Bildirim
T.S Kullanamıyorum..[Yardım]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
90dk TS tbl kullanıyorsan ondan olabilir. -
Çözümünü söyler misiniz?Nasıl düzelticem?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalFeeled -- 13 Ağustos 2009; 14:16:51 > -
bendede oluyo bazen aynı sorun hiçbir kopx vs yok pc de 90 lık ts kullanmıyorum normal sundiresden alacam basacam normal süresinde bitecek ama basamıyorum? aynı hatayı veriyor? -
90 Dakikalık TS Tbl nedir bilmiyordum.Şimdi netten baktım.Bende öyle bir şey kullanmadım.Normal sundiresden alıyorum.Nasıl düzeltilebilir bu sorun? -
Yardım ederseniz sevinirim? -
Exp kağıdı basılıyken kullanamıyosun ama basılı deil burda herhal?
Basıp napcan boşver :D -
Evet zaten ex kağıdı basılıyken TS kullanılmıyor.Ya da TS basılıyken ex kağıdı kullanılmıyor.Ve neyi boşver dostum,TS çok önemli bir şey,hele mage isen..+60 kasmayı planlıyorum,Harpy slotlarında ne yapıcam?
Lütfen bilen biri yardım etsin. -
Up. -
yardım -
Aynen yok mu bilen,ya da yardım edecek. -
75 lvl pri var hiç sc basılı değil aynı sorun bendede var çözümü bilene rep -
75 lvl pri var hiç sc basılı değil aynı sorun bendede var çözümü bilene rep -
90 dk lık ts tbl indir at dosyaa bir de öle dene ^^ k2 demişdir bas edemıyorz bari tbl ayak uyduralaım :P -
yardım -
Yardım.. -
sorun olmayan birisinden DisguiseRing_us.tbl , DisguiseRing.tbl al dataya at. -
Benımde carımda oluyordu hıc bisey basılı olmamasına ragmen (ama bazen basılıyordu) bende salla dedım yemısım tsyi -
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
sorun olmayan birisinden DisguiseRing_us.tbl , DisguiseRing.tbl al dataya at.
acaba birisi bu dosyaları upload edebilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X