DH'deki yakıt üretme fantezisi için soruyorsan hocam evet çok kasar isen ve yokuş aşağı iniş güzergahında gidersen yakıt üretebilirsin. Yani %98 şarjı rejeneratifle 2 km yokuş inip %100 yapabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG T10X V1 2024 İnceleme (TOGG'un 1.4 milyonluk giriş paketi / İç mekan kalitesi / VIDEOLU (2. sayfa)

-
-
Evet videoda özellikle değindim ve size katılıyorum.
Yorumlarınızı oraya da beklerim beyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnceleme çok güzel emeğinize sağlık .Videoları da ayrıca izleyip beğendim . Kredi kampanyası ile usun süredir radarımda olan bir araç ama malesef elektrikli olması sebebiyle sınıfta kalıyor .
Aracı 2 gün kadar kullandım .Segmentinin üstünde özen gösterilmiş .
Fakat v1 kısa menzilli olan fiyat olarak ayrışırken menzil kısa kalıyor ideal 330 km yapıyor karışık kullanımda .Buda avm uzak olan yada köyde ilçede yaşayan biri için büyük sorun .karadeniz turunda olsanız yada şehirler arası yollarda dağ yollarını tercih etseniz hep sorun . 1 hafta köy tatili yapacağım deseniz sorun .Her manada elektrikli araçlar bin km menzile ulaşmadıkça sınıfta kalıyor .
2023 tucson kullanıcısıyım aracımı satsam bunu alsam üste paramda kalıyor kredide avantajıma oluyor ama sırf bahsettiğim sebeplerden dolayı almıyorum benim gibi düşünen çok fazla insan vardır.
İsterdimki aynı kasa 1.6 turbo benzin ve dizel seçenekleriyle gelseydi.İçten yanmalı araçlar belki masraflı gözükebilir ama pratikte hala kullanışlı ve daha özgür araçlar
Not : elektrikli araçlardaki düşüşü göz önüne alırsak liste fiyatından kredi kampanyası dahil 200 bin az yazmaları lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 16 Haziran 2024; 22:5:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçenlerde yine test sürüşü yaptığım yere gittim, 2024 son çeyrekte T10F Fastback geliyormuş.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Baz paketi 1 milyon veya 1,2 milyona verirlerse 800 bin krediyle bir şekilde alınır. Biz 200 bin kampanya gelmeli bence de.
Fiyat olarak üst pakete de fazla yakın V1, TOGG un fiyatlandırmada bu baz paketi getirmesi değdi mi, attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmiş mi tartışılır
1.400'e 48 ay sıfır faiz verirse kurtarıyor.
Aylık 29 bine denk geliyor, MTV, sigorta, kasko derken aylık 34 bine falan gelir.
Zaten piyasadaki arabalar güvensiz çer çöp, AB deki lavuklar olmasa 20 sene önce çıkan otomatik fren vs. GSR bile bize gelmeyecekti.
Youtube da hasarlı TOGG videosu var arabanın her yerinde keçe kaplama var her yer kaplı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Haziran 2024; 15:20:55 >
"Ön tarafta farların üst kısmındaki yumuşak hatları sevemedim sadece. Bizim için artık ikonik bir araç olacak olsa da farlar ve ön panjur köşelerinde bir kopukluk var. Far keskin başlıyor ama yan taraflarda yumuşuyor."
Sonunda birisi şunu söyledi yahu. Tasarım ön far üstüne gidene kadar maskülen ve çok şık bir tarzdayken birden feminen bir tarza bürünüyor. Her gördüğümde gözüm o bölgeye takılıyor.
T10F'in ilk prototipinde bu durumu düzelttiler diye sevinmiştim:
Ancak sonradan onunda tasarımını aynı şekilde yaptılar:
-
quote:
Orijinalden alıntı: en1gmaBen direksiyon kutusunun Hyundai, hızlı şarj ünitesinin harici bir radyatör ve Çin malı olmasına daha çok takıldım.
Böyle böyle maliyet artıyor işte. Yerli direksiyon kutusu ve hızlı şarj geliştirmeliyiz. Hızlı şarj büyük sıkıntı.
Aklıma şöyle bir çözüm geliyorum batarya mesela 100 kilowatt'a 200 kilovata çıktığı zaman 200 kilowatt'ı 50 50 bölüp her 50 kw şarj eden harici bir şarj ünitesi olsa, yani 4 tane şarj kablosu taksak arabaya daha mantıklı olmaz mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vallaha onu bunu bilmemde toggda 3 tane motor seçeneği var sanırım tam bilmiyorum ama giriş seviyesi olan motor kaç beygir kaç tork bilmiyorumda hafif yokuş yukarı benim 2.0 tdi a4 çok tatlı tatlı geçiyor togg u ona şaşırdım baktım soldan 70 le gidiyor arkasına yanaştım, orta şeride geçince buda gazladı bende tapa gaz gittim 160 dan sonra hafif hafif kaputunu sonra çamurluklarını sonra ön kapı hizasını yavaştan yavaştan geçmeye başladım hız yükseldikçe farkta artardı büyük ihtimalle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TOGG'da 185 km/h limitör var, araç gaz kesmiş büyük ihtimalle.
185 den önce geçmeye başlamıştım yalnız. Yol 185 yapmaya müsait değildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X