Şimdi Ara

Kampanya Avantaj Bedeli (Cayma Bedeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'te devam etmekte olan bir tahattütüm var. 2 yıllık tahattütümün son 6 ayındayım. Aylık 60 lira ödüyorum ve faturaya göre 31 lirada indirim alıyormuşum. Tahattütü bozup başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum ama ne kadar ceza ödüyeceğimi bulamadım. Fatura üzerinde şöyle bir şey yazıyor:

Kampanya Avantaj Bedeli (Cayma Bedeli) : BTK düzenlemeleri çerçevesinde, taahhüde aykırılık halinde, kampanyada faydalanılan indirimler ile taahhüt süresinde kalan ayların hizmet bedeli toplamının karşılaştırılarak düşük olanın tespit edilmesi suretiyle yansıtılan bedeldir.

Buna göre ben kalan 6 ayın toplam hizmet bedeli ( 60 x 6) mi ödeyeceğim? Yoksa kalan 6 ay için indirim bedelini(31 x6) mi?

• 18 ay kullandıysan ;

taahhüt indirim bedeli 31 lira X 18 ay = 558 lira. yani sana çıkaracakları borç miktarı bu ama bildiğim kadarıyla yasal olarak bazı ya hakların var, iyice araştır.

buradaki mantık şu, seni 24 ay kampanyaya bağlamak için tarife bedelini yüksek gösteriyorlar. tarife verdiğin zamanda ben bu tarifeyi 2 sene kullanacağım, taahhütü bozarsam faydalandığım ayların tarife bedeli/kampanya fiyatı farkını, faydalandığım süre kadar ödeyeceğim diye imza atıyorsun. Telekom aynı şeyi engelli tarifeleri içinde yapıyor mesela, yani tarife bedelini resmiyette yüksek tutuyor, yüzde 25 yasal indirim yapıyorlar ama fiyatlar 60 liraya inmiyor bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yasaya göre tüketici lehine olanı ödersiniz yani 6*31 olacaktır. Tam rakam için müşteri hizmetlerine sormanız yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kalan 6 ayı ödersiniz ve 31 tl indirim alıyorsanız 6*31 tl olacaktır fakat net rakamı çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAYMA BEDELİ
    8 ay önce açıldı
    Cayma bedeli
    6 yıl önce açıldı
    CAYMA BEDELİ
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.