Şimdi Ara

Taban puanlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yeniyim, nereye ne konu acacagim iyi bilmiyorum mazur gorun. Soruma gelecek olursam, iyi kotu ygs ye hazirlaniyorum. Ygs ile tercih yapacagim gibi gorunuyor. İster istemez puanlara da bakiyorum sinava girmeden. Istedigim bolumun taban puanlarina baktigimda bu senenin puaniyla gecen seneki puan arasinda buyuk bir ucurum var. Birincisi bunun sebebi sinavin zorluguyla mi alakali yoksa o sene tercih eden kisi sayisiyla mi orantili? Yine baska bolumlerin puanlarina baktigimda da ayni gozukuyor. Eger bu sene sinav gecen seneye nazaran daha kolayca olursa puanlar bir onceki sene oldugu gibi firlayacak mi? Birisi bu konu hakkinda kafamdaki soru isaretlerin giderebilir mi? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• puanların düşmesi sınavın zorluğuyla alakalı. sınav zor olursa puanlar yine bu şekilde düşük kalır .
  • Birbirini takip eden iki senede bir bölümün tercih edilme oranı çok değişmez, senin bahsettiğin fark sınav zorluğuyla alakalıydı, özellikle Türkçe çok zorladı o sene öğrencileri. Hem zaman hem de moral kaybedince de yapabileceklerinden daha kötü bir performans sergilediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odyoloji hakkında bilgisi olan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.