Şimdi Ara

Symbol mü yoksa 2010 2013 arası c segment sedan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Forumda yeniyim. 2020 symbol mü yoksa 2010 üzeri yaklaşık aynı fiyatta Accent blue, Elantra, Octavia, Focus, Astra, Corolla mı? Sıfır olsun symbol olsun mu yoksa yüzbin km civarı yazdığım araçlardan biri mi ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Symbol piyasa aracı şirket filo rentecar takis cıkma ihtimali %80, malzeme kalitesi yol tutuş denge sağlamlık da tartışmaya müsait bir platform. Ha düşük km genç yaş daha az problem cıkarma ihtimali tabiki. Ama rahatlık konfor sağlamlık da focus/astra/Elantra/Corolla LPG düşüncesi varsa elantra/Corolla tavsiye ederim. Dizel imkanı varsa focus da iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Symbol sıfır km arkadaştan alacağım alındığı günü bilmiyorum. 150 bin civarı bütçem var eski araba alsam pişman olur muyum dizel ve manuel olması tercihim olur otomatik istemiyorum. İşte sıfır olsun diye sırf symbol alınır mı tereddütteyim

• 2020 bilmem arkadaşta eski kasası vardı 2012 1.5 DCI araba 100km den sonra daha fazla basma diyordu , yalıtım sıfır torpido dahil her yer leğen plastiği , yol tutuş konfor yok vs vs

Ben almam C segment Focus , Astra J , Golf , Peugeot 308(2015 sonrası allure paket sadece) iyidir

Sümbül araba mı araba ama sürüş keyfi konfor ve hiç bir şey yok bol trim rüzgar yol seside var , biraz zevki olan binmez kişiden kişiye değişir

• 9 10 yaşındaki araba mı symbol mü genelde o yazdıklarınız deniyor ama işte sıfır da sıfırdır. Galiba dediğiniz gibi eskilere bakacağım teşekkürler yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingcoskin

9 10 yaşındaki araba mı symbol mü genelde o yazdıklarınız deniyor ama işte sıfır da sıfırdır. Galiba dediğiniz gibi eskilere bakacağım teşekkürler yorumunuz için.

ben ikisinin ortasını söyliyim, 150bin bütçe ile mis gibi 2015 megane alınır paşalar gibi binilir. hem 10 yaşında olmaz daha yüksek modelli olur hemde symbol'de olmayan konfor/yalitim/malzeme kalitesi/donanim/yol tutuş vs. vs. gibi şeyleri elde etmiş olursunuz.

tam bakılacak model;

1.5dci 2015 megane 3 HB kasa - touch plus paket - manuel vites

• Egea 1.3 mj daha iyi bir seçenek olur , modeli yeni olsun km düşük istenirse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorumunuz için değerlendireceğim,

• Egea düşünüyorum biraz daha sağlamlık ve konfor tercihim olur symbol almaz isem. Teşekkür ederim cevabınız için.

• Güncel

• Sümbül 4 teker, 1 direksiyondan fazlasini sunmaz size. Imkan dahilinde bence baska araç bakin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.