK
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostumla kavga ettim...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.