Şimdi Ara

System32 gorunmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadasLar. bir notebooktan net 3775 adet virus temizLedim biraz once. virusLerin etkisiyLe oLmaLi ki system32 gorunmez durumda. ara yapiLdiginda system32 kLasorunu buLamiyor. AracLar -> kLasor secenekLeri -> gorunumden korunan isLetim sistemi dosyaLari goster dedigimde systm32 yi gorebiLiyorum. ama hakverirsiniz ki windowsun caLismasi icin heryerde sistem dosyaLari mevcut. onLarinda gorunmemesi Lazim. system32 yi gordugum an gizLi sekmesini kaLdiramiyorum ayni zamanda. o kisim kitLi durumda. virusLerin hepsini temizLemis durumdayim notebook u normaL hizina uLastirdim tek probLemim system32. asmam Lazim. yardimci oLabiLirseniz sevinirim. koLay geLsin.

• ustte dursun diye yaziyorum:P biLgisayar onumde sorunumu cozecek bir cevap bekLiyorum :P
  • öcceki bir tarihe sistemini geri yüklemeyi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: atmaca28

öcceki bir tarihe sistemini geri yüklemeyi dene

:) i iih. oLmadi. bence bu gpedit.msc deki kisitLamaLari iceren bir probLem. oradaki kisitLamaLari kuLLanarak kaLdirmam Lazim. ama ne yazikki isLetim sistemi home edition. home editionLarda gpedit.msc yok. profLarda mevcut. dusunceme gore regeditten degerin birini 1 veya 0 oLarak degistirmem gerekiyor. ama hangisini biLmiyorum. cozmem gereken bu yardimLarinizLa tabi.
  • * Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurun
    Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın. :i386winnt32.exe /unattend . bundan sonra kurulum işlemi başlayacaktır
    sorunu çözemesen bunu denersin istersen aklıma başka bir çözüm gelmiyor yanlız bu komutu kendim denemedim bilgin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: atmaca28

* Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurun
    Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın. :i386winnt32.exe /unattend . bundan sonra kurulum işlemi başlayacaktır
    sorunu çözemesen bunu denersin istersen aklıma başka bir çözüm gelmiyor yanlız bu komutu kendim denemedim bilgin olsun

windows uzerinden onarmiyorum su anda. dostan onariyorum. boyLe deneyim bari. regLe gunumu yemiyim kandiL kandiL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sysinfocab ve svchost
    10 ay önce açıldı
    d3dx_30.dll bulunamama hatası !!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.