Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
2. EL MSI RADEON RX 590 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256bit - Sadece İzmir - Pazarlık Vardır.

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Merhaba hocam, açıkçası internetteki piyasasına bakarak böyle bir fiyat çıkardım, elbette pazarlık payına açığım. Garip sekilde 5-6 bin yazanlar var. Misal 10 tane bu karttan gördüysem 2 tanesi 4 bin altı, 6 tanesi 4 bin civarı, kalanları yüksek fiyat görünce böyle bir fiyat belirledim. Yoksa katılıyorum size. Teşekkür ederim yorumunuz için.
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Piyasası gerçekten çok değişik, fiyatların birbiriyle alakası yok neredeyse.
Hocam piyasa fiyatları konusunda haklısınız lakin size tavsiyem aylarca güncel kalsa satılamayacak uçuk fiyatları değil, mantık çerçevesindeki fiyatları baz almanız. Daha dün forumda bu karttan ortalama %20 daha hızlı olan gtx 1660 super 2600 liraya satıldı. Hali hazırda 3000 lira bandında 1660ti kartlar mevcut. Amd örneği isterseniz yine şahsen dün arkadaşım için henüz 6 aylık olup 18 ay garantili ve kartınızdan hallice güçlü rx 6600 modelini 3950 liraya aldım. Pek tabi fiyat belirlemekte özgürsünüz lakin bu fiyat sizin için sadece zaman kaybı olur. Zira bu gözler bu forumda 9 ay boyunca güncellenen ilan gördü
-
Bu tarz güzel yorumunuz, değerlendirmeniz ve tavsiyeniz için gerçekten çok teşekkür ederim hocam. Şu anda fiyatı biraz daha aşağıya çektim.
Bu arada şunu da belirtmek isterim ki gelecek tekliflerin tamamına açığım. Kart boşta olduğu için bana bir yararı yok ve satışa ticaret olarak bakmıyorum.