Şimdi arkadaşlar sorunum ve sorum şu.Anlamanız için ufak bir grafik çizdim.İş yerimizin tam önüne 2-oto yazılı taksi durağı levhası dikildi.(mavi ile işaretlediğim nokta)
Ben aracımı T1 yazılı yere park ettim taksicilerle tartıştık esnaflar olarak oraya park etmeyin bizim asıl istediğimiz nokta orasıydı belediye burayı verdi oraya çekmeyince müşteri gelmiyor diyorlar.
Park yeri olmayınca T2 yazılı yere çektim ben çekmesem dahi diğer esnaf arkadaşlar mecbur kalıp çekiyor adamlar orayada çekmeyin diyor.Bizde anlayış gösterip yer boşalınca araçlarımızı çekiyoruz oradan..Tabiki otobüs durağınıda kapatmıyoruz.
Ve bardağı taşıran son nokta bugün aracımı T3 yazılı yere çektim levhayı arkama alarak diğer noktalar doluydu,hemen levhanın arkasında duran taksici (T2 yazılı yerde duruyordu) başladı kornaya basmaya ve bende artık film koptu adamla atıştık baya.
Asıl sormak istediğim şu bu levhada 2 otoluk yer var ok.Zaten T1 yazan yer için hiç bir şey diyemezler ancak t2 ve t3 yazan yerler için durum nedir?
Yani bu tabelanın resimde görüldüğü şekilde solumu(otobüs durağı ve T2 yazan yer) yoksa sağ tarafımı (t3 yazan yer) park alanlarıdır.yani tabelayı nokta olarak varsayalım T2 yazan yermi yoksa T3 yazan yer mi taksilerin 2 araçlık park noktasıdır keza bu adamlar hiç bir yere park ettirmek istemiyorlar levha orada diye sanki bütün cadde bunların..
Sabah sabah sinirlendim iyice bende arabayı çekmedim direği baz alıp tamponu sıfır yanaştırıp bıraktım ve bir daha olursada bu sefer çekmeyeceğim trafik polisi çağır diyeceğim ama hani hakkımı bilmek istiyorum bunların asıl park alanı neresidir? Tabelanın sağımı solumu?