Şimdi Ara

Taboo (2016) | Tom Hardy (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
17
Favori
12.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel finaldi. ilk başlarda pek ısınamamıştım diziye hatta tom hardy film çekmeyip bu diziyle zaman kaybedecek diye üzülmüştüm ama bayağı izledim. 2.sezon gelicek büyük ihtimalle. mini dizi diye başladı tv serisi oldu. gayet de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Bu sezon afrika yok galiba. Ayrica tom holland ismini görüyom introda hep. Hangi rolde oynuyo hic göremedim sanki.

tom hollander'ı görmüşsündür. kimyager rolündeki eleman.
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Ben tom holland ile karistirmisim su yeni spider mani oynayan eleman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerimizi alalım
  • ilk bölümde sorulacak çok sorular var. yeni bölümlerde cevabını alırım umarım.
  • finale kadar hardcore slow motion sadece Tom Hardy'in oyunculuğuyla gitti finalde bomba patladı resmen. Black Sails in sanirim ikinci sezon finaline benzemiş sezon finali anımsattı biraz.

• Aga nasıl filan yaptı yav, adam resmen deha çıktı o nasıl plan kurmadır, acayip bir dizi o ortam kasavetlilik filan,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Arkadaslar gerilim muzigin adini bilen yok mu? Sahnelerde heyecan katmak icin caliyor. Youtubede cikmiyor.

bu mu ?
  • Korku dizisi mi arkadaşlar

• Dostlar 5.bolumde ufak bir ara verdim sınavlar yüzünden dizi nasıl gidiyor şuanda beklediğimiz kaliteye gelebildi mi

• buna başlamaya düşünütorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Carnage

Altyazı ne kadar geç çıkıyor ya. IMDB 'de en popüler dizilerde 1. olan dizi altyazısı yok hala. Saçma sapan ergen dizilerinin sabah 5 te altyazısı çıkıyor.

Ingilizce altyazi hemen cikiyor. Sizlancagina ingilizce ogren.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

quote:

Altyazı ne kadar geç çıkıyor ya. IMDB 'de en popüler dizilerde 1. olan dizi altyazısı yok hala. Saçma sapan ergen dizilerinin sabah 5 te altyazısı çıkıyor.

Yorumu yazdığım tarihe bak. O zaman cumartesi yayınlanan diziyi salı günü anca izleyebiliyorduk. Sonradan altyazı daha erken çıkmaya başladı. Ayrıca yabancı dizi izlemek için ingilizce öğrenmek ne zamandan beri zorunlu olmaya başladı ? Sırf yorum yazmak için gereksiz bir şekilde bana çamur atmanıza gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

Yorumu yazdığım tarihe bak. O zaman cumartesi yayınlanan diziyi salı günü anca izleyebiliyorduk. Sonradan altyazı daha erken çıkmaya başladı. Ayrıca yabancı dizi izlemek için ingilizce öğrenmek ne zamandan beri zorunlu olmaya başladı ? Sırf yorum yazmak için gereksiz bir şekilde bana çamur atmanıza gerek yok.

"yabancı dizi izlemek için ingilizce öğrenmek ne zamandan beri zorunlu olmaya başladı" Demişssiniz
    Peki, İstediginiz dizinin istediginiz zamanda altyazısının çıkması ne zamandan beri zorunlu olmaya basladı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

"yabancı dizi izlemek için ingilizce öğrenmek ne zamandan beri zorunlu olmaya başladı" Demişssiniz
    Peki, İstediginiz dizinin istediginiz zamanda altyazısının çıkması ne zamandan beri zorunlu olmaya basladı ?

Mesajımı anlayamamışsın. Eğer anlasaydın bir karşılaştırma yaptığımı fark ederdin. Ben illa şu saatte çıksın demedim. Gereksiz diğer dizilerle karşılaştırınca bu dizinin altyazsına gerekli önemin verilmediğininden dem vurdum. Ama mesajımı anlamayıp da 1,5 ay sonra bana sataşan sensin.

• Dizide biraz Bloodborne havası alan sadece ben değilimdir herhalde. Ortamdaki kasvet falan. Müzikler, alan, oyuncular, giyim tarzı hepsi mükemmel. Harika bir dizi olmuş.
  • 1.sezon final

çok güzel planlamış reis işleri. aslında pek de inandırıcı olmamış her şeyin tamamen plana göre gitmesi ama olsun. ikinci sezonu dört gözle bekliyorum
  • 2. Sezon onayi almis galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.