Şimdi Ara

Core/Activation.dll Bilgisayarda Eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son bir aydır beni deli eden bir sorunum var.
    Bilgisayarı her açışımda aşağıdaki hata çıkıyor ve hiçbir program açık olmamasına rağmen fan birden deli gibi çalışmaya başlıyor, ardından 10 dakika içinde (soğutucu kullanmama ve normalde hiçbir oyunda sıkıntı çekmememe rağmen) bilgisayar aşırı ısınıp kapanıyor.
    Activation.dll isimli dosyayı yükleyip system32'ye atmayı denedim ama sorunuma çözüm olmadı. Araştırdığımda buna sebep olan programın olduğu yere atmam gerektiği falan yazıyordu ama ben hangi program olduğunu bile bilmiyorum.

Lütfen yardımcı olun delireceğim bu mesajı yazana kadar bile 2 kez kapandı bilgisayar ^^''
    Şimdiden teşekkürler.

• _____________________________

• dopac34 kullanıcısına yanıt
    Kendisine mesaj attım ama şöyle bir sorun var ben bilgisayarıma hiç fifa14 yüklemedim. Sorunun The Sims 4'le alakalı olduğunu buldum the sims 4'ü tamamen sildim, origini sildim ama yine de bilgisayar başlangıcında aynı hatayı alıyorum :(

Satisfaction lurks in decapitation.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.