Şimdi Ara

T E M A_______G A L E R İ S İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
0
Favori
25.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hızlı cevap çalışıyor ama diğer normal cevapla ya tıklayınca hata veririyor sizde de şu an böyle bir hata var mı?

• arkadaşlar ben bu temaları telefonuma yükleymiyorum işlem başarısız dio telefonum 6630 çalışması gerekmez mi? lütfen yardım!!
  • Hocam bluutooth dan atman lazım kablodan olmuyo bana da aynısı oldu bu arada sakın vista teması yükleme
  • arkadaşlar yeni bir gs teması yapacağım ama bu tema yaprken telefondaki yazı rengini değiştirebiliyormuyuz.Eğer bunu yapabilirsek tema güzel olabilir yoksa siyah renk yazı çuğu resimlerde de net görünmüyor.
  • çok saol ya inş. bluetooth dan denicem şimdi
  • Olcak hocam kafanı yorma ama bak sakın wista teması yükleme ben 2 gün önce yükledim telde türkçe karakterler görünmüyo şu an tel serviste yazılım yüklüyorlar salı günü alcamAllahtan garantisi var
    quote:

Orjinalden alıntı: paradise99

çok saol ya inş. bluetooth dan denicem şimdi
  • hocam bunu ındırdım ama rar sıfre konulmus acılmıyor sıfre nedır
    quote:

Orjinalden alıntı: yusufyusufyusuf

bigisayarda aç ve sisli dosyayı kur...

http://www.****.com/download/768741/thedavincicode.ZIP.html

T  E  M  A_______G  A  L  E  R  İ  S  İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________

• alobar hemenbaylaş linkinde şifra yazılı olrak hatırlıyorum.hatta şifre = lemans
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

arkadaşlar yeni bir gs teması yapacağım ama bu tema yaprken telefondaki yazı rengini değiştirebiliyormuyuz.Eğer bunu yapabilirsek tema güzel olabilir yoksa siyah renk yazı çuğu resimlerde de net görünmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

Tesekkurleriniz icin cok sagolun.. Biraz acik renklerde gidelim istedim. Malum yaz aylari..

T  E  M  A_______G  A  L  E  R  İ  S  İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________

Mango Temalarin kalitesini hepiniz duymussunuzdur. Hepsi birer Mango Tema.
    http://www.****.com/download/871255/mango.rar.html
    ****>>>>hemnpaylas

bunlar 3250 de çalışmıyor neden acaba?
    symbian farkı yüzündense lütfen cwp yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 10 Ağustos 2006; 2:43:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: Sony Ogizcan
    Bu Temalar Her Telefona Uyuyor MU

bu temalar symbian 7.0(*) ve ustu isletim sistemine sahip olan telefonlara uyumludur(**)

(*) 3230,6260,6600,6630,6670,6680,6681,7610,n70
    (**) yeni nesil 3rd ed telefonlara uyum saglamaz.

N70 deki symbian ne???
  • gerçekten güzel olmuş elinize sağlık
  • 8.1
  • arkadaşlar verdiğiniz temalar harika gözüküyor fakat lnklere tıklıyorum hep hatalı diyor nasıl yapacağım yaaa...
  • linllerdeki harflere dikkat et reklama girmesin diye bir iki harf eksik arada bosluk vs vardir onlari kontrol edip duzeltdikten sonra tikla
  • ARKADAŞLAR TEMALAR İÇİN TŞK EDERİM
  • nerden bulup getirdiniz topici, helal vallahi.

isinize yarayacak cok sey var burada arkadaslar, kolay gelsin.
  • bu temalar n73 le uyumlu mu acaba şöyle bi göz gezdirdim uyumlu felan yazı görmedim gözümden kactıysa kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.