Bildirim
Symbolle beni mgibi giden yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kimse intiharı sevmiyor çünkü...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
al sana bi fanatik daha,fiatın doğan slx i varda reno nun yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
al sana bi fanatik daha,fiatın doğan slx i varda reno nun yokmu
Ben renoya laf atmadım. Clio veya sümbül le 160 ile gi dil mez! Fiatında kuş serisi, albea, palio ile o kadar hız yapmak intihar dır. Ayrıca fiat fanı değilim. Kore veya Japonlara sempatim var
yaş kaç karahançeriki ? -
fabişe ne oldu
sana söylemedimki aynı anda mesaj yazmışız,senin mesajınıda görmemiştim
symbol 120 den sonra uçuşa geçiyor çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
sana söylemedimki aynı anda mesaj yazmışız,senin mesajınıda görmemiştim
Pardon hocam.. Konuda tek fiat bende olunca yanlış anladım.
Memleket dönüşü 130a sabitliyordum ben de zamaninda ama kelle koltukta; direksiyonla savasiyordum ruzgarda
Daha yeni uzunyoldan dondum; millet tavana yuk baglamis 140-160 gidiyor dobloyla, partnerla.. kıçı yerde cok Transporter gordum; yanimdan zivir zivir geciyordu hepsi.. benim araba da yere 0 geldi ama 140i gecmedim
Bende de symbol var ama 120 den sonra resmen korkuyorum. Rüzgardan çok etkileniyor, direksiyonu sabit tutamıyorsun hele bir de yanından tır filan geçerse daha beter. Yol tutuş neredeyse hiç yok bu arabada. -
başkasına zarar vermede naparsan yap -
Aydın Üni havasından mı suyundan mı nedir böyle enterasan kişiler çoğunlukta çıkıyor sanki -
beyin bedava ondan olabilir -
-
bayram dönüşü Bayındır - İzmir yolundaydım. Sembolün neden uçuşa geçmeye müsait bir araç olduğunu bizzat test ettim :) Başkalarının gazına gelip de bu arabayla hız yapmayın. Hatta hiçbir arabayla gereksiz hız yapmayın. -
İnsanlar yaşamayı seviyor da ondan -
Senin gibi ölmek isteyende yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X