Şimdi Ara

Tabler öneri tavsiye fiyatlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırıyorum bakıyorum ve farklı farklı fiyatlar karşıma çıkıyor kafam karıştı bir tabler var 300 tl aynı tablet samsung yada asus 500 700 arası neden bu kadar fiyat farkı oluyor acaba şimdi bu iki ürün arasında ne gibi fark var özellikleri aynı gibi fiyatlar neden uçurum tablet piyasasında

http://www.bimeks.com.tr/urun/125559/polylingua-polypad-7200hd-7--tablet-pc.aspx

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-galaxy-tab-2-p3105-w-galaxy-tab-beyaz-10ghz-cift-cekirdekli-16gb-disk-7-bt-3g-android-40-344-gr/productdetails.aspx?I_ID=63910

• çok basit. aslında ikiside çinde üretiliyor ama birisi marka diğeri değil. marka değeri olan ipad,asus,samsung,dell gibi cihazlar her zaman diğerlerinden biraz alt özellikte bile olsa pahalıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

çok basit. aslında ikiside çinde üretiliyor ama birisi marka diğeri değil. marka değeri olan ipad,asus,samsung,dell gibi cihazlar her zaman diğerlerinden biraz alt özellikte bile olsa pahalıdır..

yani diğer ürünlerdende alsak aynı bir sorun olmaz diyorsunuz o kadar paraya değermi işte arada uçurum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

quote:

çok basit. aslında ikiside çinde üretiliyor ama birisi marka diğeri değil. marka değeri olan ipad,asus,samsung,dell gibi cihazlar her zaman diğerlerinden biraz alt özellikte bile olsa pahalıdır..

yani diğer ürünlerdende alsak aynı bir sorun olmaz diyorsunuz o kadar paraya değermi işte arada uçurum var

aradaki fark sadece marka farkı diğerini alsan çok fark olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

quote:

öneriniz varmı peki
  • Kalite bakımından çin malı cihazlar çokta iyi değildir. Öenrim cube mini veya Artes d712 2side şuan en iyi f/p ürünleri ancak d712 de birkaç sorun var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

Kalite bakımından çin malı cihazlar çokta iyi değildir. Öenrim cube mini veya Artes d712 2side şuan en iyi f/p ürünleri ancak d712 de birkaç sorun var.

evet stabil çalışmadığını duydum o yüzden aradaki fiyat farkına değermi diye düşünüyorum birde o cin malı tabletler alındıktan sonra teknik destek ne derecede olacak onu bilmiyorum
  • ben ainol novo 7 flame kullanıyorum. oldukça başarılı bir tablet. fakat i pad mini cihazını bir teknoloji marketinde yakinen incelemeni öneririm. hem taşınabilirlik üst düzey(7,9"), hem hız olarak performanslı hem de fazlasıyla kaliteli bir ürün..
  • Hocam öncelikle tab 2 de dahili 3g var.sonra malzeme kalitesinden tutun da yazılıma kadar arada çok fark var(istisnalar hariç). Ayrıyetten alacağınız teknik destek Türkiye'de çin işi tablet satan çoğu firmadan ddaha iyidir.

Gelelim ki eğer bütçe kısıtlıysa ve uğraşmak istiyorsanız çin işi tablet alabilirsiniz.alacağınız tablete göre eğlence olsun ofis olsun ihtiyacınızı görecektir.(nasıl derseniz eğer dünya çapında çok kullanılan bir tablet tercih ederseniz custom rom ve root yönünden sıkıntı çekmezsiniz ve bir sorununda hemen destek alabilirsiniz kullanıcılar tarafından).eğer böyle bir tablet alacaksanızda kullanıcı yorumlarını iyice okuyup kronik problemi olup olmadığını da araştırın.

Paranız varsa bana kalırsa uğraşmayın.teknosa 800 e ipad 2 satıyor bazen 700 e tf300t satıyor istanbul bilişimde asus nexus 7 689 tl ,vatanda arasıra indirim yapıyor.böyle fırsatları kollayın.ama bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

quote:

öneriniz varmı peki

Artes d712 yada Cube mini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.