Şimdi Ara

T 50 Olu Piksel Ve Isik Sizdirmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba telefonu alali 1 hafta oluyor bugun kontrol ettigimde telefonda iki olu piksel ve sol tarafta bulunan boydan boya bir isik sizdirmasi var sizce servise vermeliyim yoksa gerek yok mu dersiniz ?

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    bence çok rahatsiz etmoyorsa böyle kullanin garanti bitimine yakin degistirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

bence çok rahatsiz etmoyorsa böyle kullanin garanti bitimine yakin degistirirsiniz

Birde soyle bir sikinti var kamera cekiminde focus yaparken ahizenin oradan pit pit diye bir ses geliyor ve bazi uygulama ve oyunlarda dokunmatige basince iki kere basmis gibi tepki veriyor
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    o zaman gönderin hocam o kadar para verdiniz yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam götürün daha geç olmadan. 700 tl para vermişsiniz sıkıntılı telefon kullanmak saçmalık olur
  • Her ikisi de T50'de sık yaşanılan sorun. Değişip yaptırtsanız bile yeni gelecek cihaz aynı sorunlara sahip olabilir. Son derece sorunlu bir ekran paneli seçilmiş telefon için. Bugüne kadar incelediğim bazı T50'de aynı problemler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 2 Kasım 2014; 13:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Her ikisi de T50'de kronik sorun. Değişip yaptırtsanız bile yeni gelecek cihaz aynı sorunlara sahip olacaktır. Son derece sorunlu bir ekran paneli seçilmiş telefon için. Bugüne kadar incelediğim her T50'de aynı problemler vardı.

Yeni gelecek cihazda eger bir iki tane olu piksel cikarsa sorun etmem ama cihazin kamera odaklamasinda( odaklama yaparken kameradan ses geliyor) ve ekran kalibrasyonunda da sikinti vardi yoksa vermeyecektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

Her ikisi de T50'de kronik sorun. Değişip yaptırtsanız bile yeni gelecek cihaz aynı sorunlara sahip olacaktır. Son derece sorunlu bir ekran paneli seçilmiş telefon için. Bugüne kadar incelediğim her T50'de aynı problemler vardı.

Yeni gelecek cihazda eger bir iki tane olu piksel cikarsa sorun etmem ama cihazin kamera odaklamasinda( odaklama yaparken kameradan ses geliyor) ve ekran kalibrasyonunda da sikinti vardi yoksa vermeyecektim

Kamera odaklanırken lensten ses gelmesi her telefonda var. Bu bir sorun değil. Gönderdiyseniz, ekranı sorunsuz bir cihazla değişim yaparlar umarım. Sonucunu burada belirtin muhakak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 27 Ekim 2014; 14:21:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

Kamera odaklanırken lensten ses gelmesi her telefonda var. Bu bir sorun değil. Gönderdiyseniz, ekranı sorunsuz bir cihazla değişim yaparlar umarım. Sonucunu burada belirtin muhakak.

Belki de dediginiz gibidir kamera icin ama diger sorunlar icin ne olur ne olmaz diye verdim servise bu hafta icinde belli olucak umarim degisim olur.

• 3-4 tane ölü pixel olunca degistiriyolar diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.