Şimdi Ara

SATILDI ( 1350 TL YE ) >> Zotac GTX980 AMPEdition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia DX12 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
7
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ÜRÜN FORUM DIŞINA 1350 TL SATILDI.REFERANS BEKLENİYOR..

>>>>> 11.03.2016 ZOTAC GTX 980 4GB GDDR5 AMP EDİTİON VATAN BİLGİSAYAR FATURALI ve GARANTİLİDİR.ÇOK FAZLA KULLANILMAMIŞ YORULMAMIŞ ÇOK TEMİZ EKRAN KARTIDIR.

>>>>> ALINDIĞI İLK GÜNKÜ GİBİ ORJİNAL FATURASI,FUUL KUTU VE KUTU İÇERİĞİ İLE BERABER VERİLECEKTİR.GARANTİSİ 2018 MART AYINA KADAR GARANTİSİ VARDIR.

>>>>>> NOT : EKRAN KARTI BİOSU GÜNCELLENMİŞ OLUP STABİL VE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.TURBO O.C YENİ BIOS UPDATE EDİLMİŞTİR.EKRAN KARTINDA EN İYİ SAMSUNG RAMLER VARDIR.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> FİYAT : // 1650 TL >>> /////// 1390 TL //// ( 1.5 METRE DİSPLAYPORT KABLO HEDİYELİ ) OLMUŞTUR.KARGO ÜCRETİNİ BEN KARŞILAYACAĞIM.FİYAT TEKRAR REVİZE EDİLMİŞTİR.GARANTİLİ,FATURALI SORUNSUZ ÜRÜN İÇİN FİYAT UYGUNDUR. 1250 TL OLUR MU ? DEMEYİN OLMAZ !!!!

>>> ÖLÜCÜLER,BEDAVACILAR İLANDAN UZAK DURSUN.

>>>>>>>>> NOT : Lütfen !! ilanı baltalayıcı,gereksiz yere yorum yapmayınız.Yapanlar sikayet edilecektir.Ciddi alıcılar pm!! ile ulaşabilirler.

SATILDI ( 1350 TL YE ) >> Zotac GTX980 AMPEdition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia DX12 EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 17 Ocak 2018; 3:36:52 >

• Bu ilan özelinde değil bütün gtx 980 ve r9 390-390x ilanlarının tamamı bu fiyat bandında. Oysaki garantili, faturalı, daha az güç tüketen daha az ısınan gtx 1060 6gb modeli var piyasada ve yine bu fiyat bandında bulunabiliyor. Gerçekten ben de merak ediyorum bizim bilmediğimiz birşey mi var diye. Ha ilanlar çoğu zaman güncellenmekten öte gitmiyor zira 780ti dediğimiz kart biraz overclock ile 980e kafa tutar hale geliyor ve 750-850 tlye 780ti alınabiliyor. Eğer bilmediğimiz birşey varsa ve öğrenirseniz haber verin lütfen
  • İlana gereksiz yorumlar yazmayın arkadaşlar, fiyat içinde ürün sahibini özelden uyarabilirsiniz..
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kısmetsiz kartmış

• Aynı fiyatlara 1060lar denk gelmeye başlayınca 9xx serileri popülerliğini yitirdi

Belki tercih sebebi olması gereken bi yanı olmalı
  • Bu ilan özelinde değil bütün gtx 980 ve r9 390-390x ilanlarının tamamı bu fiyat bandında. Oysaki garantili, faturalı, daha az güç tüketen daha az ısınan gtx 1060 6gb modeli var piyasada ve yine bu fiyat bandında bulunabiliyor. Gerçekten ben de merak ediyorum bizim bilmediğimiz birşey mi var diye. Ha ilanlar çoğu zaman güncellenmekten öte gitmiyor zira 780ti dediğimiz kart biraz overclock ile 980e kafa tutar hale geliyor ve 750-850 tlye 780ti alınabiliyor. Eğer bilmediğimiz birşey varsa ve öğrenirseniz haber verin lütfen
  • Bu ilan süper ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    1060 ve 780 ile bu kartı karşılaştırabiliyorsanız biraz daha araştırın derim. Maxwell ve Mimari yapılarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jangsoo

1060 ve 780 ile bu kartı karşılaştırabiliyorsanız biraz daha araştırın derim. Maxwell ve Mimari yapılarını.

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_980/

grid, theif ve watch dogs dışında 1080p çözünürlükte 10 fpsden fazla fark yok. genelde 3-5 fps fark ile 980 önde. bazı oyunlarda 780ti ın öne geçtiğini söylemiyorum bile.

https://www.anandtech.com/bench/product/1716?vs=1717

aynı şekilde buradan da birkaç oyun dışında fps farkının tek hanelerde olduğunu görebilirsiniz. Ben araştırmaktan ziyade kullanıcısı oldum. hatta şöyle diyeyim. bir dönem 780ti kullandım. asus gtx 780ti dc2 modeli standart olarak turbo ile 1105 mhz olarak çalışıyordu ve o haliyle ev arkadaşımdaki gtx 1060ı aynı sahnelerde geçiyordu. pubg ve gta5 deneme fırsatım oldu diğer oyun başarımlarını kişisel olarak test etmedim ama en azından bu iki popüler oyun bile konuyu özetlemek ve sizin aslında açıkça hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığınız gtx780ti ın performansını anlamanız için yeter.

https://www.youtube.com/watch?v=Zaf6UKIT9bQ

son olarka bu videoya bakabilirsiniz. genelde 980in 780ti karşısında sadece 3-5 fps önde olduğunu görebilirsiniz. %10 civarında daha yüksek performans için 800-850 tlye 780ti almak varken 980 almak isterseniz tabi bu sizin vereceğiniz karardır saygı duyarım. ayrıca tavsiyem. 780ti araştırın. 780le karşılaştırmayın. nasıl 980ti 1070e rakip olacak kadar güçlü ve 980den ayrılan bir kart ise 780ti da o kadar özel bir karttır

Kısaca. Kişiselleştirmeden. ..Maxwell. Keramet sadece fps değil. (Öz eleştiri; Kimse hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.)

• quote:

Kısaca. Kişiselleştirmeden. ..Maxwell. Keramet sadece fps değil. (Öz eleştiri; Kimse hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.)

çevir kazı yanmasın
    ekran kartı bu ya. amaç mining falandır o konuyu anlamam ama amaç oyun ise ekran kartının amacı bu ise keramet fpsdir. %60 ucuza %90ı kadar fps alıyorsam 780ti ı tabi 980 ile bir tutarım. konuyu saptırmanın alemi yok. bir tutma dediniz açıklamayı linklerle yaptım. daha fazla savunmanın alemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 13 Ocak 2018; 1:28:9 >
    Tekrar anlaşılabiliyor ki burası internet ortamı, herkes erişebiliyor. Satıcı kardeşimizin de ilanını fazla meşgul etmeden, kartınız güzel 780 780ti 1060 gibi kartlarla kıyaslamaya gereği olmayan bir kart. Maxwell mimarisi başlı başına yeterli. Ekran kartını sadece oyun için dizayn edilmiş olarak tanımlayan bireyler ile aynı platformdayız. Oyunların da ekran kartları ile hazırlandığını ve FPS değerlerinin ne kadar değişkenliğe sahip olduğunun. Yanı sıra Gerek Render üniteleri gerek doku ünitelerinin önemi hele ki kullanınan bellek ve daha birçok teknolojinin önemi.. Uzatmadan iyi kart, fiyat revize edilebilir. İyi satışlar kardeşimize.

• quote:

Tekrar anlaşılabiliyor ki burası internet ortamı, herkes erişebiliyor. Satıcı kardeşimizin de ilanını fazla meşgul etmeden, kartınız güzel 780 780ti 1060 gibi kartlarla kıyaslamaya gereği olmayan bir kart. Maxwell mimarisi başlı başına yeterli. Ekran kartını sadece oyun için dizayn edilmiş olarak tanımlayan bireyler ile aynı platformdayız. Oyunların da ekran kartları ile hazırlandığını ve FPS değerlerinin ne kadar değişkenliğe sahip olduğunun. Yanı sıra Gerek Render üniteleri gerek doku ünitelerinin önemi hele ki kullanınan bellek ve daha birçok teknolojinin önemi.. Uzatmadan iyi kart, fiyat revize edilebilir. İyi satışlar kardeşimize.

satıcıya tabiki iyi satışlar ancak ben sizin maxwell mimarisine takılışınıza öldüm. ya tamam hadi tek amaç oyun olmasın render olsun. cuda çekirdeklerinden haberiniz var değil mi? 980de 2048 adet paralel işlem birimi yani cuda çekirdeği varken 780ti da 2880 adet paralel işlem birimi var. amaç oyun dışında da olsa fiyatları göz önüne alındığında 780ti her anlamda 980in önünde bir kart. anlamadığım şu: maxwell falan diyerek bilgili görüneceğinizi mi sandınız. evet ne yazıkki sizle aynı platformdayız. mimariye bu kadar takılmayın. nasıl örneğini daha önce verdiğim gibi gm 200 yongasına sahip 980ti daha güncel ve performans üst sınırı daha yüksek bir yonga olan gp 104 yongalı 1070e kafa tutuyorsa ve burada yongadan bağımsız grafik işlemcinin salt performansı söz konusu ise 780ti-980 konusunda da aynı durum geçerli. platformu beğenmediyseniz, buradaki bazı kullanıcıların bilgi birikimi boyunuzu aştı ise farklı platformlara yönelebilirsiniz. maxwell maxwell maxwell

• Öncelikle şu aşağılayıcı tavrınızı egolarınızı kenara bırakın. Kişiselleştirmeden bakın. Millet olarak böyleyiz nesnelere duygusal bağımız fazla. Eski Nesil bir kartla yeni nesil bir kartı karşılaştırıyor durmadan haklı çıkmaya ve karşınızdakini küçümseyip aşağılık durumuna sokmayı düşünüyorsunuz. Bunları esgeçersek. 780ti nin performansını nereden bileceksin ki yazmışsınız. Öz eleştiri yapmanız için kendinize o cümleyi parantez içinde kullandım. Ama siz yanlış anlayıp çevir kazı yanmasına bağladınız. 780ti kullanıp kullanmadığımı nereden bileceksiniz aynı şekilde bende sizin kullanıp kullanmadığınızı neden çünkü internet ortam burası. Herkes her yaş grubundan erişebiliyor. Arif olmadan alim olmaya çalışıyorsanız, bu şekilde bir yaklaşımda bulunmazdınız. 780ti ile 3Dsmax kullanamazsınız. Oyun oynarken FPS değerlerinin ne kadar çok değişken olabileceğini ki kullanılan sistem en büyük faktör olmasının yanısıra kıyaslama paylaşıyor founders versiyon kullanılan video ekliyorsunuz. Amaç kimin haklı kimin haksız olduğu veya kimin bilgili kimin bilgisiz olduğu gibi ilkel bir yaklaşımla bakmanız değil. Milyon dolarlık yatırımlarla geliştirilmiş teknolojiye Muhaha seviyesinde yaklaşmanız. Bu iş oyun oynamaya benzemiyor. Böyle umarsızca savurup durmanızdan cevap yazıyorum yoksa Ti ye alınmaz. Bunun yeri burası değil. Ekran kartı formu. Tekrar hayırlı satışlar.

• Bu tablo herşeyi açıklıyor.

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980-vs-Nvidia-GTX-780-Ti/2576vs2165

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.