Şimdi Ara

Takim tamamiyle degismeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lens disinda bence tum takim degismeli. Ozan , volkan , persie , emenike , fernandao , sesu , potuk , josef , topal , salih , hasan ali , ismail koybasi , fabiano , volkan.

Bunlardan iyi oynayan yok. Hepsi gitmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi parayla dolduracaksın yerlerini ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın çok yanlış yapıyosunuz. Takım şuan 0 konsantreyle oynuyo. Şuan oyuncuların gerçek performanslarını görmüyoruz. Ben sana gerçekten iş yapamayacakları sayayım:

Hasan Ali: Yeteneksiz bir oyuncu. Büyük takımda oynayan bir bek oyun kurar, çalım atar, hızlı olur, orta açar, kademe anlayışı olur. Bunların hiç biri yok kademe anlayışı hariç.

RVP: Bitik. Yürüyecek hali yok. Futbolu bıraksın sportif direktör olsun en fazla.

Roman: Futbolcu olduğuna inanamıyorum.

Emenike: Motivasyonu yerinde olduğu zaman koy orta üstü herhangi takıma oynasın. Ama futbol bu adamı bırakmış.

Aatıf: Çabalıyo ama o bölgede Fener'in oyuncusu değil.

Takımın geri kalanı katkı verir.

Mesela Ozan: Adamın sürekli elinde telefon. Ayağına ne zaman top gelse homurtular yükseliyo tribünde. Ozan iyi bikaç iş yaptığı zaman dikkat edin maçın kalanında iyi oynuyo. Biraz psikolojik destek biraz fizikle seneye takımın değişmezi olur.
    Fernandao: Adamı bir türlü anlamadınız. Bu adam net bitirici. İstasyon olur top saklar. Olağanüstü cüssesiyle adamdan çalıp atıp hızlı koşmasını bekliyosunuz. Bu adam beklerin devreye girdiği oyunun rakip yarı alanda oynandığı bir taktikte gol kralı olur. Bursa'da gördük işte.
    İsmail: Evet Fener'de oynayacak bir bek olmayabilir ama çok iyi alternatif. İsmail'in olduğu yerde Hasan Ali nasıl oynar anlamıyorum.
    Van der Wiel: Bu adamın nasıl bir potansiyelinin olduğunu geçen maç gördük. Kafasını sahaya verirse ligin en iyi sağ beki olur seneye.

Alper, Salih, Volkan Şen, Fernandao, İsmail çok iyi alternatif olurlar duruma göre değişmez de olabilirler ama Volkan Şen'den artık hayır beklememek lazım.

Doğru oyun sisteminde doğru motivasyonla bu oyuncular sandığınız gibi çöp değiller. Yapmayın harcamayın bu kadar kolay. Şu dönemde oyuncuları değerlendirmeyin yargılamayın.

Fener'in bence Ekici geldikten sonra bir yaratıcı orta saha bir forvet bir sol bek bir de sol açığa ihtiyacı var. Bunları kiralarsın ya da kaynak yaratırsın alırsın ama sorun tamamen yönetim. Yönetim gitmedikçe kim gelirse gelsin başarısız olma ihtimalimiz yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Bakın çok yanlış yapıyosunuz. Takım şuan 0 konsantreyle oynuyo. Şuan oyuncuların gerçek performanslarını görmüyoruz. Ben sana gerçekten iş yapamayacakları sayayım:

Hasan Ali: Yeteneksiz bir oyuncu. Büyük takımda oynayan bir bek oyun kurar, çalım atar, hızlı olur, orta açar, kademe anlayışı olur. Bunların hiç biri yok kademe anlayışı hariç.

RVP: Bitik. Yürüyecek hali yok. Futbolu bıraksın sportif direktör olsun en fazla.

Emenike: Motivasyonu yerinde olduğu zaman koy orta üstü herhangi takıma oynasın. Ama futbol bu adamı bırakmış.

Mesela Ozan: Adamın sürekli elinde telefon. Ayağına ne zaman top gelse homurtular yükseliyo tribünde. Ozan iyi bikaç iş yaptığı zaman dikkat edin maçın kalanında iyi oynuyo. Biraz psikolojik destek biraz fizikle seneye takımın değişmezi olur.
    Fernandao: Adamı bir türlü anlamadınız. Bu adam net bitirici. İstasyon olur top saklar. Olağanüstü cüssesiyle adamdan çalıp atıp hızlı koşmasını bekliyosunuz. Bu adam beklerin devreye girdiği oyunun rakip yarı alanda oynandığı bir taktikte gol kralı olur. Bursa'da gördük işte.
    İsmail: Evet Fener'de oynayacak bir bek olmayabilir ama çok iyi alternatif. İsmail'in olduğu yerde Hasan Ali nasıl oynar anlamıyorum.
    Van der Wiel: Bu adamın nasıl bir potansiyelinin olduğunu geçen maç gördük. Kafasını sahaya verirse ligin en iyi sağ beki olur seneye.

Alper, Salih, Volkan Şen, Fernandao, İsmail çok iyi alternatif olurlar duruma göre değişmez de olabilirler ama Volkan Şen'den artık hayır beklememek lazım.

Doğru oyun sisteminde doğru motivasyonla bu oyuncular sandığınız gibi çöp değiller. Yapmayın harcamayın bu kadar kolay. Şu dönemde oyuncuları değerlendirmeyin yargılamayın.

Fener'in bence Ekici geldikten sonra bir yaratıcı orta saha bir forvet bir sol bek bir de sol açığa ihtiyacı var. Bunları kiralarsın ya da kaynak yaratırsın alırsın ama sorun tamamen yönetim. Yönetim gitmedikçe kim gelirse gelsin başarısız olma ihtimalimiz yüksek.

Sonunda duygulardan ziyade mantığıyla konuşan bir insan...

İyi olduğumuz dönemde Webo'yu bile kral yaptı taraftar, şimdi Ferdiyi, Alper'i, Skrtel'i beğendiremiyoruz...

• quote:

Bakın çok yanlış yapıyosunuz. Takım şuan 0 konsantreyle oynuyo. Şuan oyuncuların gerçek performanslarını görmüyoruz. Ben sana gerçekten iş yapamayacakları sayayım:

Ayni fikirdeyim. Özellikle fernandao konusunda cok dogru konusmussunuz. Yalnizca Volkan Sen konusunda kismen haksiz buluyorum cünkü o kadar cevik ve hizli bir oyuncu her an en iyiler listesine girebilir. Biz daha bunu göremedik sacma oynadigi icin ama o yetenek her zaman var onda. Saga cekip sut atabilse muhtesem bir sey olurdu o.

• das Beste vom Besten kullanıcısına yanıt
    Zaten olay şutta bitiyor volkanda bi de şut olsa mükemmel olurdu. Haklı olabilirsin bekleyip görmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aatıf'ı beğenmeyenleri anlamıyorum çok hakkı yeniyor bu adamın umarım gider sizden.

• Volkan Demirel- Sözleşme yenilenmemeli, artık bu devir bitmeli.
    Simon Kjaer-Maalesef transfer yapmak için bu adamı satmalıyız..
    Roman Neustädter-Yedek bile olmaz bu adamdan..
    Ismail Köybası-Fenerde oynayacak oyuncu olarak bunu alan yönetim utanmalı.
    Gregory van der Wiel-Satılmalı tabii satabilirsek.
    Souza-Para veren bir klüp bulunduğu an göndermeliyiz..
    Miroslav Stoch-Para veren bir klüp var mıdır acaba...
    Aatif Chahechouhe-Geldiğin güne yazıklar olsun.
    Robin van Persie-Satabilirsek satılmalı.
    Emmanuel Emenike-Git artık..

Arkadaşlar bu 10 oyuncuyu elden çıkartmalıyız.

Kjaer dışında para eden adam da olmadığından maksimum elde 20 milyon EUR gibi bir rakam olacak. Bu rakama ne yaparız derseniz Krayev gibi adamları toplarlar sonra bu sezondan da beter oluruz..

Ah aziz ah.
  • Pascal nouma taraftarı seven, takımı seven, takımın ve taraftarında onu sevdiği bir futbolcuydu aynı zamanda oynadığı oyunlada ilk 11in değişilmez ismiydi. Bir terbiyesizlik yaptı tombala çekti ve ertesi gün sözleşmesi feshedilip gönderildi. Tüm herşeyine rağmen yaptığı bir hareket kendisini sildirtti.

Persie fenere geldiği günden beri yattı, kendini takımdan üstün gördü, takımı benimsemeyen bir oyuncu ve taraftarında (genel olarak) istemediği bir oyuncu. Bizim maçımızda gitti tombala çekti. Sözleşmesinin feshedilip gönderilmesi gerekirken oyuncunun resmini tişörtlerinize yapıştırdınız.

İşin özeti şu, değişmesi gereken takım değil başka şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annoca -- 19 Mart 2017; 16:0:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

Pascal nouma taraftarı seven, takımı seven, takımın ve taraftarında onu sevdiği bir futbolcuydu aynı zamanda oynadığı oyunlada ilk 11in değişilmez ismiydi. Bir terbiyesizlik yaptı tombala çekti ve ertesi gün sözleşmesi feshedilip gönderildi. Tüm herşeyine rağmen yaptığı bir hareket kendisini sildirtti.

Persie fenere geldiği günden beri yattı, kendini takımdan üstün gördü, takımı benimsemeyen bir oyuncu ve taraftarında (genel olarak) istemediği bir oyuncu. Bizim maçımızda gitti tombala çekti. Sözleşmesinin feshedilip gönderilmesi gerekirken oyuncunun resmini tişörtlerinize yapıştırdınız.

İşin özeti şu, değişmesi gereken takım değil başka şeyler

Beyler gizliden gizliye tombalaya ağlama postu dikkate almayın.

Bak hala aynısını yapıyorsunuz. İşte sıkıntı burda, düzeltmeniz gereken bu.

Ya da siz bu kafayla devam edin sonra 17 takım bir biz tek, diğer takımlar bizi niye antipatik buluyor demeye devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: annoca

Bak hala aynısını yapıyorsunuz. İşte sıkıntı burda, düzeltmeniz gereken bu.

Ya da siz bu kafayla devam edin sonra 17 takım bir biz tek, diğer takımlar bizi niye antipatik buluyor demeye devam edersiniz.

Bizim düzeltmemiz gereken bir şey yok, Beşiktaş taraftarı henüz büyük takım taraftarı olmaya hazır değil, gs-fb arasında sataşmalar hep olduğu için kimse sizin kdar büyütmüyordu bu sataşmaları, siz daha yeni yeni sataşmaların hedefi olduğunuz için alışık değilsiniz böyle şeylere, haliyle sert karşılıyorsunuz.
    yaşın kaç

• sanryco kullanıcısına yanıt
    volkan şen altarnatif olura kadar dayanıyordum artık daha fazlasını kaldıramam
  • Gitmesi gereken ne advocat ne ozan ne volkanlar ne rvp ne ferdi ne o ne bu ne şu.

Gitmesi gereken 3 sey var

1.si emenike ( o forma cikarsa bitmistir benim gozumde)

2.si Aziz Yıldırım

3.sü bizim futboldan tek beklentimiz olan lig sampiyonlugu derbi galibiyetleri gibi 20-25 milyon taraftari olan hatta avrupada biraz basarili olsak 1 milyon uyeyi cok rahat yapabilecek bir kulubun bu tarz vasat basarilara cok sevinip yeterli gormesi. Bu mantalite gitmeli bizden. Bunun icinde once aziz Yıldırımin gidip vizyon sahibi birinin gelip Fenerbahce spor klubunun misyonuna sahip cikip bu dogrultuda isler yapmasi gerek.

Yoksa tum takimi gonder real madridi al bu takim en fazla sezon sonu " ronaldo ve takim bisey yapmadi herseyi ben yaptim onlara 1 ay maaslarini odemeyim bakin top oynuyorlar mi " diye konusur sonra bunu kanitlamak icin takimdan 5 6 adam gonderir vasat adamlari alir takimin kimyasini bozar al sana komple degistirelim diyecegin bi takim daha oluşur ortaya .

Aziz Yıldırım gibi is dunyasinin patronu olup baskan olan insanlar " ben parayi veriyorum onlarda işini yapacak . Parayi ben verdigim icin basari benim , ben ustume dusen gorevi yani parayi veriyorum basarisizlik ise onlarin. " diye dusunur. Ayni iş djnyasindaki patronlarin dusundugu gibi " siz benim sayemde ekmek yiyorsunuz ,ben sizin sayenizde para kazanmiyorum " .

Bu gibi insanlarin degil futboldan her turlu organizasyonlardan ellerini cekmeleri gerekir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.