Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz zaten son sürüm geliyor, fazla biziklamayin bozarsiniz :)
  • ya combofix ile pcyi düzelttikden sonra pc usb baglantısı ile playbook u görmeye basladi fakat simdide blackberry deskopt software güncelleme yapiyor :S Ne Kadar Sürer Bilen Varmi ? Alet Kapandı Şuanda..????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiFiRKaaN -- 11 Temmuz 2012; 18:27:50 >
  • Arkadaşlar Tablette %45 Kadar Bi Şarj Vardi Yeterlimidir Sizce?
  • arkadaşlar temple run oynıyanınız varmı en başta dbmc ile android app kullanılıyor diye belirtilmiş bunu 5 dakkika önce öğrendim araştırmadayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

arkadaşlar temple run oynıyanınız varmı en başta dbmc ile android app kullanılıyor diye belirtilmiş bunu 5 dakkika önce öğrendim araştırmadayım

ben de o dbmc ile kurdum da oynayamadım hata verdi varsaa yapabilen çıksın ortaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar bu usb ile yüklediğimiz oyunları nasıl kaldırıyoruz acaba ? Ben şu şekilde yapıyorum 2-3 saniye basılı tutuyorum çöp işareti çıkıyor sil diyorum doğrumu yapıyorum ?

bende hep öyle yapıyorum

Edit:başka yerden silinmiyor zaten app wordden indirdikleriniz my world den silinebiliyor ama ddpb ile yükledikleriniz silinmiyor orada gözükmüyor

ddpb ile yüklenenleri yine ddpb ile silebiliyoruz. programı seçip uninstall dediğimizde direk siliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

quote:

Arkadaşlar bu usb ile yüklediğimiz oyunları nasıl kaldırıyoruz acaba ? Ben şu şekilde yapıyorum 2-3 saniye basılı tutuyorum çöp işareti çıkıyor sil diyorum doğrumu yapıyorum ?

bende hep öyle yapıyorum

Edit:başka yerden silinmiyor zaten app wordden indirdikleriniz my world den silinebiliyor ama ddpb ile yükledikleriniz silinmiyor orada gözükmüyor

ddpb ile yüklenenleri yine ddpb ile silebiliyoruz. programı seçip uninstall dediğimizde direk siliyor .

Cihaz üzerinden direk silmekle arasında bir fark olmasa gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

quote:

quote:

quote:

bende hep öyle yapıyorum

Cihaz üzerinden direk silmekle arasında bir fark olmasa gerek?

Hiçbi farkı yok =))

• skype,tango,viber bunları android market üzerinden indirip kuram oldumu acaba?
  • sadece şu viber i kurabilsek yeter halbuki
  • Bend enemedim ama skype sadece chat olarak çalışıyormuş, yani görüntülü konuşma yok
  • viber zaten app world de war
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

viber zaten app world de war

Cep telefonu için viber var ancak playbook app world'de bulamadım ? . Cep telefonu için olanda ztn beta versiyonu , sadece mesajlaşma var
  • yani telefonda varsa bundada vardır diye düşündüm hadi telefonda ön cam. yok vs. bunda niye sesli konuşma çıkmamış diğer prog.larda dahil şaşırtıcı ... :S
  • Viber şu an beta sürümü ama konuşma yakında gelecek diyorlar , o zaman playbook'a da gelir sanırım
  • Cihazı hızlıal.com 'dan aldım. Gerçekten güzel alet. Şimdilik oyun ve program denemesi yapıyorum. Angry birds serileri, cut the rope oyunları sorunsuz çalışıyor. 720p dizi izledim gayet tatmin ediciydi. Tüm testleri bende paylaşacağım
  • Bu arada , Ayarlar > Genel kısmında demo modu var, bekleme durumunda video fln oynatıyormuş , ben aktive etmek istediğimde satıcı kodu istiyor , Bu satıcı kodunun ne olduğunu bilen var mı ?
  • bu angry birds ü yuklediğimde ben bi kasma ile oynayabildim düzgün hali elinde olan varsa bir pm gönderirse bana sevinirim :)
  • o flash versiyonu o gerçek angry birds değil gerçeği için indirme sitesini istersen pm leyebilirim.
  • quote:

Bu arada , Ayarlar > Genel kısmında demo modu var, bekleme durumunda video fln oynatıyormuş , ben aktive etmek istediğimde satıcı kodu istiyor , Bu satıcı kodunun ne olduğunu bilen var mı ?

evet arkadaşlar bilen varsa yazabilirmi bende de istiyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.