Şimdi Ara

Takım olana kadar Sabır.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız dikkat ettinizmi kontraya çıkınca ne kadar etkili bir takımız lucescu style
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: rider30

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Sabır denen olgudan uzaklaşmamak gerekiyor.

Şuster gibi konuştun
    Sabır mı kaldı sezon bitti,seneye bu takım ve bu teknik adamdan umudunuz var mı sadece bunu soruyorum size

Abi ben çoğu insan gibi ben de senenin başında bu seneden umudum olmadığını, herhangi bir başarı beklemediğimi belirtiyordum yeri geldiğinde. Bu sene zaten bir şey olmayacağı gün gibi ortada, ama seneye ne olacağını hiç kimse bilemez. Ben sabredip görme taraftarıyım. Seneye de aynı devam edecek diyemez kimse. Hep aynı hatalara düşülmüyor mu?

Beşiktaş sıradan takım mı ki koskaca sezonu boşverip ilerisine bakalım? Taraftar her şartta parasını verip maça gidiyor, forma alıyor? Bu rezillikleri görmek için değil. Bu düşünceyle her sene duvara toslanır.

Üstelik Beşiktaş sezon sonu Avrupa kupalarına da katılamazsa ne olacak? Schuster ille kalsın diye ligi de Avrupa yı da çöpe mi atacaz yani? Avrupa olmazsa Schuster kalsa ne olur kalmasa ne olur! Benim için bir önemi yok. Sezon başından beri birşey veremeyen bir hocaya neden hala güvenildiğini anlayamıyorum. Dünya yıldızları Schuster burada olduğu için geliyor sözünü utanmadan söyleyen Beşiktaş'ın büyüklüğünü ikinci plana atan basiretsiz yönetime ne demeli peki? Bu yönetim anlayışıyla ve hocayla biryere varılmaz.

Beşiktaş'ın büyüklüğünü kimse tartışamaz, bu düşünceyle bağdaştırmak doğru değil diye düşünüyorum. Avrupa'ya ite kaka gideceğimizi umuyorum, aksi halde elbette çok büyük bir kayıp olur bizim için. Schuster takıma bir şeyler vermeye çalışıyor, kafasındakini yansıtmaya çalışıyor ve eminim ki yeterli süre kendisine verilirse başarıya ulaşacaktır. Şu sıralar yaptıklarına hiçbirimiz akıl sır erdiremiyoruz doğrudur fakat bu demek değildir ki Schuster işe yaramazın teki! Beşiktaş yönetimi apayrı bir yola çıktı; o t.d geldi bu t.d gitti dönemi değil de daha oturaklı bir dönem yaratma amacıyla çıkıldı bu yola. Taraftar şimdiden sabırsızlık edip "Schuster İstifa" derse, yönetim de daha fazla sabredemezse elbette bu yeni yolun sonu "çıkmaz" olacaktır. Yönetim düzeyinde yapılan açıklamalar doğrultusunda ben sabrın sınırlarının zorlanacağını hissediyorum; gerek Y.D'nin, gerek Futbol Şube Sorumlularının açıklamaları Del Bosque'de yapılan hatanın tekrarlanmayacağını gösteriyor. Ama taraftar ne yapar bilemiyorum. Ben sabrediyorum.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Kesinlikle devam..Aurelio ve Nobre oynar mı ? Ne ilişkilisi var bu ikiliyle Nobre den 10 numara yaratmaya çalışıyor diyorlardı şimdi de başka şey deniyor..Eminim Sivok -Bobo olsaydı yine aynı hatalar olsaydı bu sefer 1000. Bobo defol başlığı açılacaktı..
    Şimdi Almeida kaçırdı tamam peki hatırlayalım bakalım Bobo böyle karşı karşıya hiç mi kaçırmadı arkadaş !
    Rüştü hata yapmadı aslanlar gibi çıktı oynadı ama ya hata yapsaydı o zaman ne denecekti ? Defol Rüştü ! Fenerli Rüştü Jübile yap Rüştü
    Sivok neden oynamadı ? Bence şu yönden yanlış bir tercih idi ; Ferrari futboldan kopmuş biriydi artık gideyim diyordu bu düşüncede bir oyuncuya son iki kritik maçta yer vermek ne derece doğruydu ? Yine de Ferrari iyi gidiyordu öyle aman aman bir hata yapmadı.Ta ki aptallaşıncaya dek ..
    Almeida oynadı tamam berbat idi ama burada birşey var ; Schuster diyor ki bu adam benim forvetim arkadaş ! Sen Ahmet'i alır oynatırsın ben de Almeida yı oynatırım kimse de gak guk diyemez !. Evet Bobo'yu küstürmemesi gerekirdi ama Bobo da Kiev deki şansı iyi değerlendiremedi açıkçası .
    Daha 2 gün önce Nobre'nin ne işi var takımda diyenler şimdi Almeida çıksın Nobre neden oturuyor diyorlar..

Takım da dökülüyor.Simao-Almeida beklenilen etkiliği ortaya koyamıyorlar.Guti malesef..Q7 çok kopuk.
    İsmail müthiş başladı ama Üzülmez olayından sonra yoklarda.
    Schsuter'in hataları tabi ki var.Ama takım da oynamıyor arkadaş ! Schuster de çoğu zaman yerinde müdaheleler yapamayınca ortaya birşey çıkmıyor.Buna rağmen ilk 30 dk ve son 10 dk dişinda sahada nasıl bir Beşiktaş vardı izledik

Herşeye rağmen şöyle bir gerçek var ; ; gelinen nokta feci..İyi oynuyoruz oynayacağız hücum yapacağız derken geldiğimiz nokta dökülen ve tarihinin en rezalet kadrosuna sahip "elle tutulur 4 oyunusu var " olan Galatasaray ile aynı puandayız !

kesinlıkle katılıyorum sana çok doğru

• şu kupa kaçsın da ben o zaman göreceğim bu inadına şustercileri.annemizin liginde oynarız artık gutili q7li simaolu almeidalı kadromuzla.başımızda da imparator 1.şuster...

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

şu kupa kaçsın da ben o zaman göreceğim bu inadına şustercileri.annemizin liginde oynarız artık gutili q7li simaolu almeidalı kadromuzla.başımızda da imparator 1.şuster...

Neyi görücen merak ediyorum..

Fb maçı için de aynı şeyi diyordun gördüğünü gördün işte ama yine yanlış gördün..Ferrari yüzünden yenildik diyemiyorsun çünkü dediğim gibi skor tabelasından başka baktığınız hiçbir şey yok.

şu kupa kaçsın da ben o zaman göreceğim bu inadına şustercileri.annemizin liginde oynarız artık gutili q7li simaolu almeidalı kadromuzla.başımızda da imparator 1.şuster...

Aman diyeyim.
    İşte o zaman kan gövdeyi götürür ki bence Beşiktaş açısından bundan sonra kala kala tek hedef bu kaldı gibi.
    Lig'de ve UEFA'da olacak olanlar belli gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende sana gülüyorum soho.
    geçen maç arkaya top olmadı duran toptan yedik dedin bu maç ferrari atıldı şusterin suçu yok ondan önce ankaragücünde 1.dahikada yediğimiz gol bitirdi bizi.e kardeşim bunlar olurken seyreden adamın yerine beni koy bende seyrederim ne anlamı kaldı şimdi burda?

Ee ne olmuş yalan mı ? Schuster mi yumruğui patlatıyor kırmızı görüp penaltı yaptırıyor O poizisyona kadar önde olan Beşiktaş , Ferarri atılmasa bu maçı biz kazanacağız neresi yanlış söylediklerimin ?
    Bakıyorsunuz skora Beşiktaş malup Schuster istifa..Maçı izlediğniizi bile düşünmüyorum, gerek de yok zaten skora bak yorum yap en kolay iş.

quote:

kaldıki lugano ilk pozisyonda faul yapıyor hatalı biri varsa ferrari değil hakem orada.pozisyonu durdurup beşiktaş lehine faul verecekti ferrrariye de dirsekten dolayı kırmızı gösterecekti orada süzemedi her beşiktaş maçlarında olduğu gibi.

Lugano istediği kadar faul yapsın Ferarri sinirlerine hakim olacak o yumruğu öyle atmayacak yumruk atacaksa pozisyon içinde çaktırmadan atarsın, alenen yumruk atarsan kırmızıyı da yersin penaltıyı da verirsin, ayrıca sende demişsin hakem hatalı diye..Hakem de hatalı Ferarri de, Schuster ne yapsın ?

Yeter artık daha önce de yazdım sizdeki bu skor yorumculuğunuz yüzünden 108 senede elle tutulur başarı yok, Gordon gelmiş 2 sene sabredlmiş sonra Beşiktaş soçmuş 3 sene şampiyon olmuş Fatih Terim gelmiş 4 sene şampiyon yapmış UEfa Süper Kupa almış, sen diyrosun ki Gs o sezon şampiyon olduğu içni kaldı, ne alakası var sonuçta Fatih Terim'e sabır verilmiş ve kupaları almış..

Daha hala tartıaşcak ne buluyorsun kabak gibi sabırla beklendikten sonra gelen başarılar var, asıl tartışacak ben ne buluyorum onu anlamıyorum ya neyse..

penaltı olduktan sonra 1 gol yiyorsun 3 gol birden değil.ferrari ile mi kazanıyordun şimdiye kadar maçlarınıı?kırmızı gören ilk futbolcunmu yoksa?kırmızı görüp penaltı olduysa 2-2 bitirmeye çalışacaksın maçı ona göre önlem alacaksın bu adamın yaptığı gibi seyretmeyeceksin.2-2 oldu defansta sağlam oynayacağımıza rakipten eksik olmamaıza rağmen saldır bababm saldır onu da beceremiyorlar ya.her pozisyon kalecinel karşıs karşıya adamlar.
    adam bir şablon belirlemiş onu uyguluyor işler kötü gittimi bir b planı yok.ee bende yaparım onun yaptığını ne farkı kaldı şimdi sade bir taraftarla koskoca beşiktaş teknik direktörünün?hayatımız bahaneyle geçecek sayenizde.bi maç hakem öbür maç ferrari diğerinde aman efendim duran toptan oldu arkaya adam kaçmadı.ne farkedecekse artık leblebi gibi golleri yedikten sonra... önüzmüzdeki maçın bahanesini merak etmeye başladım şimdiden... kiev maçımız var dimi.allah yardım etsin de zaten tuır geldi desinler adamlar asılmasınlar maça.

1 puan almak ne işine yarayacak?

Pancu kaleye geçtiğinde de senin zihniyet olup 10 kişi 9 kişi defans yapsaydık tarih yazamayacaktık..
    Tarihi herkes yazamaz ilker hoca, hele sizin gibi skor yorumculuğu yapanlar hiç yazamaz.

yahu ne demek 1 puan ne işe yarayacak?4 tane yeyip rakinbine rezil olmayacaksın sonucunda...belki kontrollü oynasan sen yeneceksin,10 kişiyle alınan maç örneği vermişsin kendin.defans yaptık o maçta fener kaçırdı kaçırdı üstümüze gelip biz kontra ile attık golleri hatırlamıyorsun galiba sen olanı heyecandan.

ha farkındamısınız bilmiyorum tarih yazılıyor şuster ile sizin gibilerin sayesinde de böyle destek olursanız adam kalırsa da çook tarihler yazılacak daha...
    kimse o oldu bu oldu ondan oldu demeyecek şusterin beşiktaşı aykutun fenerinden inönüde 4 tane yedi diyecek al sana tarih...

Rakip zaten 3- 4 lük maçta rezil olmuş daha bundan sonra Beşilktaşı nasıl rezil edecek..3- 4 lük maçta nasıl kontradan atmışız ya, hiç kontra görmesek kontra diye yutturacaksın, o golde Koray'ında İ.Akını'na Carew'ine kadar herkes Fb ceza sahası yayında at gezdiriyordu bu nasıl kontra nasıl izledin sen o maçı..

Ferrariye yine gıkın çıkmıyor, Ferrari atılmış Schuster hiçbir şey yapmamıştan devam etmeye çalışıyorsun, Ferrari atılmasa bu maçı büyük ölçüde almıştık diyemiyorsun çünkü baktığın tek yer skor tabelası..

ohoo kafa hala nerde.4-3 lük maç seneler önceydi.evet kontraatakla attık golleri fener bizim gibi şuursuzca geliyordu biz atıyorduk golleri kontradan.hatta pancu kaledeyken 1-2 tane kaçırdılar döndük geldi gol oldu.
    müstehak diyorum bize bu.ona öyle bahane buna böyle bahane şuster bile bu kadar bahane üretemezdi kendisi için... skor tabelasına bakmayacağız da neye bakacağız futbol maçında?kaç korner attığımıza mı?her maç üçer dörder yiyorsun hala tutmuş sabır diyorsunuz hala inadına şuster diyorsunuz.daha kötü ne yapacak şuster küme mi düşelim?

Koyu yaptığım fikrini kendin de belirttikten sonra daha fazla yazmanın anlamı yok.
    Sen skor tabelasına bakıp konuşuyorsun ben ise yediğimiz gollerin sebeplerine bakarak konuşuyorum..Bu bakış açılarıyla aynı şeyi düşünmemiz zaten imkansız..Sen skor yorumcususun ben maç yorumcusuyum bu durumda.

• quote:

quote:

Fb maçı için de aynı şeyi diyordun gördüğünü gördün işte ama yine yanlış gördün..Ferrari yüzünden yenildik diyemiyorsun çünkü dediğim gibi skor tabelasından başka baktığınız hiçbir şey yok.

neyi mi gördüm?yahu 4 günde 8 tane gol yemişsin hala ferrari yüzünden ahmet yüzünden diyorsun.ferrari atıldığında 2-2 oldu maç hala şansın vardı önlem alacak adam alamadı önlemini 2 tane daha yedik 3-5 dakika içinde.daha neyi göreceğim?hala skor tabelası diyorsun ya.neye bakayım kardeşim ne güzel gol yediğimize ne kadar pozisyon verdiğimize mi?inanılır gibi değilsin soho.senin fenerli falan olduğunu düşünmeye başlayacağım bu gidişle.beşiktaşlı olmadığın kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Erhan-Ernts değişikliği Shusteri bitimiştir. Dünyada kime sorarsan sor böyle bir değişiklik yapmaz.
    Nobreden orta saha-oyun kurucu yaratma sevdası nedir?

erhan ernst değişikliği niye yapıldı biliyor musun?
    sağ bek de hilbert oynuyordu, hilberti öne çekti yerine sağ bek aldı, hücum gücünü arttırmaya çalıştı, yenildiğin maçta ön libero çıkarıp hücumu güçlendirmeye çalıştı. iyi değişikliktir kötü hamledir orası başka ama çok da mantıksız değil.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

quote:

quote:

neyi mi gördüm?yahu 4 günde 8 tane gol yemişsin hala ferrari yüzünden ahmet yüzünden diyorsun.ferrari atıldığında 2-2 oldu maç hala şansın vardı önlem alacak adam alamadı önlemini 2 tane daha yedik 3-5 dakika içinde.daha neyi göreceğim?hala skor tabelası diyorsun ya.neye bakayım kardeşim ne güzel gol yediğimize ne kadar pozisyon verdiğimize mi?inanılır gibi değilsin soho.senin fenerli falan olduğunu düşünmeye başlayacağım bu gidişle.beşiktaşlı olmadığın kesin.

Hepsinin cevabını verdim, kelimelerin yerlerini değiştirip değiştirip yazıyorum her defasında..Bak yukarıda ne yazmışım sen skor yorumcususun (bunu sende belirttin) ben maç yorumcusuyum, bu yüzden aynı noktada buluşmamız imkansız..

Ben sadece 108 yıldır sadece "bir defa Uefa Kupasında çeyrek final oynadık" yazmak istemeyen bir Beşiktaşlıyım..Senin kafandaki Beşiktaşlı kıstasına uymuyorsam ne mutlu bana !

• ee nasıl olacak peki o dediğin imparator 1. şuster bu sene olmadı seneye sihirli değneğiyle gelip işi halledecek yarı finaller,finaller peşpeşe mi gelecek?hayır anlamadığım nasıl bir ışık gördünüz bu takımda da bu düşüncedesiniz?bunu her maçtan sonra soruyorum cevap yok ama kalemizde her maç 3-4 tane.dayak yiye yiye atmayı da öğrenicez mantığı mı sizdeki?futbolda pek olmuyo be arkadaşım bunlar.dayak yediğinle kalıyorsun futbolda.gerçekten iyiysen dövüyorsun.

maç yorumcususun ne oldu maç çok iyi oynadık ama 4-2 yenildikmi kendi sahamızda?yoksa 4-2 yenen bizmiydik de ben mi bilmiyorum şaka falan yapıyorlar da bize...bu ne demek ya skor yorumcusu maç yorumcusu?maçı niye oynuyorsun spor olsun diyemi?

ee nasıl olacak peki o dediğin imparator 1. şuster bu sene olmadı seneye sihirli değneğiyle gelip işi halledecek yarı finaller,finaller peşpeşe mi gelecek?hayır anlamadığım nasıl bir ışık gördünüz bu takımda da bu düşüncedesiniz?bunu her maçtan sonra soruyorum cevap yok ama kalemizde her maç 3-4 tane.dayak yiye yiye atmayı da öğrenicez mantığı mı sizdeki?futbolda pek olmuyo be arkadaşım bunlar.dayak yediğinle kalıyorsun futbolda.gerçekten iyiysen dövüyorsun.

maç yorumcususun ne oldu maç çok iyi oynadık ama 4-2 yenildikmi kendi sahamızda?yoksa 4-2 yenen bizmiydik de ben mi bilmiyorum şaka falan yapıyorlar da bize...bu ne demek ya skor yorumcusu maç yorumcusu?maçı niye oynuyorsun spor olsun diyemi?

Skor olsun diye.

• ee?sorun ne o zaman?tamam biz de 1-2 maçtan bahsetmiyoruz ama futbol skor oyunu.1-2 maçı kalmadı işin artık ikinci yarıda en son galibiyetin 18.haftada o da bucaya.kupayı zar zor geçmişsin son maçta avrupada 4 tane yemişsin azıcık sağlam takımla oynayınca.ezeli rakibinden 4 tane yemişin.daha ne kadar yenileceğinin neleri kaybedeceğin meçhul,hala sabır hala şuster.her maç yenilirsen ne anlamı kaldı müsabakaya katılmanın?tamam skor yorumcusu olmak iyi değil de abartı bu kadarı da ama.hayır takımda bir ışık görsen dersinki düzelicek.düzelicek derken hepten toka sarıyor iş.ne anladım ben bu işten bu sabırdan?ne kadar tahammül sınırımız var onu mu ölçmeye çalışıyorlar diyorsun?
  • bu kadroyla başarı elde edemiyor ya pes diyorum . fernandes in yerine kaliteli bi stoper alınsaydı ferrari ve sivok yollanıp bi stoper ve kaleci alınsaydı bjk işi halletmişti ama bi yeri düzeltse diğer yer arızalanıyor temeli sağlam değil takımın bi kere.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Önce oynanan oyun umut veriyordu şimdi o da ortadan kayboldu. Schuster gidince yerine gelecek adam da takıma kendi oyununu oynattırmaya çalışacak ve gelecek kişinin daha iyisi olacağı meçhul. Bunun için gerekli zamanın doğru olmadığını düşünüyorum fakat Schuster'e ne kadar güvensem de takımdaki olumsuzlukları çok artmaya başladı. Durduk yere kadroya alınmayan Bobo ve Sivok. İlk 18'de bir defans oyuncusunun olmayışı maçı beraberlikle bitirmemize engel oldu. Küstürülen Ernst ve Bobo; ikisinin de performansı dibe vurdu. Taraftara söylenen sözler, İbrahim Üzülmez olayı. Bunların tek sorumlusu Schuster.

Geldiğinden beri sabrediyoruz bu adama fakat gerçekten olumlu olan bir şey göremiyorum. Gelecek içim umut vadeden oyun, başta kötü oynanan oyunlar ve ardından gelen güzel oyunla olur fakat biz de iyi başlayan oyunlar sonradan kötü gitmeye başladı. Demek ki sistem Türkiye'ye uymuyor. İspanya'dan gelen teknik adamların oynatmaya çalıştığı sistem Türkiye'de hiçbir zaman iş yapmadı. Ya sistemi değiştirerek birşeyler denemeli, ya da bize ve Schuster'e sabır gerekli.

• Del Bosque dönemini hatırlayın , Del Bosque kovulduktan sonra kim geldi yerine rıza çalımbay .
    schuster giderse kim gelecek ? sergen mi tayfur mu ??? En azından bu sene bitmeli hoca değişecekse de .
    O yüzden sabırlı olmak lazım. eğer del bosque kovulmasa idi , zamanında sabretseydik , çok daha iyi bi yerlere gelebilirdik .
    bunuda öyle düşünmek , sabretmek lazım.
  • ben inanıyorumki sezon sonu yapılacak defansif takviyeler ile (bu sisteme uyan), bu sistem deliler gibi iş yapacak. sadece sabır gerekiyor. ve takımdaki gereksiz kalan bi kaç oyuncuya da kapı göstermek. artık tek amacımız türkiye kupası ve sezon sonu yapılacak transferlere şimdiden yoğunlaşmak olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.