Şimdi Ara

takmıyorlar artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir takım futbolcu onerdiginde takllifi kabul ediyorum ama futbolcuyu oneren takım kabul etmiyor benden başka 10-15 takımın teklifini kabul ediyor ne iştir anlamadım ..

• madem sana satmıycaklar niye öneriyorlarki şaşılacak bir durum valla oyunda bazen manyaklaşıyo yaw
  • ne biliyim cekemiyorlarmı anlamadım

• Takım değilde oyuncu kabul etmiyor olabilir ayrıca uluslararası turnuvalarada ki başarılarınıza göre klüp itibarınız artıyor,bu itibar ne kadar fazla olursa oyuncuları ikna etmekte aynı derecede daha kolay oluyor.
  • ornek veriyim sana bjk batuhanı onerdi taklifi kabul ettim ama bjk reddetti 1 gun sonra batuhan sozleri sunlardı birgun herkez galatasaray gibi bir kulup te oynamak ister menegerim izin vermedigi izin uzgundu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Takım değilde oyuncu kabul etmiyor olabilir ayrıca uluslararası turnuvalarada ki başarılarınıza göre klüp itibarınız artıyor,bu itibar ne kadar fazla olursa oyuncuları ikna etmekte aynı derecede daha kolay oluyor.

bu yonden sıkıntımız yok ben bu takıma eto'o yu getirdim hlep'igetirdim ben arfayı getirdim her turlu adam getiririz takımlar bana problem yaratıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazrail_ua

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Takım değilde oyuncu kabul etmiyor olabilir ayrıca uluslararası turnuvalarada ki başarılarınıza göre klüp itibarınız artıyor,bu itibar ne kadar fazla olursa oyuncuları ikna etmekte aynı derecede daha kolay oluyor.

bu yonden sıkıntımız yok ben bu takıma eto'o yu getirdim hlep'igetirdim ben arfayı getirdim her turlu adam getiririz takımlar bana problem yaratıyor...

bit tür bug olabilir o zaman
  • bug ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazrail_ua

bug ne?

yani bir tür oyun hatası demek istedim
  • anlasıldı tmm...
  • Oyuncuyu satmak istiyorlar ama rekabet değeri en yüksekte olduğu için rakip takıma satmak istemiyorlar.
  • m.city de onerdi kabul ettim ama m.city kabul etmedi buda başka ornek m.city benle sorunu ne olabilirki ?
  • ya maksat adamı uyus etmek
    benim max transfer yaşım 21 daha fazlası oyuncuları almıyorum baya iyi oalcakki alayım yoksa ben 17-18 de buluyorum her neyse bazen aramaktan
    sıkılıyorum genç yetenek 21-25 yaş arası kendini kanıtlamış bir oyuncu alem diyorum ben veriyorum 20-30 herneyse işte beni kabul etmiyor
    diger takım veriyorr 12,5-15 onu kabul ediyorr gelde ayar olma
  • bi de şey var bazı takımlarla pazarlık yaperken fiyatı sürekli yukarı çekiyor örnek 5 m € öneriyorum7 istiyo, 6 veriyorum 8+clauses diyor acaip kıl oluyorum size de oluyor mu bu?
  • oluyor tabi aynen bende senin gibi kıl oluyorum bu mevzuya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbenga

bi de şey var bazı takımlarla pazarlık yaperken fiyatı sürekli yukarı çekiyor örnek 5 m € öneriyorum7 istiyo, 6 veriyorum 8+clauses diyor acaip kıl oluyorum size de oluyor mu bu?

Pazarlık ticaretin şanındandır
    Çok kurcalarsanız rakip daha fazla almak için pazarlık yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 7 Nisan 2009; 13:01:19 >
  • nabıcaksın demekki bu konuda benim de yaptıgım gibi o ne kadar artırırsa sen de düsüreceksin en sonun da senin de istedigin olmaya bilir ama senin istedigin fiyata daha yakın olur örnegin ilk basladıgımda direk zhirkova teklif gönderiyorum 6 lira veriyom reddediyo 8 veriyom reddediyo 10 veriyom 18 istiyo ben bu sefer 9 veriyom yine 18 istiyo 11 veriyom 19 istiyo 12.5 veriyom kabul ediyo bende buna hastayım pazarlık yapmayı seviyorum cok sabırlıyım bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.