Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

Orijinalden alıntı: ZiFiRKaaN

Deskopt Software İle Baglanıyorm ve dosyalara geldigimde şöyle bir yazı karşıma çıkıyor;
    Ortam Servisleri Kullanılamıyor.
    Blackberry cihazınız bu özellikle uyumlu degil Bir Fikri Olan Varmı ?

Dekstop manager'ı güncelle , sorun ortadan kalkacaktır. Bende aynı problemi yaşıyordum ,7.0.0.59 no'lu sürümü yükledikten sonra sorun ortadan kalktı

Hocam Senden Allah Razı Olsn Valla O Kadar Ugrasdım Yapamadim Bi Öneri verdin Oldu Cok Sagol Ya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

Deskopt Software İle Baglanıyorm ve dosyalara geldigimde şöyle bir yazı karşıma çıkıyor;
    Ortam Servisleri Kullanılamıyor.
    Blackberry cihazınız bu özellikle uyumlu degil Bir Fikri Olan Varmı ?

Dekstop manager'ı güncelle , sorun ortadan kalkacaktır. Bende aynı problemi yaşıyordum ,7.0.0.59 no'lu sürümü yükledikten sonra sorun ortadan kalktı

Hocam Senden Allah Razı Olsn Valla O Kadar Ugrasdım Yapamadim Bi Öneri verdin Oldu Cok Sagol Ya..

rica ederim ya ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpaci -- 16 Temmuz 2012; 15:47:05 >

• Merhaba arkadaşlar

Playbook cıhazımda telimi modem yaparak internet kullanıyorum, app world a tıkladıgımda mağaza açılmıyor sadece yüklü olan programları gösteriyor. Kötü yanı netten illegal sitelerden indirdiğiniz oyunları ve proları calıstırmaması. İlla ki kablo pc ve ddpd uclusu. Şu an şehirden uzak bir yerdeyım ve mecburen telimi modem yaptım. Bar dosyalarını indirdiğinizde yuklemıyor çalıştırmıyor. Açıkçası tablette nfs ve Tetris oyunları ile websorf. Bunlardan baskabırsey yapamıyorum malesef. Direk cihaza internetten indirilen oyun ve proları varsa yardımcı olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagano

Merhaba arkadaşlar

Playbook cıhazımda telimi modem yaparak internet kullanıyorum, app world a tıkladıgımda mağaza açılmıyor sadece yüklü olan programları gösteriyor. Kötü yanı netten illegal sitelerden indirdiğiniz oyunları ve proları calıstırmaması. İlla ki kablo pc ve ddpd uclusu. Şu an şehirden uzak bir yerdeyım ve mecburen telimi modem yaptım. Bar dosyalarını indirdiğinizde yuklemıyor çalıştırmıyor. Açıkçası tablette nfs ve Tetris oyunları ile websorf. Bunlardan baskabırsey yapamıyorum malesef. Direk cihaza internetten indirilen oyun ve proları varsa yardımcı olabilirmi?

internetten direk yükleyebileceğimiz bir site keşfetmedim dediğiniz gibi kablo, pc ve ddpb olmadan internetten oyun pro yükleyemezsiniz onun dışında internetten yükleyebileceğiniz tek yer var orasıda appworld oda sizde açılmıyor tabletinizi güncelledinizmi

• Arkadaşlar, Cihazı şarz olurken kullanmanın bir zararı olurmu ? Birde 8 yaşındaki oğlum için kitap nerden yükleyebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

Orijinalden alıntı: cagano

Merhaba arkadaşlar

internetten direk yükleyebileceğimiz bir site keşfetmedim dediğiniz gibi kablo, pc ve ddpb olmadan internetten oyun pro yükleyemezsiniz onun dışında internetten yükleyebileceğiniz tek yer var orasıda appworld oda sizde açılmıyor tabletinizi güncelledinizmi

Teli modem yapip internet e baglandiginizda appworld açılmıyor fakat wifi ile baglanirsak aciliyor bugün denedim. Ayrica appworld son sürüm bende.

• iphone 3 mywifi vb programlarla wifi internet paylaşımı yapıyorum başka cep telefonları bilgisayarlar wifi paylaşımımı görüyor ama bb playbook görmüyor

galaxy s2 nin internet paylaşımını ve normal wifileri görüyor. sorun nerede acaba..
  • Arkadaslar appworld'e wıfı ıle baglanabılırsınız ancak, telefonu modem yaparak nete baglandıgınızda o baglantı ıle appworld'e baglanamazsınız. Ayrıca her turlu telefon ıle ınternet thatring ozellıgı ıle ınternete baglanabılırsınız, yani telefonunda blackberry olması gerekmez. Bunun ıcın ınternet paketı ve bluetoothu acmanız yeterli. Blackberry telefonun tek avantajı ıkısı arasında dosya aktarımı yapılabilmesi, diger telefonlarla bu mumkun degıl maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattatname

iphone 3 mywifi vb programlarla wifi internet paylaşımı yapıyorum başka cep telefonları bilgisayarlar wifi paylaşımımı görüyor ama bb playbook görmüyor

galaxy s2 nin internet paylaşımını ve normal wifileri görüyor. sorun nerede acaba..

Önce iki cihazında bluetoot'unu aç ve playbookun bluetooth kısmından cihazları eşlestir. Daha sonra ınternet thatring kısmından cıhazını ve kullandıgın gsm operatorunu sec. Devam et, telefonuna gelen baglantı ıstegını kabul et, bu kadar.
  • Ben daha cok wifiyi niye gormuyor diye merak ediyorum ama sizin dediginiz sekilde de baglanti kuramadim. Bluetootle eslestiriyorum tetheringe geciyorum sebekeyi seciyorum ondan sonra cihaz bulunamadi diyor ki bu sistem icin sanirim aveadan aktiflestirme gerekiyor..ayrica Tesekkur ediyorum ilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: hattatname

Ben daha cok wifiyi niye gormuyor diye merak ediyorum ama sizin dediginiz sekilde de baglanti kuramadim. Bluetootle eslestiriyorum tetheringe geciyorum sebekeyi seciyorum ondan sonra cihaz bulunamadi diyor ki bu sistem icin sanirim aveadan aktiflestirme gerekiyor..ayrica Tesekkur ediyorum ilginize

Pekı ınternet thatrıng ıle baglantıyı kurmadan once bluetooh adınızdan hattınızı avea olarak sectınız mı? Cunku aveayla alakası yok. Benım hattımda avea ve oyle bısey yapmadım
  • bluetooh ile eşleştiriyorum sonra tethering bölümündn telefonumu seçiyor ve aveayı seçip bağlan diyorum burrada hata veriyor. cihaz bulunamadı, kapalı ya da kapsama alanı dışında diye.. ?
  • benım samsung telefonumda oyle oluyor genelde bir iki kere denememe ragmen baglanmıyor 3.cüde bağlanıyor saçmalıklar bişey oluyor ama nokia 6300 da hiç bir sorun olmadan hemen bağlanıyorum..
  • lütfen yardım.
    iphone 3 üzerinden wifi veya bluetooth ile blackberyy playbook'tan interneti kullanabilen var mı? benim bb playbook mu sorunlu yoksa iphonu desteklemiyor mu?..
  • ıphone 4 de kullandım fakat bende 3g de baglanamadım bluetoothlarda sorunlu heralde anlayamadım
  • Cihazın kamerasıyla görüntülü konuşma yapabileceğimiz , skype benzeri program kullanan var mı ?
  • bende yukarıda yazmıştım şuan için face time war fakat başka sitelerdede braz araştırdım bbx işletim sistemi ile viber ve diğerleri gelicekmiş
  • Arada kaynamasın

Arkadaşlar, Cihazı şarz olurken kullanmanın bir zararı olurmu ? Birde 8 yaşındaki oğlum için ekitap nerden yükleyebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

bende yukarıda yazmıştım şuan için face time war fakat başka sitelerdede braz araştırdım bbx işletim sistemi ile viber ve diğerleri gelicekmiş

Facetime nerde nasıl var yaw ?
    Linki fln varsa PM atabilir misin bana ?
  • iphone 3gs wifi paylaşımı ile bb playbook kullanan var mı acaba.. benm playbook görmüyor da sorun nerede?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.