Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben hıcbır uygulama, oyun yukleyemıyorum. Indırdıgım şeyleri ac deyınce görüntülenmiyor diyor. Ne yapmam lazım. Kurmak ıcın baska bıseymı yuklemem gerekıyor??

Bırde onceden acılmasına ragmen artık Twitter'ı acmıyor. Sadece twıtterda problem var.sızdede varmı yoksa sadece bendemı oluyor. Bır çözümü varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symurg1907 -- 8 Temmuz 2012; 21:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSyke

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıldır bold 9700 kullanıyorum ve bu aralar tablet almayı düşünüyorum. Playbooktaki fiyat düşüşünü ve özellerini daha iyi inceleyince ibre playbook tarafına kaydı. Özellikle andorid uygulamalarının bir şekilde çalıştırılabilmesi ve (iphone uygulamaları da çalışabilecekmiş) çok güzel özellikler. Tableti genelde işe gidiş dönüşlerde dizi/film izlemek arada bir oyun oynamak, çizgi roman/ebook okumak şeklinde kullanacağım (Zaten herşeyi saymışım :) ). Siz playbook kullanıcılarına bir kaç sorum olacak.

1- ttnet kullanıcısı olmadığım için hizlial.com sitesinden alacağım. Bu siteden playbook alan var mı? varsa kutu içeriğinde herhangi bir kılıf var mı?
    http://www.hizlial.com/u02.049.9077.0001/blackberry-playbook-16-gb-wi-fi
    2- 170 ppi piksel density ile ekranda film izlerken kötü bir deneyimle karşılaşabilir miyim? Cihaz 600x1024 olmasına rağmen 1080p filmleri nasıl oynatıyor kendi üzerinde?
    3- RIM kısa bir süre için Playbook 2 duyurdu mu veya duyuracak mı? böyle bir bilgisi olan var mı?
    4- Sadece tek bir playbook modeli var ve OS 2.0 'ıda destekliyor değil mi?
    5- Tablette kulaklık girişi var mı?

cevaplarınız beni de playbook kullanıcısı yapacak. teşekkürler

Merhaba

Ben cihazı hızlıal.com dan aldım. Kutu içerisinden kılıf çıkıyor ancak micro hdmı kablosu yok bilgin olsun.

Cihazı LCD'ye HDMI bağladım ancak renklerde bir solukluk var. Ama kendi ekranı çok net ve akıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

Arkadaslar ben hıcbır uygulama, oyun yukleyemıyorum. Indırdıgım şeyleri ac deyınce görüntülenmiyor diyor. Ne yapmam lazım. Kurmak ıcın baska bıseymı yuklemem gerekıyor??

Bırde onceden acılmasına ragmen artık Twitter'ı acmıyor. Sadece twıtterda problem var.sızdede varmı yoksa sadece bendemı oluyor. Bır çözümü varmı???

hocam benzer sorunlar bende de var ben güvenlik temizlemesi yaptım düzeldi(şu an için sorun yok daha yeni yaptım) sorunların nedeni bence os sürümü nedeniyle tam oturmadı gibi
  • @bountr, @Istanbullu Einstein, @qarakedi

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız, bende bu hafta playbook sahibi olurum heralde :)
  • Arkadaşlar Bazı Aksaklıklar Nedeniyle Playbook um elime Ulastı. Fakat Bi Sıkıntım Var İlgilenmenizi Rica ettiğim.
    Playbooku Pc ye Bagladıgımda baglantı sesi geliyor fakat pc görmüyor neden olabilir.? bir bilgisi olan varsa lütfen Cevp veya pm atin. [Not: Usb İle Bagladım.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiFiRKaaN

Arkadaşlar Bazı Aksaklıklar Nedeniyle Playbook um elime Ulastı. Fakat Bi Sıkıntım Var İlgilenmenizi Rica ettiğim.
    Playbooku Pc ye Bagladıgımda baglantı sesi geliyor fakat pc görmüyor neden olabilir.? bir bilgisi olan varsa lütfen Cevp veya pm atin. [Not: Usb İle Bagladım.]

Bende de oluyordu ben açılışta baslatılacak programlardan blackberry ile ilgili programı pasif yapmıştım onu aktıflestırınce düzeldi programın ismi galiba bb device meneger
  • Biraz Detaylı Anlatsan Valla Cok Kötü Durumda Kaldim Lütfen Bekliyorm.
  • Arkadaşlar bu usb ile yüklediğimiz oyunları nasıl kaldırıyoruz acaba ? Ben şu şekilde yapıyorum 2-3 saniye basılı tutuyorum çöp işareti çıkıyor sil diyorum doğrumu yapıyorum ?
  • quote:

@bountr, @Istanbullu Einstein, @qarakedi

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız, bende bu hafta playbook sahibi olurum heralde :)

Rica ederim. Al pişman olmazsın, evde Playbook kim eline alırsa bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar bu usb ile yüklediğimiz oyunları nasıl kaldırıyoruz acaba ? Ben şu şekilde yapıyorum 2-3 saniye basılı tutuyorum çöp işareti çıkıyor sil diyorum doğrumu yapıyorum ?

bende hep öyle yapıyorum

Edit:başka yerden silinmiyor zaten app wordden indirdikleriniz my world den silinebiliyor ama ddpb ile yükledikleriniz silinmiyor orada gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheDoctor- -- 11 Temmuz 2012; 11:36:10 >
  • quote:

Biraz Detaylı Anlatsan Valla Cok Kötü Durumda Kaldim Lütfen Bekliyorm.

tableti bağladığında ses gelince blackberry device manager i çalıştır normalde otomatik başlaması lazım sende çıkmaması tuhaf her neyse ses gelince sen programı çalıştır düzelmezse sil birdaha yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

tableti bağladığında ses gelince blackberry device manager i çalıştır normalde otomatik başlaması lazım sende çıkmaması tuhaf her neyse ses gelince sen programı çalıştır düzelmezse sil birdaha yükle

Cevap İçin Teşekkürler Fkat Yaklaşık 5 Kere Silip Yükledim Ama Olmuyor. :S Fakat Şöyle Bir Durum Var DDPB ile Oyun Yükleyebiliyorum Pcden. Nasıl Bir Sorun Anlayamadim.

• quote:

quote:

quote:

Cevap İçin Teşekkürler Fkat Yaklaşık 5 Kere Silip Yükledim Ama Olmuyor. :S Fakat Şöyle Bir Durum Var DDPB ile Oyun Yükleyebiliyorum Pcden. Nasıl Bir Sorun Anlayamadim.

bende anlayamadım ama bir çözümüm var dosya atmak isterseniz wifi üzerinden atabilirsiniz ilgilenirseniz yazıyım

• Yazarsanız Memnun Olurum.
  • Playbook ‘ta Yapılması Gereken Ayarlar

1. Playbook’ ta ana ekranda sağ üst köşede yeralan Ayarlar ikonuna tıklayın.
    2. Saklama ve Paylaşım bölümüne girip Dosya Paylaşımı ve Wifi Paylaşım Opsiyonları aktif hale getirin.
    3. Sol taraftaki menülerden Wi-Fi bölümüne girin. Wi-Fi Ayarları içerisinde sol altta yeralan Wi-fi Durumuna tıklayın.(wlan işaretinin üstünde soru işareti var o)
    4. Wi-fi Durumu penceresinden Tanılama Bilgisi içerisindeki Internet Bağlantısını seçin. Burada IP Adresi bölümünde yazan kısım PC üzerinden dosyalara erişirken kullanacağımız IP Adresidir. Bu ekran açık kalsın.

PC ‘de Yapılması Gereken Ayarlar

1. Bilgisayarım ‘ı açın ve üstte yeralan “Ağ Sürücüsüne Bağlan” butonuna tıklayın.
    2. Klasör kısmına \\192.168.1.107\media\ yazıp Son butonuna basıyoruz.

Not : 192.168.1.107 olarak belirtilen ip benim Playbook’umun Wi-Fi ağındaki ip adresidir. Siz de farklı olabilir. Yukarıda Playbook ayarlarının 4. adımında görülen ip adresini yazmalısınız.
    3. Bilgisayar‘ım içerisine Z isminde bir sürücü olarak Playbook’umdaki verileri ekledi.
    4. Sürücü içerisine girdiğinizde camera, pictures, photos gibi klasörleri görebilirsiniz. Bu klasördeki verileri bilgisayarınıza kopyalayabilir veya bilgisayardaki dosyaları bu klasörler içerisine atabilirsiniz.

NOT:ALINTIDIR

umarım işinizi görür

• quote:

Playbook ‘ta Yapılması Gereken Ayarlar

2. Saklama ve Paylaşım bölümüne girip Dosya Paylaşımı ve Wifi Paylaşım Opsiyonları aktif hale getirin.
    3. Sol taraftaki menülerden Wi-Fi bölümüne girin. Wi-Fi Ayarları içerisinde sol altta yeralan Wi-fi Durumuna tıklayın.(wlan işaretinin üstünde soru işareti var o)
    4. Wi-fi Durumu penceresinden Tanılama Bilgisi içerisindeki Internet Bağlantısını seçin. Burada IP Adresi bölümünde yazan kısım PC üzerinden dosyalara erişirken kullanacağımız IP Adresidir. Bu ekran açık kalsın.

1. Bilgisayarım ‘ı açın ve üstte yeralan “Ağ Sürücüsüne Bağlan” butonuna tıklayın.

Not : 192.168.1.107 olarak belirtilen ip benim Playbook’umun Wi-Fi ağındaki ip adresidir. Siz de farklı olabilir. Yukarıda Playbook ayarlarının 4. adımında görülen ip adresini yazmalısınız.
    3. Bilgisayar‘ım içerisine Z isminde bir sürücü olarak Playbook’umdaki verileri ekledi.
    4. Sürücü içerisine girdiğinizde camera, pictures, photos gibi klasörleri görebilirsiniz. Bu klasördeki verileri bilgisayarınıza kopyalayabilir veya bilgisayardaki dosyaları bu klasörler içerisine atabilirsiniz.

umarım işinizi görür

teşekkür Ettm Emeğine Saglık Arkadaşım

• quote:

quote:

Playbook ‘ta Yapılması Gereken Ayarlar

umarım işinizi görür

teşekkür Ettm Emeğine Saglık Arkadaşım

rica ederim yalnız gönderme hızı ortalama 1mb en az900kbit uzaklığa göre değişiyor sorun olmaz bence hiç gönderememekten iyidir

• Bencede
  • arkadaşlar cihaz hangi os versiyonu ile geliyor tam olarak ve versiyon yükseltmemiz gerekirse hangi versiyona yükseltmem gerekir en iyi performans (DDPBuyumsuzluk yaşanmaması vb.) için?
  • quote:

arkadaşlar cihaz hangi os versiyonu ile geliyor tam olarak ve versiyon yükseltmemiz gerekirse hangi versiyona yükseltmem gerekir en iyi performans (DDPBuyumsuzluk yaşanmaması vb.) için?

ben son sürüm kullanıyorum şu an bir sorun yok ek olarak yeni versiyonu(2.1 yada 2.2 ydi galiba) blackberry geliştiricilere dağıtmaya başlamış
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.