Şimdi Ara

Takıntıdan dolayı odaklanamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün bu takıntınıb çilesini çekiyorum, en basit soruyu bile anlayamıyorum lanet olsun ya. Her gün ders çalışma isteğim kaçıyor, hatta dersi bırakın hayat anlamsızlaşıyor. Yerimde duramıyorum, sürekli sinirleniyorum.

Tıbba göre boş yere takıntı ediyormuşum,takıntı etmelik filan durum yokmuş. Neyse erkekler halimi anlayacaktır.

Not :Takıntı ettiğim şey ortalamanın çok altında ama tıbben sorun yok dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 7 Mart 2019; 22:18:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim anlamadığım nokta şu gerçekten sırf 9 cm diye hayatını kendine zindan mı ediceksin zina yapma hayalleriyle sınava hazırlanıyorsan ben buna vizyonsuzluk derim .hiç bir zaman bir insanı memnun edemezsin koçum .Hayır diyelim ki partnerin oldu ve gerçekten böyle bişeyle dalga geçti eeeeeee sonra ne yapıcaksın ne yapabilirsin sen elindeki malzemelerle ne yapabiliyorsun ona bakacaksın ki zaten böyle bir insanla karşılaştın mı kaç ordan ayrıca ders çalışmamak için daha güzel bahaneler bul .
    Kardeşim lütfen yanlış anlama ama şuana kadarki en eğlendiğim konu bu oldu aldmsşslsşsl Abi sınav sadece bilgiyi değil psikolojik olgunluğu da ölçen bir sınav seni bu yüzden anlıyorum anlamasına da lütfen kendini bu nedenden dolayı harcama be.En basitinden Allah korusun sınavı kazanamazsan sana neden olmadı diye sorduklarında "küçük bir sıkıntı oldu" demek zorunda kalma gözünü seveyim aldmsşslsl
  • Hiç bir şey anlamadım aga penisinin boyu mu küçük?

Orijinalden alıntı: nYselmech

Hiç bir şey anlamadım aga penisinin boyu mu küçük?
    Ban yememek için ima etmek zorunda kaldım ama durum böyle. Ha evet, buradan gelecek trol cevaplara rağmen ciddi cevap veren olursa diye konu açtım, o kadar sıkıntıdayım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 7 Mart 2019; 22:25:50 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

Kilo sorunun var mı yoksa ideal kilonda mısın?
    Madem derinlere indik, ölçüleri vereyim, ban yersem de yiyim, benden önemli mi? 172 cm 81 kg ölçülere sahibim, ve boyu 9 cm. Kasık bölgesinde aşırı yağlanma var, fakat bu normal boyutlara(12-13) çekecek kadar çok olduğunu sanmıyorum

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Ban yememek için ima etmek zorunda kaldım ama durum böyle. Ha evet, buradan gelecek trol cevaplara rağmen ciddi cevap veren olursa diye konu açtım, o kadar sıkıntıdayım yani.

Alıntıları Göster
    Hocam senin gibi insanlar genelde bakir kalıyor evlenene kadar ya da bakire bir kadınla evlenmek istiyorlar ve kendilerine güvensiz oluyorlar. S3x hayatının boş geçmesini istemiyorsan bundan kurtul herkesinki zornoda izlediğin gibi kamış gibi değil, sıkıntı yapma. Ve sakın reklamlardaki ürünlere bulaşma, çok fazla takıntılıysan da sınavdan sonra doktora görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Hocam senin gibi insanlar genelde bakir kalıyor evlenene kadar ya da bakire bir kadınla evlenmek istiyorlar ve kendilerine güvensiz oluyorlar. S3x hayatının boş geçmesini istemiyorsan bundan kurtul herkesinki zornoda izlediğin gibi kamış gibi değil, sıkıntı yapma. Ve sakın reklamlardaki ürünlere bulaşma, çok fazla takıntılıysan da sınavdan sonra doktora görün.

Alıntıları Göster
    İlk önce devlete gittim, sonra dayanamayıp özele de gittim. Özeldeki kendine güven, hiçbir sıkıntın yok. Bunu sıkıntı edersen hayatın biter filan dedi ama nafile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 cm altında olmadığı sürece biyolojik olarak baba olmanıza engel değil işin tatmin boyutuna gelirsek. Bu piskolojiyle devam ederseniz büyük ihtimalle partnerinizin baskısı altında kalarak hayatınız boyunca s3x ten soğmuş bir sekilde devam edersiniz. Tamamen bu psikolojiden kurtulup baskın taraf olmanız gerekmekte. Tabi bunların yanında bir üroloji doktoruna görünmeniz durumu iyileştirebilir. Sonucta malum videolardaki adamların çoğunun penis boyu doğuştan öyle değil.

• Hey maşallah konuya gel

https://www.urolojiksorun.com/sayfalar.1396.penis-boyu-takintisi
    İkinci önemli konu; kadın cinselliği açısından penisin boyunun hemen hiçbir önemi olmayışıdır. Çünkü vajina penise göre şekil alan esnek bir organdır ve sadece ilk 3-4 cm'lik giriş kısmı zevk almada işlev görür. Orgazm için ise asıl önemli organ klitoristir. Hiçbir kadın, penis boyu ile ilgili olarak bir beklenti içinde kolay kolay olmaz. Kadınların seks sırasında temel beklentileri, partnerlerinin onları şehvetle arzulması ve vajinal ıslanma için yeterli süre cinsel uyarı alabilmektir. Buna gün içinde yapacağınız romantik jestleri de eklerseniz bir kadının istediği hemen herşeyi zaten karşılamış olursunuz.Penis boyunun kadın cinselliği ile ilgilisi oldukça sınırlıdır. Hatta biraz kısa ve kalın yapılı penisler vajina girişini daha çok uyardığı için tercih bile edilirler.

Burada yazanlar ne kadar doğru bilmiyorum, buna en iyi bir kadın cevap verebilir ama biz de öyle özgüven yok. Avutmak için mi yazdılar yoksa gerçek hayat böyle mi acaba ?

• Yazılanlar tamamen doğru. Ama dediğim gibi siz bunu problem ettiğinizi partnerinize yansıtırsanız büyük ihtimalle üstünüze gelecektir. O yüzden alfa erkek olmak zorundasınız

• quote:

Yazılanlar tamamen doğru. Ama dediğim gibi siz bunu problem ettiğinizi partnerinize yansıtırsanız büyük ihtimalle üstünüze gelecektir. O yüzden alfa erkek olmak zorundasınız
    Bilemiyorum, kadınlar dışından söylemese de içlerinden aşağılama cümleleri geçirirler gibi düşünüyorum, yoksa bu benim kuruntum mu? Evet, biliyorum sıkıntı olmasa bile benim takıntı etmenden dolayı gerçekten psikolojik hasta olabilirim ama dediğim gibi aşağılama olayını çok taktım kafaya,gerçekten kadınlar hiç takıntı etmiyorlar mı? Bu biz erkeklerin saçmalığı mı gerçekten?

• Hocam insanlar türlü türlü karşına nasıl insanlar geleceği hiç belli olmaz sadece ezmek için laf söyleyende olur tatmin olmasada taklit yapanda... Ereksiyon ya da erken boşalma sorununuz olmasın yeter geri kalan pek önemli değil.

• quote:

Hocam insanlar türlü türlü karşına nasıl insanlar geleceği hiç belli olmaz sadece ezmek için laf söyleyende olur tatmin olmasada taklit yapanda... Ereksiyon ya da erken boşalma sorununuz olmasın yeter geri kalan pek önemli değil.
    Anladım, beni sınava ve yaşama motive eden en büyük unsur buydu, bir kızın elini bile tutmayan bir yıkık için bu hayaller fazla biliyorum ama.Anladığım kadarıyla arada sevgi bağı oluşan bir kadın sorun etmez, arada sevgi bağı olmayan da önceki ileti de denildiği gibi parayla kendini satacak kadar acizlerdir muhtemelen. Neyse, durum bu kadar açık ve net olmasına rağmen erkekliğimde sorun var gibi hissediyorum. Neyse, bu kadar yeter hocam. Diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkürler. Takıntı etmeyeceğiz artık, ne yapalım.

• birini gerçekten sevdiğim zaman içimden diyorum ki x ile bir ömür birlikte yaşayayım, öpüp koklayayım s3x yapmasam bile olur. tamam biraz abartı gelecek size ama cidden birini sevdiğim zaman onunla cinsel birliktelik yaşama isteğim çok azalıyor duygusal olarak çok yoğun hissediyorum. sen de illaki böyle hisseden birini bulursun bu kadar dert etme
    her şey cinsellik değil

Orijinalden alıntı: hienko

birini gerçekten sevdiğim zaman içimden diyorum ki x ile bir ömür birlikte yaşayayım, öpüp koklayayım s3x yapmasam bile olur. tamam biraz abartı gelecek size ama cidden birini sevdiğim zaman onunla cinsel birliktelik yaşama isteğim çok azalıyor duygusal olarak çok yoğun hissediyorum. sen de illaki böyle hisseden birini bulursun bu kadar dert etme
    her şey cinsellik değil
    Biliyorum hocam, gerçek sevgi olunca bu çok da akla gelmiyor. Zaten ortada sınav diye bir şey kalmasa bunu çokta takıntı edeceğimi zannetmiyorum. Ama beni sınava motive eden şey bu kadar saf olmayan hayallerimdi, o da takıntıdan dolayı yıkılınca ders çalışmak istemiyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.