Şimdi Ara

System/vga857.fon bulunamadı diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar Windows Xp yazısı doluyor doluyor daha sonra tekrardan açılışa işte anakart bilgileri filan geliyor yani kullanıcı ekranı açılmıyor neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 16 Aralık 2006; 16:08:13 >

• f8 le baslatip bi guvenli kipte acmayi dene, bi de bende bole bi sorun oldugunda ram lerden birini cikarttigimda calismisti xp, ole bi dene yada islemciyi falan bi cikarip tak
  • sorun donanımsal olmayadabilir. öncelikle bir onarım yap derim
  • @ultraslan Bilgisayar açılmıyor nasıl onarım yapacağım?

Güvenli kipte açmayı denedim yine de olmuyor.Acaba yeterince soğumuyor mu?
  • Format aşamasına geldiğinde. Onarım diye yazı var yukarıda. Onarmak için "R" basın yazıyor. sonra onarım yapabilirsin
  • Valla Ultraslan kardeş ben senin dediklerini anlıyorum ama ne yapmam gerekiyor tam anlayamadım çünkü teknik bilgim pek yok,yardımcı olabilecek bir site filan varsa o da olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak tam olarak şöyle galiba :D

Xp cd'si ile boot alacağız. gelen ekranda "R" tuşuna basıyoruz. Kullanım koşullarını f8 ile kabul ediyoruz. Hangi windows oturumunu açmak istiyorsunuz gibi bir yazı çıkacak. buna 1 yazıp enterliyoruz. daha sonra yönetici parolası soracak. bunuda direk enter ile geçiyoruz. sonra c:/ veya c:/windows çıkacak. Buraya Chkdsk /r yazıp enterliyoruz. işlem bittikten sonra exit yazıp çıkıyoruz. eğer windowstan kaynaklanan bir sorun ise %99 düzelir. Düzelmez ise donanımsal bir arıza
  • xp onarmayı dene yada bi scandisk ve disk birleştiricisi işini görebilir aynısı bende de olmuştu ....
  • vALLAHİ bende Xp nin cdsi yok ne yazık ki.Sistemi başka bir yerde kurmuştum.Ancak bu sorun biligsayarın yeterince soğumamasından kaynaklanabilir mi?

Çünkü sistem zorluyor ama açamayıp başlangıç ekranına geri atıyor...
  • Anti parantez bir durumu da belirteyim ben daha dün gece 23,30 da bilgisayarı kapattım ve herşey normaldi.Ama bu sabah açmaya çalıştığımda açamadım,ne güzel Ghost'dan çağırmaya niyetlenmiştim.Biraz daha dayansa bilgisayar ne olurdu yaa
  • Peki o zaman ram tek ise çıkarıp başka bir yuvaya tak çift ise birisini çıkarıp dene hocam.
  • Arkadaşlar yeni bir gelişme oldu şimdi bilgisayar şu dosyanın eksik olduğunu söylüyor:

Systemvga857.fon bunun hakkında bilgisi olan var mı?Windows Cdsini takıp onar diyormuş.Bende Cd yok mutlaka onarmam mı lazım....

Yoksa direkt olarak Ghosttan çağırsam ilaç olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 16 Aralık 2006; 15:47:29 >
  • Arkadaşlar gereksiz mesaj atıyorum sanmayın bu sorunu mutlaka çözmem lazım.UP!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.