Şimdi Ara

Taht Oyunları 9 Kitaplık Seri Sudan Ucuz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya sezonun son bölümünü de izledikten sonra benim gibi en az 5 ay beklemeye dayanamayanlar için kaçmaz bu fırsat. Fiyat gayet uygun, bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bir inceleyin derim.

http://www.n11.com/taht-oyunlari-serisi-george-r-r-martin-9-kitaplik-set-P15392517?rf=gunun-firsati

• Yanılmıyorsam geçenlerde 115 gibi bir rakam paylaşılmıştı...
  • Sezon finaline yakın iyi fiyat
  • kHanTW kullanıcısına yanıt
    Takip etmek lazım hocam, bu ara kampanyalar yapılır. Bana bu fiyat gayet uygun geldi almayı düşünüyorum bir tane . 115'e nerdeydi ki acaba?
  • Bimde su 1,30 TL
  • kepcc K kullanıcısına yanıt
    Hızlıal'da 115 TL'ydi ve indirim çekiyle 90 TL'ye geliyordu. Şuan 130 TL Hızlıal'da. Tekrar 115 TL'ye düşmesini bekliyorum.
  • Başlığı görünce 60 lira falan oldu sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene oncekı fıyata dönmuşler,
  • 3 kişi 3 set alacaksın 360 lira babalar günü %11=39.1= 40 desen 360-40=320 işte avantajix ve pepsi kapak ile 300 yaklaşılır oda= kişi başı 100-105 lira olur.
    yani 15-20 lira için ölme eşşeğim ölme kim uğraşır bilmem.
    Ha set 100 lira olur o zaman 3 değil 5 kişi bulursun 55 lira babalardan 15 lira avntajixten 5 lira pepsi kapak desek 500-75= 425/5= 85 lira kişi başı= 9 kitap bak işte o zaman tadından yenmez olur ama nerdaaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 12 Haziran 2014; 17:40:21 >
  • Sudan ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartı olmuş sudan ucuz hızlıaldan geçen ay aldı millet, bedava finansbank şifresiyle 90-95 tl ye.
  • Su 0,25tl bu acayip pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm kitapları çıksın, ciltli bir şekilde kitaplığıma ekleyeceğim.
  • bu yaz başında çıkacaktı kitap hala çıkmadı yei kitap diziyi geçtik heyecanla kitap bekliyoruz arkadaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.