Şimdi Ara

takılan harici diske erişememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akşam bir arkadaşımdan aldığım 1tb harici diski pc ye taktım, bilgisayarımdan girince görünmüyoru.
    Yönetim kısmındaki disk yönetimi kısmında görünüyor, ama harf atamak istediğimde aşağıdaki resimdeki uyarı geliyor.

takılan harici diske erişememe sorunu

işin tuhafı ise pc de kurulu VMWARE var ve onun içindeki xp yi açıp diski oraya gösterdiğimde sorunsuzca okuyor.
    ama ana pc olan W7 de okumuyor.

bu konuda bilgisi olan var mı?

ekleme:
    resim bana ait değildir. aynı uyarıyı verdiği için netten araştırıp bulduğum bir resimdir.
    yani resimdeki diskler benim pc de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 5 Aralık 2012; 9:44:10 >

• Windows update yapmayı deneyiniz.
  • update'ler yapılmış durumda.
    sorun update kaynaklı değil, dediğim gibi hiç güncelleme yapılmamış vmware içindeki xp de çalışıyor.
  • sorun senin windows un orjinasl veya recovery yüklü ise karşılaşıla bilir mesela recovery olan bir makinede 3. veya 4. bir bölüm oluşturdugun zaman uyarı verir oluşturamassınız diye windowsun bi özelliği işte sınırlı sayıdadır recovery olan makinede bölüm kapasitesi sanal xp veya senin dediğin tarzdan progralarda da açılıyor diyorsun çok basit bir yöntem bütün bilgilerini sanal dan kendi hdd ne aktarırsın sonra formatlar bölüm oluşturur bilgilerini tekrar aktarırsın suanda bunlar geliyor aklıma hdd boş yani sıfır ise biçimlendirmen gereke bilir de desem sanal xp ile açıyorum diyorsun dediğimi yap düzelmesi lazım
  • ben sorunu anlatamadım galiba.

arkadaşlar harici disk sağlam. bir sorun yok.
    benim win7 de başka diskleri takınca (kendi harici disklerimi) yine sorun yaşamıyorum.
    bu diski taktığım zaman bu hatayı alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.