Şimdi Ara

Taahhütnameli abonelik iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler. Türknete geçmeyi düşündüm ve kendileriyle telefonda görüşmemde adresimde mevcut port gözükmediğini bu yüzden kullandığım vdsl 35 mbps lik ttnet aboneliğimi kendimin iptal ettirmem gerektiğini söylediler. Bende bugün gidip türktelekomdan iptal ettirdim. 24 aylık taahhütnamemin 22.ayında iptal ettirdim. 158 lira cayma bedeli ödemem gerektiğini söylediler. lakinhttps://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM burada mesut çevik abimizin videosunda anladığım kadarıyla sadece indirim bedelini ödemem gerektiğini anladım. o da 2 aylık 29 liradan 58 lira ediyor. (Düşük olanı baz alarak söylüyorum.) Fatura yansımasından sonra tüketici haklarına gidip şikayette de bulunacağım zaten. en azından kesin bir bilgi alırım diye.

diğer bir korktuğum nokta ise iptal edilen aboneliğime ait port başkası tarafından doldurulur mu ? portsuz ortada kalmak da istemiyorum. teşekkürler şimdiden.

• Portsuz kalma şansında var malesef
  • Keşke portunu kapatmasaydın. Portu başkası alırsa aylarca bekelyebilirsin.
  • Diğer türlü türknet hiç bir şekilde adresimde altyapı göremediğini söyledi bu yüzden mecbur bırakıldım.
  • Şurada sorgulama yapınca port var görünüyorsa şimdilik sıkıntı yok demektir.
    https://www.extranet.com.tr/altyapi/

Boş portu kapan kapana.
  • O indirim henüz ödenmeyen 2 faturanın değil, ödenen 22 faturanın indirimi
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Tüketici kanununda eğer kalan sürenin indirimi daha az çıkarsa o yansıtılır deniliyor.... Yani 2 aylık kısmı yansır
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Tüketici kanununda eğer kalan sürenin indirimi daha az çıkarsa o yansıtılır deniliyor.... Yani 2 aylık kısmı yansır
    Kanunda yazan, kalan sürenin fatura bedelleri ile geçen sürede yapılan indirimlerden hangisi daha az ise o ödenirdir. Açıp bi okuyun önce kanunu!!!
    Kanunu iyi okumuşum biliyorum... Ve bizzat yaşadım telefon operatörlerinde... O yüzden Bu denli söylemenize gerek yok...
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Başuna dememişler deveye hendek atlatmak laf anlatmaktan kolay diye! Bu mantıkla 12 aylık aboneliği ilk ay iptal edince ne oluyor??? Kalan ayların fatura tutarı ve kalan ayların indirim tutarı hesaplanıp az olan mı yansıyor?
    Aynen öyle ilk ay size verilen indirim tek yansır... Örneğin taahhütünüzü 50 TL ile yaptıysanız ve taahhüttsüz aylık fiyatı 90 TL ise size sadece o ayda kullandığınız gün kadar taahhütsüz fiyatı üzerinden yansır.. 10 gün kullanmışsanız 30 TL ödersiniz.. 20 gün kullanmışsanız 60 TL ödersiniz... Öyle hesaplanıyor...

Bu arada hakaret etmeseydiniz iyiydi yaptığınız kabaca bir şey burda fikir ayrılığımız ya da düşünce farklılığımız olabilir ama sonuçta bir şeyler paylaşılıp öğrenilebilir... Söylediğiniz o sözü aynen ve noksansız bir şekilde size iade ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 28 Ocak 2019; 0:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Aynen öyle ilk ay size verilen indirim tek yansır... Örneğin taahhütünüzü 50 TL ile yaptıysanız ve taahhüttsüz aylık fiyatı 90 TL ise size sadece o ayda kullandığınız gün kadar taahhütsüz fiyatı üzerinden yansır.. 10 gün kullanmışsanız 30 TL ödersiniz.. 20 gün kullanmışsanız 60 TL ödersiniz... Öyle hesaplanıyor...

Bu arada hakaret etmeseydiniz iyiydi yaptığınız kabaca bir şey burda fikir ayrılığımız ya da düşünce farklılığımız olabilir ama sonuçta bir şeyler paylaşılıp öğrenilebilir... Söylediğiniz o sözü aynen ve noksansız bir şekilde size iade ediyorum...
    Yazdığınız mesajla bile kendinizle çelişiyorsunuz. İlk ay olunca yapılan indirim 10 ay olunca kalan indirim. yok öyle bir dünya
    Siz iyi misiniz yazılarım da ne çelişki var... Allah aşkına bi daha mesajıma istinaden cevap yazmayınız kendi bildikleriniz size kalsın benim de bende kalsın....

İyi forumlar.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.