Şimdi Ara

Takaslık 2gb zotac 660ti ( 3 gb hd7970 ile düşünüyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde vatan bilgisayar'dan alınma 2gb zotac 660 ti var, bütün kutu içeriği ve faturası mevcuttur. 1 yıl dahjaa garanti süresi vardır. anakartım crossfire desteklediği için, amd bir ekran kartı ile takas düşünüyorum. 7950 veya 7970 olabilir. tekliflerinizi bekliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: insolence

elimde vatan bilgisayar'dan alınma 2gb zotac 660 ti var, bütün kutu içeriği ve faturası mevcuttur. 1 yıl dahjaa garanti süresi vardır. anakartım crossfire desteklediği için, amd bir ekran kartı ile takas düşünüyorum. 7950 veya 7970 olabilir. tekliflerinizi bekliyorum

660 ti 7970 ile asla takas edilemez 7950 ile belki takas edicek birisi çıkar hocam hayırlı alışlar

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

elimde vatan bilgisayar'dan alınma 2gb zotac 660 ti var, bütün kutu içeriği ve faturası mevcuttur. 1 yıl dahjaa garanti süresi vardır. anakartım crossfire desteklediği için, amd bir ekran kartı ile takas düşünüyorum. 7950 veya 7970 olabilir. tekliflerinizi bekliyorum

660 ti 7970 ile asla takas edilemez 7950 ile belki takas edicek birisi çıkar hocam hayırlı alışlar

Adam kafa kafaya takas edilecek diye yazmamış ki. Üste ödeyeceği paraya bağlı olarak takas etmek isteyen çıkabilir. Tabi en kolayı satıp ne istiyorsa onu satın almak olacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

Adam kafa kafaya takas edilecek diye yazmamış ki. Üste ödeyeceği paraya bağlı olarak takas etmek isteyen çıkabilir. Tabi en kolayı satıp ne istiyorsa onu satın almak olacaktır...

belki de öyledir ama doğru bi şekilde yazılırsa daha çabuk alıcılar çıkabilir.kötülemek için söylemedim zaten hocam

• ben kafa kafaya demedim. 7970 için üzerine bir miktar verebilirim. ama 7950 ile kafa kafaya takas düşünüyorum. çünkü crossfire yapmayı düşünüyorum. sadece takaslık arkadaşlar. satmayı düşünmüyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Merhabalar. Biraz zaman geçmiş ilanın üstüne ama yinede sorayım dedim. Ben de bir 660 ti arıyorum da , kart hala elinizde mi merak ettim. Satmayı düşünmüyorum demişsiniz ama belki fikriniz değişmiştir diye yazıyorum. Dönüş yaparsanız sevinirim. İyi akşamlar...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.