Şimdi Ara

T E M A_______G A L E R İ S İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
25.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar saçma bi soru pardon pek bilmiyorum ama bu resimler telefona nası gidicek? Cevap için sağolun
  • bu linkte epey bir tema paylasimi yapmistik ve bayagida bir yol almistik. oyle goruyorumki topic bayagi bir unutulmus.
    ne dersin muRTah abi, burayada mi el atsak.
  • ya ilk sayfadaki mango temalardan istioruum beennn
  • quote:

Orjinalden alıntı: maibe
    ya ilk sayfadaki mango temalardan istioruum beennn

ne gunlerdi ya.
    teker teker upload etmistik. bir server in kapatilmasi boyle magdur ediyoru kullanicilarini.
    nasil yapsak, buradaki arsivi nasil bir arda toplasak acaba.
    olmazsa ben mangolari bir ara upload edeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::
    bu linkte epey bir tema paylasimi yapmistik ve bayagida bir yol almistik. oyle goruyorumki topic bayagi bir unutulmus.
    ne dersin muRTah abi, burayada mi el atsak.

Üzerime ne düşüyorsa seve seve yaparım. Yeter ki ne yapmam lazım söyle
    Saygılarımla.
  • malum topici acan arkadas cok siklikla girmiyor foruma. bize aktif bir uye lazim.
    ve bu topici bir sekilde o uyeye dondermek lazim.
    bilmiyorum artik, izin alindiktan sonra yeni bir topic mi acariz, veya topic sahibi el degistirebiliyormu.

ama bu gorev digerinden daha zor olsa gerek. malum linkler olmus ve temalar ortada, yok. gerci benim arsivim hala duruyor ya.
  • quote:

malum topici acan arkadas cok siklikla girmiyor foruma. bize aktif bir uye lazim.
    ve bu topici bir sekilde o uyeye dondermek lazim.
    bilmiyorum artik, izin alindiktan sonra yeni bir topic mi acariz, veya topic sahibi el degistirebiliyormu.

ama bu gorev digerinden daha zor olsa gerek. malum linkler olmus ve temalar ortada, yok. gerci benim arsivim hala duruyor ya.

Walla üstadım buradaki temaları ben arşivime hiç almadım. S60 3rd Ed. değil diye.
    Diğer topicdekiler gibi arşivimde olsa hemen uploada başlayayım diyecem amma buradaki linkleri ölmüş olan temaları nereden bulabilirim bilmiyorum
  • aslinda eski surum temalara pek bir rabet kalmadi.
    dedigim gibi benim kendi capimda bir arsivim var ama 3rd kadar degiller.
    simdi onlarla ugrassak kac kisinin isini gorur bilmem.
    en azindan bu topic bitmis olmasaydi,derlemesini toparlamasini yapardik ama..
  • hmnpaylas ve rpdshare.de çoktan uçup gitti linklerin nerdeyse hepsi kullanılamaz halde olsa gerek bir iki ekran koruyucu hala iş görür eski telefon ve temalarım gözümde canlandı ama mushrooms teması efsaneydi o kdr zamandan sonra topigi kim hortlatmış helal olsun ya
  • birisi mushrooms mu dedi.

evet likler komple gitti, sadece bende mangolar var ama onlarda kimin isini gorur bu devirde bilmem.
  • www.4 shared.com'dan 1gb free space alın. hesabınıza ayda bir kere girerek ömür boyu kapanmamasını sağlamak mümkün. kesin çözüm olur bence bu share olayına.
  • quote:

birisi mushrooms mu dedi.

evet likler komple gitti, sadece bende mangolar var ama onlarda kimin isini gorur bu devirde bilmem.

linkler olucak heralde kardeşim yazım kurallarına dikkat edelim türkçemizi yaşatalım

edit : mushrooms (ekran koruyucu) 6233 e çok yakıştı sorma abisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0107AE845 -- 12 Nisan 2007; 0:43:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #
    linkler olucak heralde kardeşim yazım kurallarına dikkat edelim türkçemizi yaşatalım

dediginden birsey anlamadim desem.

quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

edit : mushrooms (ekran koruyucu) 6233 e çok yakıştı sorma abisi

artik kim verdiyse.

• tşk
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.