Şimdi Ara

Dostumla kavga ettim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sebep biraz saçma.Zaten üzerine gidiyordum.Bugün de patladım biraz ağır konuştum.Hatta fazla ağır.Kalbini bayağı kırdım.Tek suçlu ben değilim ama gösterdiğim tepki fazlaydı.Kavganın sebebi uzun ve saçma ona değinmiyorum.

• İlk vakitte gidiyorsun böyle böyle diyorsun evet ağır konuştum ama seninde suçların vardı benimde özür dilerim diyip şöle güzel bir sarılıyorsunuz. Saçma bişeyden tartışmanızdan dolayı halden anlıyan biriyse zaten oda seni anlayıp kendi hatalarınıda görüp unutucaktır kavganızı Ayrıca arayı hiç uzatma uzaması hiçbirşeyi değiştirmiyicektir sadece o uzunluk kadar dostunla görüşememene neden olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: snowor

Özür dilemek erdemdir

Hatanı kabul etmekte
  • Neyse mesajlaştık biraz yatıştırdık olayı.Yarın temiz kafayla bir sohbet ederiz bakarız.

Orijinalden alıntı: Lifeforest

İlk vakitte gidiyorsun böyle böyle diyorsun evet ağır konuştum ama seninde suçların vardı benimde özür dilerim diyip şöle güzel bir sarılıyorsunuz. Saçma bişeyden tartışmanızdan dolayı halden anlıyan biriyse zaten oda seni anlayıp kendi hatalarınıda görüp unutucaktır kavganızı Ayrıca arayı hiç uzatma uzaması hiçbirşeyi değiştirmiyicektir sadece o uzunluk kadar dostunla görüşememene neden olur.

Bu arkadaşı dinle derim.
    2 yıl önce açıldı
    Otobüste kızla kavga ettim!
    8 yıl önce açıldı
    Tatlıcıyla Kavga Ettim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.