Şimdi Ara

Tablette andoid programlar acil yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabletimi yeni aldım fakat henüz alışamadım ve kafamda bir takım sorular bulamadığım her nekadar gogılın altını üstüne getirsemde

1- en iyi internet tarayıcı hangisi ( internette online video ve ses dosyalarını oynatmak istiyorum)
    her nekadar görünümü masaüstü gibi olsada bir türlü bu video konusunu aşamadım

2- güzel bir mp3 player programı lazım winamp yükledim ama hard diski taktığımda içindekileri direk playera atıp liste oluşturamıyorum, illaki tabletin ana hafızasına atmak zorundamıyım

3- öndeki chat için yapılan kamerayı skype haricinde kullanamıyorum ayrıca skypedede karanlık gösteriyor ayarlarına baktım netice alamadım

ASUS TF300tg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi.baykus -- 28 Eylül 2012; 0:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarayıcı olarak opera kullanıyorum ve memnun olmayanda duymadım .. işinizi görecekdir ..

mp3 ler için ekstra programa ihtiyaç duymadım .. bişi diyemıyorum

kamera hakkında da bilgim yok ..ama aşagıdaki linki program oyun araç gereç .v.s.. için öneririm ..baya geniş arşiv ve kullanıcıya sahip bir site ..

http://www.googleandroid.gen.tr/
  • opera mobile yüklü ama flash player yükleyin diyor videolar için. flash playerda bulunmuyor artık ne yapmalıyım

• flsh player bulunmuyor derken ..?? ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

flsh player bulunmuyor derken ..?? ..

milliyet video'dan online video izlemek istiyorum veya fanatik.com'da flash player yüklemelisin dedi. playstore haricinde bi yerden bulup indirdim ama açamadım.

• http://www.asus.com.tr/Tablet/Transformer_Pad/ASUS_Transformer_Pad_TF300TG/#download

bak dostum sitesinde sürücüleri mevcut ..bunları kurun kurulumlarda eksık yada bozukluklar olabılr .. tabletın sıtesınde ihtiyacınız olan bütün sürücüler mevcut ..
  • şimdi indiriyorum ama bunlar exe formatlı sanırım lettoptan filan yüklemek gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puffin yükleyebilirsin içinde flash player vardır ama puffin ağırdır kasabilir.
  • puffinide yukledim gayet iyi ama videolar kasiliyor sinir olmaya basliyorsun. kucucuk puffinin yapamadigini koca chrome opera neden yapamiyor :( umarim guncellemelerde hallederler
  • işlemci iyi aslında kasmaması gerekir.
    Ayrıca cihazda flash player var.Play storedaa flash playerı indirdiniz mi?
  • mp3 olarakta walkman uygulaması hoşuma gidiyor.Sony dışındaki cihazlardada çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 29 Eylül 2012; 13:17:19 >
  • Play storeden flash player artik yuklenemiyor, asusun kendi sitesinden bi kac bise indirdim yukleyemedim, sanirim onlar guncelleme ve kontrol ettigimde en guncel surum diyor. Hic online video izleyelbilen yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi.baykus -- 30 Eylül 2012; 12:53:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.