Şimdi Ara

Syndra taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Syndra için ne önerirsiniz ? Ben genelde ilk q sonra e sonra w fullüyorum ve ilk itemlarım genellikle dfg ve void oluyor.Sizce Tanrıçanın gözyaşı mı yoksa chalice of harmony mi çıkılmalı ? Manamune kasarsak 6 topun 6sıda tek kişiye vurduğu için manamunenin damagesini verir mi (op olur)? Tflerde önce ultiyi atıp sonra e atarak toplu stun yaparsak daha mı iyi olur ? Early ganklerde nasıl kaçabiliriz (stun için cd dolmamışsa) ? Hadi bakalım syndra proları açıklayın.

• q dan sonra w fulle ayrıca ilk athene kasıyordum ben void staff ilerki zamanlarda cık
  • oldu olacak manamune vursun diye last whisperda çık o zaman op olcak diyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

oldu olacak manamune vursun diye last whisperda çık o zaman op olcak diyosan

oluyormuş araştırdım biraz ,mana-ap syndra op olur gibi geldi 8 tane manasının yüzdesi kadar hasar vuruyor sonuçta
  • Manamune çıkarsan ultinin yarısı boşa gider o yüzden çıkma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende q e fulluyorum

• Ahenk Kadehi - Sihirbazın Pabuçları - Rabadon - Ölümateşi Pençesi - Zhonya - Hiçlik Değneği

Skill sıralaması - Q - W - E fulleyeceksin.

Tflerde yapman gereken taktige gelince;

Karşı takımın önüne 2 q atip hepsini stunluyorsun.

Sonra geldikçe q basiyorsun işte olay bu yani başka bi zorlugu yok syndra zor diyenleri anlamiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q sonra w fulle athene cık . Stun cd de ise kaçamazsın büyük ihtimal flash falan atman lazım .ultiyi toplu stun kullanma fikri güzel ama takıma güveniyorsan yoksa git adc apc ultiyle alabilecegin adama at . Sonra stunlarsın zaten .

• cooldown kas 3 top koy ulti at e at kaç GG

• q-w-e git athene ayakkabı rabadon sonra sana kalmıs.TF de adc ye ulti at öldü zaten sonra q q q qq q q q q www wweewewe aban
  • q + w gideceksin.

-alan stun tutturmayı falan biliyorsun herhalde? q atıp e atınca alan stunı atıyorsun.
    blue buff ı es geçme, farm yapmak 10 kat kolaylaşır. 4-5 oyun normal game gir, parmakların alışsın.

syndra gibi championlar refleks ister.

kombon şu, q + e + w + ulti + q + q + q + sigara + q + e + w diye gider.
  • Soruları sırayla cevapliyim:

-Ben 2. olarak W fullemeyi tercih ediyorum
    -Void rakipte mr yoksa paranı boşa harcamış olursun early için. Haunting early'de mr olmayan rakiplere karşı çok güzel bir item.
    -Karşıda ap yok ise tear, varsa chalice alınıyor genelde.
    -Ultinin damage'i zaten oldukça yeterli, muramana hiç bir işine yaramaz. Dfg al op olmasını istiyorsan.
    -Ulti + E olayına pek gerek yok 2 top ile 3-4 kişiyi stunlamak mümkün zaten rahatlıkla.
    -Early ganklerde E skilin hazır değilse W ile slowlamayı dene, slowlayamazsan da Mordekaiser gibi kaçacaksın işte saçma bir soru olmuş açıkçası bu

Extra: 2. olarak W fullüyorsan 7 level'dan sonra (exp kaçırmadığını varsayıyorum) canı azalan melee minionı w ile tutup arkadaki 3 caster miniona atıp hemen arkasından aynı bölgeye Q atarak 4 tane minionı garantiye alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.