Şimdi Ara

GoogleUpdate.exe dosyasını beyaz listeye ekleyin.(Chrome yüklenmeme sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara virüs girdikten sonra Chrome çift tıkladığımda açılmıyordu ben de sildim ve tekrar yüklemek istedim fakat ''İnternete bağlanılamıyor. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız lütfen GoogleUpdate.exe dosyasını beyaz listeye ekleyin."diyor. Cclaner programıyla tarattım başlarda activex sorunu ve uygulama yolu sorunu Google update şeklinde geldi kaldırdım ama sürekli geliyordu artık gelmiyor ama yine de düzelmedi. Google Chrome un kurulu olduğu Program Dosyaları(x86) nın içinde GUMA860.tmp ve GUMA870.tmp iki klasör de var. GoogleUpdate.exe dosyasını beyaz listeye ekleyin uyarısını kapattıktan sonra görev yöneticisinde hala Google yükleyici 32bit çalışır halde duruyor görevini sonlandırıp tekrar Choreme u yüklemeye çalıştığımda da olmuyor.
    1 haftadır her yolu denedim gözlemlediğim kadarıyla kayıt defteri düzenleyecisinde googleupdate de sorun var ve activex sorunu da var. Uygulama sorunu GoogleUptade.exe yüzünden yüklenmiyo olabilir. Baya uğraştım çözüm bulamadım lütfen yardım eder misiniz kafayı yedim 1 haftadır.

Google Chrome yüklü değilken Cclanerden uygulama yolu sorunu olarak şunlar çıkıyor :: GoogleUpdate.exe dosyasını beyaz listeye ekleyin.(Chrome yüklenmeme sorunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hkn94 -- 18 Şubat 2019; 17:26:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.