Şimdi Ara

Syndra safe pick mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Syndra almayı düşünüyorum mid havuzum için. Çok mid şampiyonum yok en azından her şampiyona karşı ayakta durabilecek safe mid lanerlar arıyorum. Syndra alayım mı? (şampiyonu denedim, beğendim. ama her mid lane şampiyonuna karşı ortalama bir performans verir mi counter yesede.)

• Değil, kamp yersen resmen çöp duruma düşüyorsun. Orianna, Ziggs, LB varken Syndra safe değil. Sadece lane'de 1vs1 kalırsan safe, o da akıllı bir jungler varken zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 3 Haziran 2014; 20:02:46 >
  • Safe pick istiyorsan en iyisi ziggs bence syndra fena degildir ama cok safe gibi gelmiyor bana yani daha cok agresif bir mid gibi yani verdigi hasarlar, combolarıyla 1 kişiye odaklanınca cok ağır hasarlar verebiliyor ama safe pick olarakda alabilirsin tabi yani geriye düşsen bile takım savaşlarında iş yaparsın farm yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek sayılmaz, assasinlere karşı zorlanırsın. Safe pick olarak Ziggs öneririm.
  • low elo için safe denilebiliir. karşınndaki adam syndra'ya kkarşı ne yapcağını bilmiyor çünkü.ama lb filan varken
  • Nope

• Jungle camplerse ve iyiyse direk çöp durumuna düşme ihtimalin var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel wardlarsan ve q e yi hem jungle a hem mide atabilirsen safe amma aksi taktirde kamplanmaya müsait ki ben bi jungler olarak söylüyorum syndrayı midimle baş başa bırakmam kolay kolay hem kolay gank yiyor hem de 1v1 de yenilmez gibi bişey

• Syndra op rito plz nerf

• Geriye dusmedikten sonra gank yese bile rahatlikla kill cikarabiliyor. Safe denemez ama bahsedildigi kadarda kolay degil ezilmesi.

• 1v1'de çok iyi.
    Ama işte mobility sıfır.

OMG'deki eleman epey oynadı ama onların taktiği rakip jungle'ı midden uzak tutmak üzerine olduğu için başarılı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 3 Haziran 2014; 21:50:11 >
  • Mordekaiser der çekilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Mordekaiser der çekilirim.

WOHOHOHOH

top'ta ward al keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

Syndra almayı düşünüyorum mid havuzum için. Çok mid şampiyonum yok en azından her şampiyona karşı ayakta durabilecek safe mid lanerlar arıyorum. Syndra alayım mı? (şampiyonu denedim, beğendim. ama her mid lane şampiyonuna karşı ortalama bir performans verir mi counter yesede.)

farmı kolaydır dikkatli oynarsan safe pick gap closer yok gank yedin mi tek kaöma şansın stun onu iyi kullanman gerek ve biraz sabır işidir öğrenmesi ultsinde kre biriktirme falan şuan combosu feedlenmese bile adc tekleyen az herolardan biri olduğu için pickleniyor
  • Kayle en safe pick tır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Kayle en safe pick tır bence.

Dürten şampiyonlar zorluyor epey ya.Özellikle karma zorluyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Kayle en safe pick tır bence.

Dürten şampiyonlar zorluyor epey ya.Özellikle karma zorluyor beni.

W ile kaçıyorum genellikle öyle skillshotlu rakiplerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 3 Haziran 2014; 22:09:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gank yedigimiz anda e atip kule altina cekilemez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

gank yedigimiz anda e atip kule altina cekilemez miyiz?

Öyle olmuyor işte pro zed varsa fena zorluyor

• En safe pick annie dir son Q buffdan sonra aksini söyleyen olamaz. Kule altı Q ile farm yapıyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.