Bildirim
T E M A_______G A L E R İ S İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________ (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hızlı cevap çalışıyor ama diğer normal cevapla ya tıklayınca hata veririyor sizde de şu an böyle bir hata var mı? -
-
arkadaşlar ben bu temaları telefonuma yükleymiyorum işlem başarısız dio telefonum 6630 çalışması gerekmez mi? lütfen yardım!! -
Hocam bluutooth dan atman lazım kablodan olmuyo bana da aynısı oldu bu arada sakın vista teması yükleme -
arkadaşlar yeni bir gs teması yapacağım ama bu tema yaprken telefondaki yazı rengini değiştirebiliyormuyuz.Eğer bunu yapabilirsek tema güzel olabilir yoksa siyah renk yazı çuğu resimlerde de net görünmüyor. -
çok saol ya inş. bluetooth dan denicem şimdi -
Olcak hocam kafanı yorma ama bak sakın wista teması yükleme ben 2 gün önce yükledim telde türkçe karakterler görünmüyo şu an tel serviste yazılım yüklüyorlar salı günü alcam Allahtan garantisi var
quote:
Orjinalden alıntı: paradise99
çok saol ya inş. bluetooth dan denicem şimdi
-
hocam bunu ındırdım ama rar sıfre konulmus acılmıyor sıfre nedır
quote:
Orjinalden alıntı: yusufyusufyusuf
bigisayarda aç ve sisli dosyayı kur...
http://www.****.com/download/768741/thedavincicode.ZIP.html
-
alobar hemenbaylaş linkinde şifra yazılı olrak hatırlıyorum.hatta şifre = lemans -
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak
arkadaşlar yeni bir gs teması yapacağım ama bu tema yaprken telefondaki yazı rengini değiştirebiliyormuyuz.Eğer bunu yapabilirsek tema güzel olabilir yoksa siyah renk yazı çuğu resimlerde de net görünmüyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
Tesekkurleriniz icin cok sagolun.. Biraz acik renklerde gidelim istedim. Malum yaz aylari..
Mango Temalarin kalitesini hepiniz duymussunuzdur. Hepsi birer Mango Tema.
http://www.****.com/download/871255/mango.rar.html
****>>>>hemnpaylas
bunlar 3250 de çalışmıyor neden acaba?
symbian farkı yüzündense lütfen cwp yazmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 10 Ağustos 2006; 2:43:29 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
quote:
Orjinalden alıntı: Sony Ogizcan
Bu Temalar Her Telefona Uyuyor MU
bu temalar symbian 7.0(*) ve ustu isletim sistemine sahip olan telefonlara uyumludur(**)
(*) 3230,6260,6600,6630,6670,6680,6681,7610,n70
(**) yeni nesil 3rd ed telefonlara uyum saglamaz.
N70 deki symbian ne??? -
gerçekten güzel olmuş elinize sağlık -
8.1 -
arkadaşlar verdiğiniz temalar harika gözüküyor fakat lnklere tıklıyorum hep hatalı diyor nasıl yapacağım yaaa... -
linllerdeki harflere dikkat et reklama girmesin diye bir iki harf eksik arada bosluk vs vardir onlari kontrol edip duzeltdikten sonra tikla -
ARKADAŞLAR TEMALAR İÇİN TŞK EDERİM -
nerden bulup getirdiniz topici, helal vallahi.
isinize yarayacak cok sey var burada arkadaslar, kolay gelsin. -
bu temalar n73 le uyumlu mu acaba şöyle bi göz gezdirdim uyumlu felan yazı görmedim gözümden kactıysa kusura bakmayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X