Şimdi Ara

Taboo (2016) | Tom Hardy (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
16
Favori
12.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen dizi kalite akiyor. Cok güzel gidiyo bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

2. Sezon onayini aldi bile :D

Henüz BBC de FX de onay vermemiş sanırsam sadece yapımcı ikinci sezon olacak demiş. Kanaldan onayı alırsa resmen kesinleşmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Diziyi izlemedim ama büyük hayal kırıklığı olmuş sanırsam, ne yazık ki izleme listemden kaldırıyorum.

Piyasada yuzlerce saçma sapan dizi varken, bu dizi produksiyon, kostum, oyunculuk, senaryo olarak ilaç. Keyifle izliyorum, sezonun iyilerinden.
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Dizi zarar ediyor, Tom Hardy cebinden para verdi diye haberler vardı. Nasıl onay vermişler zarar eden diziye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya ben kanalda onayladi saniyom sevinmistim :)

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Zarar ettigini sanmiyom ben hocam. Bence biraz hizlansin daha cok kisi izlemeye baslar.

http://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-77230/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara dizi be ilk iki bölümü daha güzel yapabilirlerdi ama sövüp kapatmamışım iyiki

• Çok acayip bi havası hem sıkıcı hem zevkli hem bunaltıcı hem iç karartıcı ne bilim böyle tuaf bi yapım,

1x6 da anlamadığım iki hadise var,

birincisi barut imalathesindeki o deseni kim yaptı o deseni görünce gidip o herif ekibi neden satıp papaza konuştu,

ikincisi o adamın baş parmağını neden kesdi madem öyle bir kalleşlik bekliyordu neden gemisine pusu kurulmasına izin verdi
  • Kaç haftadır ilk bölümünü indirmişim duruyor. Peaky Blinders ile karşılaştırdığımızda dizi nasıl, daha mı iyi yoksa kötü?
  • Cok güzel bölümdü yine. Ayrica jamesin üvey kardesi cok cekici.

• 1x6

üç önemli karakter bir bölümde öldü, sanki bir şeyler oluyor ama dizi ilerlemiyor hiç. belki de annesi ve büyüyle alakalı daha çok sahne beklediğimden bilemiyorum.
    Bana niyeyse itici geldi esmer olmasından zahir

• quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Bana niyeyse itici geldi esmer olmasından zahir

ben de pek beğenmedim daha güzel birisi seçilebilirdi sanki. yukarılarda birisi daha yazmış abla himym'daki anneye benziyor cidden
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Robb starkin eşi ile ayni oyuncu.

• H.B.V kullanıcısına yanıt
    Zevk hocam :D.

• Birazda spoiler yeme korkusu ile mesajlara bakmadım... İlk bölümü izlemiştim, daha sonra iş güç araya girince bırakmıştım.

İlk bölüm aşırı yavaş ve ağırdı, konuya dair hiç bir ip ucuda vermiyordu. Dolayısı ile kafada dizinin gidişatına ve yapısına göre hiç bir tablo çizdiremeyen bir bölümdü.

7. bölümü çıkışını yapmış. Diziyi takip eden arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum; iyi mi kötü mü, yapı/konu ilerleyişi nasıl ? Aksiyon/diyalog düzeyi ne oranda. Sinematografi, görseller falan...

Zaman ayırmaya değer mi ? Zaten kısıtlı zaman, izlenecek tonla içerik sıraya dizilmiş, sırf Tom Hardy için öncelik vermeyi düşünüyorum.
  • Mini diziydi sanırım ama değişme ihtimali var mıdır yani 2. Sezona evrilir mi

• freshmind kullanıcısına yanıt
    İşleyiş ilk bölüm gibi ağır ilerliyor ama sıkıcı değil bana göre. Dönemin havasını harika veriyor atmosfer vs başarılı. 7. bölüm harikaydı, efsane bir sezon finali&final geliyor haftaya. Kaliteli bir dizi bence izlemelisiniz.
  • Bu sezon afrika yok galiba. Ayrica tom holland ismini görüyom introda hep. Hangi rolde oynuyo hic göremedim sanki.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.