Şimdi Ara

Takım elbise de ayakkabı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takım elbise de kösele ayakkabı giyme gibi bir durumun olmadığı bir yere giderken takım elbise altında hangi tarzda ayakkabı daha çok uygun gider? Yani kol düğmesi olduğu da düşünülürse ayarı tutturmak biraz zor gibi düşündüm fakat bu işin içinden çıkamadım pek bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varsayilan -- 2 Eylül 2008; 1:49:29 >

• Simdi madem takım elbise giyme durumu yok ama sen takımlasın.
    Ceketi kravatı cıkar.Kolları sıva.Boyundan tek dügme ac öye git.

Ayakkabı konusuna gelince.
    Memur ayakkabısı gibi ayakkabılar dikkat cekmez.Klasik normal abartısız bi ayakkabı olur iste.
    Fakat benim tavsiye cok sivri olmayan bi buruna sahip daha parlak bi ayakkabı giymendir.Daha şık olursun
  • Takım giyme durumu yok fakat ciddiyeti ve bir o derece sonuçta bir görüşme babında ve kendinize nasıl saygı duyarsanız öyle saygı görürsünüz yani ona göre giyinmeyi ben düşündüm. Ceket kullanmayı düşünüyorum yinede fakat son bir değişiklik ile ceket kullanmıyadabilirim. Bu arada kravat takmıyacağım elbette yani anlamışsınızdır artık neyi kastettiğimi, nasıl bir tarzı kastettiğimi. Ayakkabı konusunda ise çok hassasımdır, dediğim gibi kösele tarzı ayakkabı giyilecek kadar bir ciddi durum yok şuan için biraz daha model olarak örnek verebilirseniz sevinirim.
  • Bu tarz bir ayakkabı her takımın altında gayet güzel durur ama bilhassa dar kesim takımların altında kendini daha iyi gösterir. Sivri göründüğüne bakma sivri fakat gayet oturaklı ve şık bir ayakkabı. Kıro işi bir sivrilik değil yani...

• erhaninho hocam gayet güzel bir seçim fakat benim anlatmak istediğim herhangi bir davet, özel bir gece ve özel bir görüşme de giyilebilecek tarz da kösele ayakkabılar değil. Yani nasıl ne desem en basitinden hafiften ciddi imajı yaratıp, orada ciddiyetini göstermek amaçlı takım giymeyi düşünün ayakkabı tarzı olarakta fikir vermesi açısından mesela sneaker tarzı diyorum.
  • Dostum takım elbisenin altına spor aykkabı gitmezki.
    Sen kunduradan baska ne giyebilirim diyosun.
    Baska hic bir sey giyemezsin.

İlla ciddi görünecegim diyosan da.
    Klasik-Spor ayakkabı karısımı güzel ayakkbılar var onlardan.
    Keten pantolon
    gömlek.
    Pantolonla aynı renk fakat tonu farklı ceket giyebilirsin

Takım elbise giyeceksin kundura sart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Ayakkabı ve Çorap
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.