Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Description:
    CorePlayer™ Mobile is at the center of the CoreCodec™ Universe for manipulating multimedia content on your mobile phone, portable media player, PDA, GPS, PC, or convergence device. CorePlayer is designed to be a next-generation multimedia platform that will extend upon what you thought were limits in playing back mobile multimedia, with its simple yet extremely powerful interface and features that is designed to empower our community.

Technology Bullet points

* Blutooth ready!** (A2DP and AVRCP)
    * Podcast, Enhanced Podcast, CoreCaster Ready
    * GPU support for the Intel 2700g, ATI Imageon with more coming!
    *
    Available for Symbian, CE, PocketPC, Windows Mobile, Smartphone, and Palm (soon for XP/Vista, Linux and OS X)
    *
    Universal skins allows you to create a unique custom user interface exactly how you want it!
    *
    Best in Class audio and video codecs like CoreAVC our High Definition H.264 video decoder
    *
    CoreTheque media library allows for easy management of your playlists, bookmarks, and databases

Audio Formats

MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi*

Video Formats
    H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1

http://www.series60v3. com/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=8&p13_sectionid=2&p13_fileid=1878&p13_versionid=2285

(com dan önceki boşluğu silin)

Bu program sayesinde mp4 videolarınızı izleyebilirsiniz.. Bu programla ayrıca fps 'si 15 olmayan videoları da izleyebilirsiniz.. benim izlediğim 25 fps idi.. ve çok net gösteriyor..Tam ekranda yapılabiliyor..

• arkadaşlar 8850'den beri nokia kullanmaya biri olarak en son bir hafta önce bir e65 alarak symbian'la tanıştım şuan o kadar acemisiyim ki netten bulduğum temaları bile nokia suite ile yükleme sırasında hata oluştu yeni başlayanlar için symbian hakkında pratik bilgiler bulabileceğimiz bir site önerir misiniz
  • Arkadaşım sanırım bu linke bakmalısın..

http://forum.donanimhaber.com/m_6084635/tm.htm

eğer orda da cevabı bulamazsan orada da bir mesaj yazarak sorununu anlat..
  • arkadaşlar buradan bir isteğim olacak bilmiyorum yabilabiliniyormu ama bu benim için çok önemli nokia e65 kullanıyorum işim gereği firma ismini yazdığımda kişiyi bulamıyorum ancak kişinin ismini bilmem lazımki contağına ulaşabileyim alone diye bir program yükledim ama açılırken ve ararken bekletiyor kendi orjinalindeki gibi hızlı çalışabilecek bir contacts varsa bana yardımcı olmanızı rica ediyorum çünkü 1500 data var ve hepsinin ismini ezberlemekte çok zor şididen teşekkür ederim.
  • barkot okutma programı nasıl kullanılıyor.kamerayı barkotun üstüne tutuyorum ama bir şey olmuyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: noble34

arkadaşlar buradan bir isteğim olacak bilmiyorum yabilabiliniyormu ama bu benim için çok önemli nokia e65 kullanıyorum işim gereği firma ismini yazdığımda kişiyi bulamıyorum ancak kişinin ismini bilmem lazımki contağına ulaşabileyim alone diye bir program yükledim ama açılırken ve ararken bekletiyor kendi orjinalindeki gibi hızlı çalışabilecek bir contacts varsa bana yardımcı olmanızı rica ediyorum çünkü 1500 data var ve hepsinin ismini ezberlemekte çok zor şididen teşekkür ederim.

arkadasim diger üst konuyada ayni mesaji atmişsin orasi SADECE program paylastigimiz bir topik..o mesajini oradan silermisin LÜTFEN

soruna gelince kişilerin ad ve soyad kismini degiştirmen gerek arama sadece isim ve soy ad ile arama yapar firma ismi ile aramaz ama bu konuda baska bir phone book programi bulursam oraya eklerim
    saygilar

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

arkadaşlar buradan bir isteğim olacak bilmiyorum yabilabiliniyormu ama bu benim için çok önemli nokia e65 kullanıyorum işim gereği firma ismini yazdığımda kişiyi bulamıyorum ancak kişinin ismini bilmem lazımki contağına ulaşabileyim alone diye bir program yükledim ama açılırken ve ararken bekletiyor kendi orjinalindeki gibi hızlı çalışabilecek bir contacts varsa bana yardımcı olmanızı rica ediyorum çünkü 1500 data var ve hepsinin ismini ezberlemekte çok zor şididen teşekkür ederim.

arkadasim diger üst konuyada ayni mesaji atmişsin orasi SADECE program paylastigimiz bir topik..o mesajini oradan silermisin LÜTFEN

soruna gelince kişilerin ad ve soyad kismini degiştirmen gerek arama sadece isim ve soy ad ile arama yapar firma ismi ile aramaz ama bu konuda baska bir phone book programi bulursam oraya eklerim
    saygilar

sildim
    ilgilenirsen çok sevinirim şimdiden emeğin için teşekkür ederim.

• e61 için nereden tema bulabilirim saygılar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

n91 için nerden oyun bulabilirim

http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=3

çok teşekkür ederim
  • e65 te wifi sürekli yenileniyor yazıp bazen bağlantı kopuyor ne yapabilirim.
  • e61 de wireless lan ile internete bağlanamıyorum ağı buluyor tam seçicekken ağ kayboluyor ne yapmalıyım ayarları bilen arkadaş yardım ederse sevinirim
  • SELAM ARKADAŞLAR YA GEÇEN GÜNLERDE Bİ N80 ALDIM......AMA wireless bluetood çalışmıyor.....yazılımdan dediler çünkü yeni yazılım atılımış.....bende bir tane daha vardı n80 onada 2007 yazılım artık aynı sorun olmuştu...kısacası eski yazılım nasıl yükleriz....bu n80 e bi yardımcı olursanız sevirim.....NOT:ESKİ VERSİON 2006 ONA NASIL ÇEVİREBİLİRİZ.....
  • Arkadaslar..
    Telefonum Nokia E65
    Sizlere bir sorum olacak...
    Telefonun tus takiminda gereksiz 2 tus var bunu hepimiz biliyoruz, konferans aramalari sanirim, oyle bir program olsun ki o iki tusa farkli programlar atayabilelim, own key gibi dusunun konferans tusuna basinca ornegin turbomsn acilsin, varmidir boyle bir program? bulunabilir mi ne dersiniz?
  • arayanın resmını tam ekran gosteren prog. yokmu fscaller olması lasım adı n73 ıcın lazımdı.warsa yardımcı olursanıs sewınırım.
  • arkadaşlar bana excel word dosyalarını acabileceğim üzerinde değişiklik yapabileceğim bir program varmı

n70 için
  • arkadaşlar iki programa ihtiyacım var
    1- kablosuz bağlantı programı ki e65 inki berbat bağlantıyı koparmayan sürekli bağlı kalabilecek.
    2- e65 in özelliği varmı bilmiyorum ama bu cihaz fax gönderip alıyormu eğer yapıyorsa hangi programı önerirsiniz.
  • quote:

quote:

saygilar

arkadasim bu senin icin...
    saygilarimla

quote:

Alon Contact Guide v1.15

rehber ici arama yi İSİM SOYİSİM yada FİRMAYA göre yapabilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/28563422/3639abe0/alon_contact_guide_s60_3rd_v1_15.html

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

• quote:

e65 te wifi sürekli yenileniyor yazıp bazen bağlantı kopuyor ne yapabilirim.

sadece kablosuz ağ aramak icin kullan onu..devamli acik kalmasina gerek yok ve üst konu program topiginde wi fi arttirma ile bir yazim var ..onu oku..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

e61 de wireless lan ile internete bağlanamıyorum ağı buluyor tam seçicekken ağ kayboluyor ne yapmalıyım ayarları bilen arkadaş yardım ederse sevinirim

bu telefon ile ilgili degil senin modemin ile alakali...modem e uzaksin sanirim ..talefon uzerinde bir ayar modu yok..yukardaki arkadasa tavsiyem senin icinde gecerli wifi cekim gücünü manuel olarak arttirabiliyorsunuz ama batarya daha cabuk bitiyor bilginize..üst konuya bak sende

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=18907379&toStyle=tm

yada ikinci sayfada ...

• quote:

Orjinalden alıntı: corsair61

SELAM ARKADAŞLAR YA GEÇEN GÜNLERDE Bİ N80 ALDIM......AMA wireless bluetood çalışmıyor.....yazılımdan dediler çünkü yeni yazılım atılımış.....bende bir tane daha vardı n80 onada 2007 yazılım artık aynı sorun olmuştu...kısacası eski yazılım nasıl yükleriz....bu n80 e bi yardımcı olursanız sevirim.....NOT:ESKİ VERSİON 2006 ONA NASIL ÇEVİREBİLİRİZ.....

bende son yazilim kullaniyorum ama öyle bir sorun ancak donanim hatasi olabilir..yazilimi tekrar yükle internetten kendin..eski sürüm atmanin mantigi yok.yeni sürümden eskiye dönemezsin..işi iyi bilen bir telefoncu ancak yapabilir bunu ufs ile ..ayrica eski sürümde batarya sorunu ve bir cok bug lar var..tavsiyem ayni sürümü bir daha yüklet yada hard format at

saygilar

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.