Şimdi Ara

symbol 2012 jant degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle Sa ... 2012 renault symbol autentique edition aracimin kapakli jantini , sahibinden den alacagim orjinal celik jantla degistirsem aracta ne gibi degisiklikler olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çelik jantlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiginiz icin tesekkurler fakat benim bahsetmek istedigim yakit tuketimi , suspansiyon,direksiyon sertligindeki degisimleri demek istemistim...

• Şaka bir yana aracınızın üstündeki saç jantlarla aynı boyut alırsanız pek fark olmaz sadece çelik jant saç janttan biraz ağırdır hocam ama 14 janttan 15 yada 16 janta geçerseniz yakıtta bir miktar artış olur ibrede sapma olabilir direksiyon olarakta şunu diyebilirim lastik tabanı genişler ise yol tutuş artar ama direksiyon biraz sertleşir

• Bildigim kadariyla aracin ustundeki 14 inc benim alacagim da oyle olacak . Bijon araligi konusunda bilginiz varmi internette 4×100 olarak yaziyorda..

• 4X100 olarak biliyorum bende.

• Orjinal jantı alıp orjinal ebatta lastik takarsanız etkili hiç bir değişiklik olmaz, takacağınız jant zaten aynı araçta kullanılan jant. Alacağınız jantta kaynak, düzeltme, balans tutmama vs. olmasına dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu aracin tam lastik olculerini bilen var mi
  • Bizde 1.4'ü vardı sattık jantlar kapaktı ölçüleri 175/65 R 14.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.