Şimdi Ara

Takıma Katkı Yapmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Necip Artık Bu Takımda Ömrü Bitmiştir (Gelişme hiç göstermedi) - Göstermelik oynuyor efendiliği ve sevildiğinden takımda tutuluyor
    Boyko (Saatli bomba)
    Tosic (Kalsa da olur kalmasa da)
    Alexis (Saatli bomba)
    Serdar (Gelişme hiç göstermedi) - efendiliği ve sevildiğinden takımda tutuluyor
    Beck (Serdardan 3 gömlek daha iyi)

• Bizde de
    Azız yıldırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçta puan kaybedersek fb bunu değerlendirir mutlaka, fener şampi diyebiliriz
  • Ben dün yazdım bir yere. Yapma etme dediler.

Beck Serdar İsmail Tolga Günay 11 numaralı şahıs hatta Necip ve Tosic.

Transfer listesine koy kaç tanesine teklif gelir?
  • -yenerbalci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu maçta puan kaybedersek fb bunu değerlendirir mutlaka, fener şampi diyebiliriz

Ben Football manager da 0 k ya yani bedavaya veriyorum serdarı falan adamlar üste para isticek nerdeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar Pektemek Tosic bu adamlari Fmde bedavaya bile satamıyorum adamlar bizim takimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beck ismail necip ve tolga kalmalı.

Bu adamlarla şampiyon olduk,ligde rotasyon olarak kullanılmalılar. Bonservis alamayacağımız adamları yedek olarak tutmak mantıklı olur. Zaten kadroda Türk kaleci olmak zorunda.

Tosic 2 mevkide de oynayabilen ligi de bilen bir adam. Fazla masrafı yok kalsın bence.

Alexis köyüne geri dönsün.

Marcelo iyi yedek.

Serdar topçu değil.

Boyko'dan hala ümitliyim. Evet hataları var ama çıktığı bütün maçlarda takım kötü oynadı o yüzden kötü görünüyor bize. Bugün yediği 2. gol hariç hatasızdı. O golü zaten Tolga da yerdi %100. Ayrıca adam bize geldiğinde 2 aydır maça çıkmamıştı. Bizde de uzun süre oynamadı. Form tutarsa Tolga'dan kötü olma ihtimali yok. He tabi 5 milyon felan veren olursa satılabilir.
  • Kale=Kaleci Transferi(ilk 11) -Boyko-Günay
    Defans=SolBek Transferi(ilk 11)-İsmail-Stoper Transferi(ilk 11)-Rhodolfo-Marcelo-Tosic-Sağ Bek Transferi(ilk 11)-Beck
    Ortasaha=Töre-Quaresma-Frei-Sosa-Atiba-Oğuzhan-Olcay-Tolgay-Necip-Atiba seviyesinde hatta ondan daha iyi 30 yaş altı Transfer(ilk 11)
    Forvet=Gomez-Cenk-Ömer Şişmanoğlu

Sağ ve Sol Açıkta oynayacak ilk 11 Transferi daha lazım ama neyse.

Tolga-Veli-Pektemek-Serdar-Alexis==> gönderilmeli

24 kişilik kamp kadromuz bu şekilde olmalı bunu elden ele Şenol Hocama ulaştıralım
  • PEKTEMEK - Vadesi dolan bir numaralı topçu takımdaki. Direk ya kiralık ya satılık gönderilmeli kalbur altı bi Süper Lig Takımına.
    ALEXIS - Mutlaka Gönderilmeli. Olmadı bu adam ne yazıkki bizde.

NECİP siz ne derseniz diyin bu takımda jübilesini yapacak. HELAL OLSUN HEPSİ NECİPE. Ondaki yürek takımın yarısında olsa ŞL Alırız :)

TOSİC - bu sene iyi bi yedek olduğunu gösterdi bence kalmalı. haa çok daha iyileri alınır, Marcelo - Rodolfho yedek kalır o zaman başka. Satılabilir.
    BOYKO -ben bu adam neden böyle oldu anlamadım. Düzeleceğini ümit ediyorum. Krialayabiliriz bir sene başka bi yere. Satılmamalı. TOlga nın bi sene daha oynayabilme ihtimaline karşı Boyko yu kiralayalım olmadı..

BECK - daha iyisi alınacaksa gödnerilebilir yoksa kalmalı.
    SERDAR - Bek transferi durumna göre beck yerine serdar gönderilebilir. Yıllığı hatrı sayılır bi tutar diye biliyorum serdarın. yanılıyor olabilirim.

Geri kalan herkes Kalmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.