Şimdi Ara

T.S Kullanamıyorum..[Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birden bire bu sorun oluşmaya başladı.T.S'yi basınca bu leveli gösteriyor.Bu sorun nasıl düzelir.Ticket atmak gerekir mi?Gerekirse ticket için yardım ederseniz sevinirim.Charımda premium yok.

T.S Kullanamıyorum..[Yardım]

• 90dk TS tbl kullanıyorsan ondan olabilir.
  • Çözümünü söyler misiniz?Nasıl düzelticem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalFeeled -- 13 Ağustos 2009; 14:16:51 >
  • bendede oluyo bazen aynı sorun hiçbir kopx vs yok pc de 90 lık ts kullanmıyorum normal sundiresden alacam basacam normal süresinde bitecek ama basamıyorum? aynı hatayı veriyor?
  • 90 Dakikalık TS Tbl nedir bilmiyordum.Şimdi netten baktım.Bende öyle bir şey kullanmadım.Normal sundiresden alıyorum.Nasıl düzeltilebilir bu sorun?
  • Yardım ederseniz sevinirim?
  • Exp kağıdı basılıyken kullanamıyosun ama basılı deil burda herhal?
    Basıp napcan boşver :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I Q O S arıyorum acil..
    5 yıl önce açıldı
    S&M seven var mı ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet zaten ex kağıdı basılıyken TS kullanılmıyor.Ya da TS basılıyken ex kağıdı kullanılmıyor.Ve neyi boşver dostum,TS çok önemli bir şey,hele mage isen..+60 kasmayı planlıyorum,Harpy slotlarında ne yapıcam?
    Lütfen bilen biri yardım etsin.
  • Up.
  • yardım
  • Aynen yok mu bilen,ya da yardım edecek.
  • 75 lvl pri var hiç sc basılı değil aynı sorun bendede var çözümü bilene rep
  • 75 lvl pri var hiç sc basılı değil aynı sorun bendede var çözümü bilene rep
  • 90 dk lık ts tbl indir at dosyaa bir de öle dene ^^ k2 demişdir bas edemıyorz bari tbl ayak uyduralaım :P
  • yardım
  • Yardım..
  • sorun olmayan birisinden DisguiseRing_us.tbl , DisguiseRing.tbl al dataya at.
  • Benımde carımda oluyordu hıc bisey basılı olmamasına ragmen (ama bazen basılıyordu) bende salla dedım yemısım tsyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

sorun olmayan birisinden DisguiseRing_us.tbl , DisguiseRing.tbl al dataya at.

acaba birisi bu dosyaları upload edebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.