Şimdi Ara

TAKIM ELBİSE ÖNERİSİ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar takım elbise alınırken nelere dikkat edilir, italyan kesim giymeyi seviyorum. bilgileriniz rica etmekteyim. teşekkürler.

• en güzeli git centoneye al bir altınyıldız nano hem inidirmde var onlar yardımcı olurlar elemanları çok iyi ben 2 gün önce aldım 2 takım oradan
  • teşekkür ederim, yani hani yüzde kaçı ne gibi bileşenden olursa daha iyi olur vs gibi bilgilerde lazım lütfen
  • TOM CRUİSE'UN GHOST PROTOCOLDEKİ TAKIMI MÜKEMMEL ÖTESİ AMA KAÇ PARADIRT KİM BİLİR?
     TAKIM ELBİSE ÖNERİSİ OLANLAR
  • selamlar

bende düşüyorum...ancak bir arkadaş CENTONE demiş ama ben tavsiye etmem..geçen yıl bi pantolon aldım..1-2 ayda eskidi...alacaksanız sağlam bişey alın DAMAT çok iyi mesela...5 yıl önce aldığım takımı giyiyorum hala...bide iş gereği sürekli takım giymem gerekiyor ona rağmen iyi dayandı...ALTINYILDIZ'ın yenibosnada fabrika satış yeri var ordan alınabilir aslında...yada 212 AVM de sağlam markaların indirimli ürünleri var orayada bakılabilir.
  • yalnız 10 çeşit altınyıldız kumaşı var kalitesine göre öyle her altınyıldızada atlamayın benim aldığım altınyıldız siyah takımın pantalonu 1. senede anca söküldü gerçi diktirdim hala giyiyorum ama kaliteli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: İGENÇ

selamlar

bende düşüyorum...ancak bir arkadaş CENTONE demiş ama ben tavsiye etmem..geçen yıl bi pantolon aldım..1-2 ayda eskidi...alacaksanız sağlam bişey alın DAMAT çok iyi mesela...5 yıl önce aldığım takımı giyiyorum hala...bide iş gereği sürekli takım giymem gerekiyor ona rağmen iyi dayandı...ALTINYILDIZ'ın yenibosnada fabrika satış yeri var ordan alınabilir aslında...yada 212 AVM de sağlam markaların indirimli ürünleri var orayada bakılabilir.

igenç teşekkür ederim, damat için inceleme yapıyorum ama işte yüzde bilmem kaçı polyester diyor bunun ne faydası yada zararı vardır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takım Elbise almam gerek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada son aldığım altınyıldız nanoda %50 poly, &25 vis, %25 yün diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: e66

quote:

Orijinalden alıntı: İGENÇ

selamlar

igenç teşekkür ederim, damat için inceleme yapıyorum ama işte yüzde bilmem kaçı polyester diyor bunun ne faydası yada zararı vardır?

o konulardan çok anlamıyorum ama zaten kaliteli olan ürün kendisini belli ediyor...çok sık takım giyinen biriyseniz eğer düzgün bişeyler almanızı tavsiye ederim...mesela spor olarak fabrikanın takımlarıda güzeldir..

• ve bide klasik kol saati lazim ne alayim sizce
  • Yün oranının en az %70 olması tavsiye edilir. Ben de kendime takım elbise arıyorum ama yün ordanı %70 den düşükse hiç denemiyorum bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.