Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Demo Şifresi : instoredemo

Çok teşekkür ederim ve demo modu hakkında bilginiz var mı tam olarak ne işe yarıyor
  • arkadaşlar elinizde değişik arkaplanlar varmı önceki sayfalarda vardı onun gibi şeyler yada kendimiz yapabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

Çok teşekkür ederim ve demo modu hakkında bilginiz var mı tam olarak ne işe yarıyor

Ben çalıştıramadım.Sanırım mağazalarda teşhir ürünü olan playbookların sadece belirlenen videoları göstermeleri sağlanıyor.İnceleyen müşterilerin ayarlara ya da diğer özelliklere girebilmesi için ise şifre soruyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ben çalıştıramadım.Sanırım mağazalarda teşhir ürünü olan playbookların sadece belirlenen videoları göstermeleri sağlanıyor.İnceleyen müşterilerin ayarlara ya da diğer özelliklere girebilmesi için ise şifre soruyor.

bende çalıştı ayarlar menüsüne girerken şifre istiyor onun dışında bekleme modunda video falan oynatmıyor

• favori-en sevdiğiniz-en zevkli... uygulmanız-oyununuz varmı varsa neler paylaşalım ben oyunlardan en çok real football, nova2 ve galaxy on fire(bende çalışmadı ama izledim) beğendim ugulamalardan stellarium uzayı gösteriyor yıldız takımları gezegenler vb. antair nightstand adlı uygulama saati gösteriyor alarm falan ama arka planları çok hoş hareketli movie flv player da fena değil srt subititles player altyazıları açıyor ama bazı harler soru işareti iş görür ama çokda görmez uygulama-oyun denemeye devam edicem beğendiklerimi ilginç hoş olanları yazarım
  • Galaxy on Fire Neden Çalışmadıki ? Bende Sornsuz Çalışıyor. Benmde Bi Kaç Sevdigim Oyun Var Galaxy on fire 2 hd asphalt6 trial extreme bnlar en hoşuma gidenlerdi...

Hala Pcye Bagladıgımda Çalıştıramiyorm fakat Başka Pclerde Çalışıyor. :S :S Pc Format İstiyor Anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiFiRKaaN

Galaxy on Fire Neden Çalışmadıki ? Bende Sornsuz Çalışıyor. Benmde Bi Kaç Sevdigim Oyun Var Galaxy on fire 2 hd asphalt6 trial extreme bnlar en hoşuma gidenlerdi...

Hala Pcye Bagladıgımda Çalıştıramiyorm fakat Başka Pclerde Çalışıyor. :S :S Pc Format İstiyor Anlaşılan.

sen en iyisi pc ye format at galaxy i deniyorum şu an güvenlik tamizlemesi yapmadan önce çalışmamıştı ve PB İÇİN VİRÜS PROGRAMI VAR MI YADA İÇİNİ TARATABİLECEĞİM bir program
  • moviesrtplayer indirdim buldum sonunda çok süper bir program altyazı konumunu büyüklüğünü rengini dilini fontunu ayarlayabiliyorsunuz ve altyazı arkasına siyah yarı saydam hale getirebiliyorsunuz
  • Benim Bildigim Kadarıyla Yok Ama Bir Araştırıcam.
  • Link Atabilrmisn? Acaba?

Bu Arada Anti Virus Buldm Bir Tane Ama Bayagı tuzlu Diyebilirm. En Azndan Benm İçin :)

---EDİT: LİNK YASAKTI UNTTUM :D PM BAK :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiFiRKaaN -- 15 Temmuz 2012; 23:43:01 >
  • quote:

Link Atabilrmisn? Acaba?

Bu Arada Anti Virus Buldm Bir Tane Ama Bayagı tuzlu Diyebilirm. En Azndan Benm İçin :)

---EDİT: LİNK YASAKTI UNTTUM :D PM BAK :D

evet baya tuzlu internettede bulamadım virüs girme şansı varmı ki zaten playbook a göre virüs var mı
  • Adamlar Yapiyor biraz Dikkatli Olursan Hiç Birşey Olmaz
  • Deskopt Software İle Baglanıyorm ve dosyalara geldigimde şöyle bir yazı karşıma çıkıyor;
    Ortam Servisleri Kullanılamıyor.
    Blackberry cihazınız bu özellikle uyumlu degil Bir Fikri Olan Varmı ?
  • Playbook için kendi beğendiniz Arkaplan resimlerini optimize edebilirsiniz şöyle ki:

1.1024*1024 çözünürlüğünde şablonumuz var.

2.Playbook'da kullanmak istediğiniz Arkaplan resim çözünürlüğünü 1030*670 olarak değiştirin

3.1024*1024 olan şablonumuzun üstüne ortalıyacak şekilde 1030*670 olan Arkaplan resmini yerleştiriyoruz.

4.Böylelikle Playbook'da kullanmak istediğimi herhangi Wallpaper (ArkaPlan) resmin'de kayıp yaşamadan kullabilirsiniz.Paint'de dahi yapılabilir

5.Aşagıda ki resmi şablon olarak kullanın

Şablon:

Örnek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 16 Temmuz 2012; 3:24:53 >

• quote:

quote:

Galaxy on Fire Neden Çalışmadıki ? Bende Sornsuz Çalışıyor. Benmde Bi Kaç Sevdigim Oyun Var Galaxy on fire 2 hd asphalt6 trial extreme bnlar en hoşuma gidenlerdi...

sen en iyisi pc ye format at galaxy i deniyorum şu an güvenlik tamizlemesi yapmadan önce çalışmamıştı ve PB İÇİN VİRÜS PROGRAMI VAR MI YADA İÇİNİ TARATABİLECEĞİM bir program

Ben Avg antivirus programını DDPB ile yükledim , sorunsuz çalıştı ,belki işine yarıyabilir bi dene istersen .

• quote:

Deskopt Software İle Baglanıyorm ve dosyalara geldigimde şöyle bir yazı karşıma çıkıyor;

Dekstop manager'ı güncelle , sorun ortadan kalkacaktır. Bende aynı problemi yaşıyordum ,7.0.0.59 no'lu sürümü yükledikten sonra sorun ortadan kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

quote:

Ben Avg antivirus programını DDPB ile yükledim , sorunsuz çalıştı ,belki işine yarıyabilir bi dene istersen .

avg antivirüs buldum hocam teşekkür ederim your phone very clean diyor peki virüslere karşı korurmu etkilimi bu program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheDoctor- -- 16 Temmuz 2012; 12:18:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

avg antivirüs buldum hocam teşekkür ederim your phone very clean diyor peki virüslere karşı korurmu etkilimi bu program

Valla bende bilmiyorum , bende yeni yükledim , aynı uyarıyı bana da verdi napsak virüslü bi sitede denesek mi ki

• quote:

quote:

Deskopt Software İle Baglanıyorm ve dosyalara geldigimde şöyle bir yazı karşıma çıkıyor;

Dekstop manager'ı güncelle , sorun ortadan kalkacaktır. Bende aynı problemi yaşıyordum ,7.0.0.59 no'lu sürümü yükledikten sonra sorun ortadan kalktı

Hemen Deniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.