Bildirim
taahutum bitiyor ne onerirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1.5 seneden fazladır türknet kullanıyorum memnunum _____________________________ -
forumda çok şikayet var lakin. _____________________________ -
İşin özü hepsi aynı. Türkiye'de adam gibi hizmet veren internet servis sağlayıcısı yok.
En azından taahhütsüz ve ucuz Türknet var. Altyapının iyi ise hiç sıkıntı yaşamazsın emin ol.
Bir ay ücretsiz kullanım için;
✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
✓Başvuru linki:
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Davet kodunuzu kullandım. Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: hp_anka
İşin özü hepsi aynı. Türkiye'de adam gibi hizmet veren internet servis sağlayıcısı yok.
En azından taahhütsüz ve ucuz Türknet var. Altyapının iyi ise hiç sıkıntı yaşamazsın emin ol.
Bir ay ücretsiz kullanım için;
✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
✓Başvuru linki:https://turk.net/p/UUE71TN49PMS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Psn: Sinchell
-
netspeed 1 yıl olacak sorun yok tavsiye e derim. _____________________________ -
Türknetten uzak durmanızı tavsiye ederim başınız agrımasın durduk yere baska iss'lere bakın ben iptal ettirip zorla kurtuldum türkneti ve hic kimseye tavsiye etmiyorum forumda binlerce kötü yorum var ve beğenen toplasan 100 kişi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bağlantınız yapıldı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@hp_anka
Yapıldı hocam.
@yedeksubay
Hocam 10mbps bağladılar, hattım 75mbps alıyor. Telefon hattı tanımlanmamış henüz, bu yüzden üst pakete geçirmediler. Aktivasyon sürecinde destekleri çok iyiydi. Ancak bu hat tanımlama işi can sıkıcıymış, umarım sizin geribildirmdeki gibi ağır aksak sorunlar yaşamayız. Lakin bu iş uzarsa iptal ettireceğim.
@TurkNetDestek
Sevgili destek, konu ile ilgili tarafınıza öm ilettim. Desteğinizi rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 27 Ocak 2020; 16:11:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Psn: Sinchell
-
Merhaba. Sorununuz çözüldü mü?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nisan ayında benim de taahhüdüm bitiyor. vdsl boş port yok bahanesiyle 16 mbit Turk Telekom adsl alıyordum ayda 90 TL'ye yakın faturayla. Tavsiye edeceğiniz var mıdır iss'lerde? internet + TV pakedi de olabilir. Altyapı olarak sadece Turktelekom'un ilkel bakır kabloları var, fiber vs yok. _____________________________ -
—
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 20 Eylül 2020; 23:0:47 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt