Şimdi Ara

Taboo (2016) | Tom Hardy (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
16
Favori
12.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda güzel haber, umarım yarı yolda bişeyler olmaz.
  • jeneriği kim yaptıysa diziyi sabote etmiş diye bir yorum okumuştum, katılıyorum
  • Bu gece başlamayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bölüm izledim. Tek merak ettiğim bu kadar çirkin kadınları nereden buldukları.

• Tom Hardy'nin hallere bak abov!

• Dizinin atmosferi ve Tom Hardy'nin oyunculuğu övmek son derece yersizdir çünkü diziden zaten beklenen budur. Bundan aşağısı teknik olarak mümkün değil çünkü Steven Knight'ın daha önceki serilerini takip edenler zaten neyle karşılaşacağını çok iyi biliyordu. Steven Knight'a Baba Hardy ve Tom'un kendisi de eşlik edince haliyle ortaya çıkan bu dizi çok da şaşırtıcı değil burada problem bir çok detayın 2. sezona gerek kalmadan havada kalması çünkü bu detaylar 2.sezondan sonra açıklığa kavuşması gereken detaylar değildi.Tam tersine ilk sezonda açıklanmalıydı.

Bir kere ana karakterimiz James'in o karanlık ve mistik halinin tam olarak ne olduğu neye dayandırıldığı yeterince açıklanmıyor. Sadece son bölümde annesinin onu suda boğması gibi komik bir iki cümleyle bu geçiştiriliyor ve o hayali korkunç karakterin en azından kimi çağrıştırdığını anlıyorsunuz. Delaney büyücü müdür? Büyücü ise nasıl büyücü olmuştur bunun backgroundu nedir? Büyücü değilse nedir? O mistik tarafını ya hiç göstermeyeceksiniz dizi tamamen Indian East Company- İngiltere - Amerika üçgenindeki politika üzerinden gidip gelecek yada o mistik tarafını gösteriyorsanız bunu açıklamak zorundasınız. Afrikada yaşadıkları nelerdir yine sadece son bölümde numaradan bir çivi ile bunu açıklamaya çalışıyorlar ve tamamiyle aceleye geliyor. Sürekli Afrikada başına gelenleri flashbackle gözümüzün içine sokup sonrasında bunun hala tam olarak ne olduğunu işlememek tamamı ile fiyaskodur arkadaşlar. Winter denilen kız nasıl öldü? Şirket öldürdü diyorlar şirket öldürdüyse James'i denizde boğmaya çalışan silüet nedir? Orada bir temas oldu mu olmadı mı olmadıysa James şizofren mi? gibi gibi sorular havada kalıyor. Ben Amerikalıyım demesine değinmiyorum bile Dizinin reytingleri ağır akışından ötürü ilk başlarda düşüktü sonradan toparlandı. 2. sezon onayı da alındığına göre bunların işlenmesi artık bir şeyi değiştirmeyecek çünkü bizi bambaşka bir 2.sezon bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

Dizinin atmosferi ve Tom Hardy'nin oyunculuğu övmek son derece yersizdir çünkü diziden zaten beklenen budur. Bundan aşağısı teknik olarak mümkün değil çünkü Steven Knight'ın daha önceki serilerini takip edenler zaten neyle karşılaşacağını çok iyi biliyordu. Steven Knight'a Baba Hardy ve Tom'un kendisi de eşlik edince haliyle ortaya çıkan bu dizi çok da şaşırtıcı değil burada problem bir çok detayın 2. sezona gerek kalmadan havada kalması çünkü bu detaylar 2.sezondan sonra açıklığa kavuşması gereken detaylar değildi.Tam tersine ilk sezonda açıklanmalıydı.

Bir kere ana karakterimiz James'in o karanlık ve mistik halinin tam olarak ne olduğu neye dayandırıldığı yeterince açıklanmıyor. Sadece son bölümde annesinin onu suda boğması gibi komik bir iki cümleyle bu geçiştiriliyor ve o hayali korkunç karakterin en azından kimi çağrıştırdığını anlıyorsunuz. Delaney büyücü müdür? Büyücü ise nasıl büyücü olmuştur bunun backgroundu nedir? Büyücü değilse nedir? O mistik tarafını ya hiç göstermeyeceksiniz dizi tamamen Indian East Company- İngiltere - Amerika üçgenindeki politika üzerinden gidip gelecek yada o mistik tarafını gösteriyorsanız bunu açıklamak zorundasınız. Afrikada yaşadıkları nelerdir yine sadece son bölümde numaradan bir çivi ile bunu açıklamaya çalışıyorlar ve tamamiyle aceleye geliyor. Sürekli Afrikada başına gelenleri flashbackle gözümüzün içine sokup sonrasında bunun hala tam olarak ne olduğunu işlememek tamamı ile fiyaskodur arkadaşlar. Winter denilen kız nasıl öldü? Şirket öldürdü diyorlar şirket öldürdüyse James'i denizde boğmaya çalışan silüet nedir? Orada bir temas oldu mu olmadı mı olmadıysa James şizofren mi? gibi gibi sorular havada kalıyor. Ben Amerikalıyım demesine değinmiyorum bile Dizinin reytingleri ağır akışından ötürü ilk başlarda düşüktü sonradan toparlandı. 2. sezon onayı da alındığına göre bunların işlenmesi artık bir şeyi değiştirmeyecek çünkü bizi bambaşka bir 2.sezon bekliyor.

%100 Katılıyorum, "galiba şimdiki bölüm patlıcak olaylar" diye diye ilk sezonu bitirdik. Tabi ki büyük bir Tom HARDY fanı olarak tartışmasız izlemeye devam edicem ama 2. sezona bu kadar şeyin bırakılması ya büyük bir hata olacak çünkü beklentiyi dizide çözümlenmemiş olayları açıklığa kavuşturmadan arttırdılar ya da dizi gerçekten sağlam bir senaryoyla beklentileri karşılayarak ciddi bir kitle edinecek. Umarım her şey güzel gelişirde bizde çoğu yönden tatmin oluruz

• 2.bölüm bitti enteresan dizi Tom reis akıyor
  • Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı başarılı dizi 'Taboo'nun, 2. sezon çekimlerinin Şubat 2018'de başlayacağı açıklandı.

• dizinin yaratıcısı üçüncü sezonu kısmen onayladı. ilk sezonu ‘the escape’, ikinci sezonu ‘the escape’, üçüncü sezonu ‘the arrival’ olarak nitelendirmiş. üçüncü sezon finali yapacakmış.
  • dizi asıl 2. sezon başlayacakta çok ara vermişler yine bekleyecez
  • İlk 2 bölümü izledim. Kaliteli olduğu aşikar ancak yorumlardan anladığım kadarıyla ilk bölümlerde tempo fazla artmamış.

James'in kardeşi HIMYM'deki anneye benziyor yav

Bi de 2. bölümde HoC'tan Doug reyizi gördük doktor olarak, güzel oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen, ben o zannetim hatta bi ara

• Diziyi mini dizi sanıyordum iyi oldu devamını geleceğini öğrendiğim.ilk 2 bölümü izleyip bırakmıştım tekrar deneyeyim dedim bugün bitti son bölümlere doğru şahlanıyor dizi sıkılıp bırakmayın benim gibi
  • 2. sezonu merakla bekliyorum. Diziyi izlediğim sitede yorumlarda sıkıcı olduğunu yazanlar olmuş,
    gerçekten şaşırdım.
    Sadece Tom Hardy nin oyunculuğu bile izletir.
    Tom Hardy i pek bilmezdim ama büyük adammış üstat.
  • Son durum ne?
  • nefis dizi yahu, neden bu kadar az tutulmuş anlamadım.
  • Listeye atıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplanması iyi oldu. The Leftovers ile tanıdığım Max Richter bu dizide de nefis iş çıkartmıştı.

Bu da albüm.https://open.spotify.com/album/4GQq9RgUXhCibM6oqP7gRy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu muhtesem dizinin 2.sezonu ne zaman baslıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.